Eşimin yakın arkadaşının eşi sorunu. Ne yapacam bu kızla?

İyi ki alıntı yapmışsınız silinmiş konu.

İyi ki alıntı yapmışsınız silinmiş konu.

kk da ortak fayda için varım ben
çok tepki aldı konusahibi,eleştiriye tahammülü olmadığı için muhtemelen konuyu silip topukladı,konusahibinden kaçan yeni gelin gayet haklı demek ki,bi kez daha anladık

Yeni tanıdığım biri bana “şunu bi denesene bana olmuyo ihtiyacı olanlara göndericem istersen senin olsun” falan dese tamda o hanımefendinin verdiği gibi tepki verirdim. Hatta “Çok sağol canım ihtiyacım olduğunu nerden çıkardın bilemiyorum ama alımgücüm var. Sen bunu ihtiyacı olan birilerini ver” derdim. Bence çok gereksiz bi hareket olmuş. Yedirdim,içirdim, hediye aldım,çerez aldım, börek götürdüm,yardımcı oldum falan filan diye de sürekli belirtmeniz hiç olmamış. Samimi olmak istemiyor demekki yada hoşlanmamış sizden mesafe koymak istiyor. Bu kadar üstüne düşüp,önemsemek neden? Kadının birşey yaptığı yok sizde bırakın mesafe iyidir.

Acmis yedirmissiniz ciplakmis giydirmek istemissiniz Yapan ama yaptigini da durup durup anlatan insanlardan hiz haz etmiyorum kimse etmez kizda etmemis.Bir de gurbetci muamelesi yapmissinz belki hosuna gidiyordur yalnizlik bi firsat vermemissinz ki.Belki niyetiniz iyi ama davranislariniz uslubunuz cok itici. Yalnizda kalmaz merak etmeyin zamanla cevre edinir isterse .

Kiyafet konusunda bende alinabilirdim ne alaka dur daha yeni tanismisiz diye dusunurdum belki kotu niyetinden dememistir diye sonrasinda olanlara gore tavir takinirdim sizi hastayken aramamasi kabalik olmus belkide cok gorusmek istemiyordur sizde gidip gelmeyin bosverin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…