• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin yakın arkadaşının eşi sorunu. Ne yapacam bu kızla?

En nefret ettiğim insan tipi yaptığı her şeyi başa kakan, sürekli minnet altında olduğunu hissettiren ve burnu havada insan tipidir, olabildiğince de cevremde yöremde tutmam uzak dururum. Yazınızda baştan aşağı kıza yaptığınız iyiliklerden bahsedip karşılık bekleyip durmuşsunuz. Yapmayın kardeşim minnet altına sokacaksanız insanları ne anlamı kalıyor Allah aşkına. Ceketi bir giy üzerinde göreyim demek ne kadar itici ne kadar saçma bir hareket, bu lafın üzerine bir şey söylemenize zaten gerek yok. Ki kız da bunun üzerine mesafeyi koymuş size iyi de yapmış

Canım o sırada evet şaşırdım ama sonra evet ya öyle yapmasaydım dedim :/ Yani 100 iyilik yap göze görünmez 1 şey yap derler ya benimki de o hesap oldu neyse ben kendimi biliyorum önemli olan o

Sen kendini biliyorsan buraya niye yazıyorsun ki ? Otur kendi kendine milletin zamanını bari alma. Bu kadar insan haksızsın diyor sana göre bir sen haklısın. Artık o kıza değil sizin yakınınzdaki tüm insanlara acımaya başladım. İşleri zor

Önemli olan bir şey daha gerçekten o kadar iyilik istemiyor olabilir.
Ben mesela hiç fedakar değilimdir,biri bana o kadar iyilik yapsa ezilirim karşısında,rahatsız olurum,cidden de kaçmaya başlarım,o kişiyle görüşmem,çünkü istemem bana bu kadar düşkünlük. Biliyorum ben iyi değilim diye de bana da kızılıyordur,karşılık bekleniyordur ama yapamıyorum işte,hoşuma gitmiyor.
Aynen. Herkes farklı tabi ki neyse ben buralardan kaçar. Burda herkes bana ayar olduğuna göre gidim de insanların canını sıkacak birşeyler daha yaşatayım ahaha :D Bye bye girls :KK54:

Misafirliğe giderken bile ikramlıklarınızı götürüp gitmişsiniz bir de hepsinden koymadı diye gereksiz bozulmuşsunuz. Oldu olacak çayınızı da termosa koyup götürseydiniz. Belki unuttu koymayı ne var bunda. Karşınızdakine şaşırıyorsunuz ama siz de çok saçma bir şeye takılmışsınız. Ceket olayında da tavrınız söyledikleriniz hatalı bence. Senin olsun demenize gerek yok ki ceketi denetmek o kapıya çıkar zaten. Ne demeliydi aaa köye gönderme ben giyeyim mi :) Bence yeterli samimiyet kurulmamışken siz kırk yıllık arkadaşınıza davranır gibi davranmışsınız. Evet kıyafet de verilir , çay çorbayı toplayıp biz geliyoruz da denilebilir ama bunlar için çok erken şu an.

Canım o sırada evet şaşırdım ama sonra evet ya öyle yapmasaydım dedim :/ Yani 100 iyilik yap göze görünmez 1 şey yap derler ya benimki de o hesap oldu neyse ben kendimi biliyorum önemli olan o
Hala yaptığınız iyilikten bahsediyorsunuz gerçekten kimseye iyilik yapmayın götürdüğünüz çerezin bile önünüze gelmesini beklemişsiniz.

Geçen yıl bi elbise almıştım. Fakat hamilelik doğum derken giyemedim. Görümcemlw fiziklerimiz aynı. Teklif ederken 10 yıllık görümceme bile, ben bunu aldım ama halim malum yanlış anlamazsan sana vereyim demiştim.

Yani üslubunuz berbat, ayrıca yeni tanışmışsınız çok ayıp etmişsiniz. Çuvaldızı bir kendinize batırın.

oy oy

net olucam sizin gibi biriyle arkadaş olmazdım.

misafirliğe giderken aldığınızı bile yazmışsınız. onu bile kesin bunda yiyecek bişey yoktur diyip götürmüşsünüzdür allah bilir. ayrıca eşi sizi aradıysa hastalığında kendisinin ekstradan araması gerekmez bence onları aile olarak görmüyor musunuz?

bence kız değil siz arkadaşsızsınız heralde çok takmışsınız bu kıza.

o ceket olayı cidden fiyasko yorum bile yapmayacağım. giydiğine dua edin ben olsam asla denemem yok ihtiyacım yok diyip bozardım sizi.

Aynen. Hadi o duruma alındı. Bir geçmiş olsun diyecek kadar da insanlığı kalmamış mı?

Wallaha ben kızın hareketlerini hoş bulmadim kızi savunamam.

Sizinle gorusmek istemiyorsa gelmesin o zman kimse kimseye zorla birsey yaptiramaz.

Eşine gorusmek istemiyorum dicek kadar lafini dinletemiyorsa oda onun kendi problemi.
Insanlik falan sıfir ben insanligi evine gelen insanlari agirlama biciminden anlarim.

Sırf şu muhabbetlerden dolayı komşuluk ilişkilerim sıfır. "Şunu yaptım, o yapmadı, bunu yedirdim içirdim, o yedirmedi. Şöyle yaptım, böyle anladı. Bana böyle dedi, ben şöyle anladım vs vs. "

Hayatı çok komplike yaşıyorsunuz. Biraz düz, biraz net olsanız.
Hep bi anlam çıkartma, alttan alttan ima etme çabası. Yorulmuyor musun yahu !

Aynen. Herkes farklı tabi ki neyse ben buralardan kaçar. Burda herkes bana ayar olduğuna göre gidim de insanların canını sıkacak birşeyler daha yaşatayım ahaha :KK70: Bye bye girls :KK54:

Şu mesaj sizinle neden arkadaş olmak istemediğini, araya mesafe koyduğunu çok net özetlemiş.

Evet fazla samimiyet tez ayrılık getirirmiş. Ama insanlar düşünün 2 aile 500-600km yoldan ev temizlemeye, düzmeye, yerleştirmeye gelmişler. Bizde gittik yardıma biz hallederiz dediler. O zaman bende yemek yapim işiniz bitince bana gelin sizin eliniz şimdi deymez dedim. Doğrusu böyle olmaz mıydı?
Hayir dogrusu bu degildi. Ille yardimci olmak istiyorsaniz yapar bir tencere yemek gotururdunuz hepsi bu. Elaleme sofra kurmak sacma, kurdugunuz sofraya hemen gelip oturmasini beklemeniz sacma. Bu bir davet yemegi degil zira,yorgunluktan kaynakli insanlari agirlamak istemissiniz. Fazla teferruata girip sonra da yedirdim icirdim demeniz asiri yanlis olmus.

Üstüne basa basa 'istiyorsan sen al' tarzı birşey söylemediğimi yazdım. Giy bakalım nasıl olacak senin de üstünde bir göreyim dedim. Bende kendimce ev sahipliği yapıyorum üstlerine düşmemim sebebi buydu. Asıl böyle yakın davranmazsam tuhaf olurdu bence.
Aynı lokumun laciverti yani.... ikisi arasında hiç bir fark yok. Kim durup dururken öylesine eski kıyafet denettirir.

İçeriği değiştirmişsiniz uyarı alırsınız muhtemelen neyse alıntı yapan arkadaşlardan okudum..
Tavriniz gerçekten yanlış çoğu kişi ye katılıyorum. Ayrıca yedirip icirdiginiz şeyler kimsenin görmediği şeyler değil üstüne basa basa anlatmaniza gerek yok .
Üstelik köye göndereceğim dediğiniz birşeyi yeni tanıdığınız bir kişiye teklif etmeniz çok yanlış kim olsa bozulur . Aranızda henüz samimiyet yok resmen küçük görmüş olmuşsunuz ...
Tavir almaniza gerek yok , muhtemelen sizinle bir daha görüşmek samimiyet kurmak istemeyecektir

karsi tarafin bakis acisindan konuyu yorumlayip, birde söylenen bazi seylerin dogru olmadigini en azindan yanlis ifade edildigini söyleyince kadin kadinin düsmani oluyor hemen :)

sımdı ben sıze nolmus soyleyeyım konu sahıbı
bırkere yaptıklarınız matah bırseymıs gıbı anlatmıssınız ama yemek yapmanız davet etmenız falan olması gereken seyler ınsanı bır durum
ben hıc tanımadıgım ınsanlara yapıyorum bunu cunku bu zaten olması gereken bırsey anlatabıldım mı
bunla övunup durmussunuz sunu yaptım bunu yaptım dıye yanlıs bır yaklasım takdır gormek karsılık gormek ıcın yapılmaz boyle seyler cunku

sonra ... davet edılen kısının ıcerde uzun uzun telefonda sohbet etmesı yanlıs bu konuda haklısınız ben olsam bırdaha tekrarlama durumunda sohbetımız senı sarmıyor heralde derdım ıkıncıyı tekrarlamasını beklerdım ve aynı seyı yaparsa lafımı soylerdım

oyun sonucunu whatsaapda paylasmasında bırsey yok ben eltımle kaynımla tavla oynadıgımda da ya onlar ya ben paylasıyoruz koltuk altına tavlayı koyuyorum poz verdırıyorum mesela bırlıkte guluyoruz bunun ıcın cıngar cıkarmaya gerek yok yenılme ıhtımalıyle oyuna baslıyoruz sans yuzde 50-50 kompleks yapılmaz boyle seylerde aşın bunları aynen dedıgınız gıbı cocuk degılsınız kocaman ınsansınız ne var ne olacak

vestıyerde duran kıyafetı denetıp begendıysen al koyde ıhtıyac sahıplerıne gonderıcektım demek cok cok cok cok ayıp bır hareket
annem olsa gorgusuzmusun sen kızım o ne bıcım hareket herseyı usulu var ayıp derdı bana kesın boyle bırsey yapsam ... hanı annem bana boyle derdı sıze gorgusuz demıyorum

mesela bu ısın usulu nedır soyleyeyım
benım cok yakın bır arkadasım var yenı almısım bırseyı hıc gıyınmemısım bıle
degısım ımkanım yok
soylerım aynı bedendeysek canım ben bunu aldım ama bana olmadı begendıysen sana olursa senın olsun kımseye vermeye kıyamıyorum kardesım de yok kı paylasayım ha kardesım ha sen dıyorum
olur derse olur yoksa yok bu ısler boyle olur

ya da gercekten kımseye bırsey soylemeden hepsını ıhtıyac sahıplerıne verıyorum... bu ısın usulu budur . yok koye gondercektımde begendıysen al da demek ne demek lutfetmıs gıbı... ayıp yanı

konunuzu sılmıssınız gelen tepkıler sonucu ama sagolsun alıntı yapmıs arkadaslar ordan okudum
sımdı uye olarak konunuzu sıldıgınız ıcın sızı yonetıme kıb yapmak zorundayım burda ınsanlar sıze zaman ayırıp dogruyu soyluyor agır gelebılır ama gercekler bunlar sızı tanımayız etmeyız sızınle ne gıbı bır sorunumuz olabılır ? kızı kırmıssınız oda sıze mesafe koyarak tepkı gostermıs haklı ... onun tek hatası mısafırlık durumunda ıcerde tel muhabbetı etmesı ve ne olursa olsun bır gecmıs olsun demeyı cok gormesı ama guzel kardesım sızın hatanız onunkınden daha buyuk
terazıye koydugumuzda sız hatalı gorunuyorsunuz uzgunum

ne yazdım be yaz yaz bıtmedı

Neden bu kadar uğraşıyorsunuz ki ya çok gereksiz geldi bana açıkçası, umrumda bile olmazdı benim, kim ne yaparsa yapsın. Ondan sonra böyle beklenti oluşuyor çünkü.

Bir de ceket konusu çok alakasız ve kaba olmuş bence, sırf bu yüzden bile soğumuş olabilir sizden. Fazla kıyafetiniz varsa kızılayın kutularına atın, insanlar yanlış anlıyor böyle şeyleri

Yapılan yorumlar işinize gelmedi içerik değiştirdiniz.
Bir de kadının düşmanı kadın diye laf sokmuşsunuz ama burda bahsettiğiniz düşman kadın kendiniz olabilirsiniz bence, çünkü son derece haksız, karşısındakini hakir gören ve yaptığı iyiliği başa kakan cinste bir yapınız var
Öyle sinir oldumki ceket denetmenize.
Bir de "senin olsun demedim" demiyor musunuz?
Ne demeye giydirdiniz o halde.
Çevrenizdekiler sizden uzaklaşıyor size vefasızlık (!) ediyorsa kendinizde arayın nedenini. Tavsiye ;)
*kib ledim bu arada, içerik değiştirmek yasak

Ben kendimi anlatamadım. Konu nerelere gitti bre. İnsanların buraya konu açma sebepleri göremedikleri bir durumu başkalarının bakış açısından görebilmek. Ama bizimkiler vurun kahpeye modunda. Kadının düşmanı yine kadın!:KK20:
işinize gelmedi tabiii
KİB by byyyy konu sahibi

Cok iticisiniz.
Koye yolluyorum diyor bide te Allahim.
Ben olsam sizle gorusmem daha.
Konunuzu silmissiniz, genellikle pisman olup, hatasini anlayip silerler. Ama siz o sildigniz konunun yerine bide yok " kadinin dusmani yine kadin' yazmissinizya bize laf sokmak icin. Tamda uzerine basmissiniz, o kadinin dusmani yine bi kadin yani siz.
Sen kimsin yaaa koye yolluycaktim al senin olsun diyosun, kimsin sen???

Back