• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vicdan mi bencillik mi

Size guvenip de mi kacirmis kizi?
Bastan kabul etmeyecektiniz bence..
Neler goruyoruz haberlerde...
Iyi niyeti suistimal eden cok insan var dunyada.

Ya olay 1 tabak fazlası degil. Size de anneniz bakıyormuş zaten. Kendi paranızla kendinize baksaydınız bir tabakmis 5 tabakmis bunun kararini kendiniz verebilirdiniz ama bu durumda yanlis bence. Yegeniniz bir nevi annenize emrivaki yapmis oluyor. Kadina yük olmanın anlami yok. Girsin bir ise calissin. Milletin evinde hayat surmek kolay tabii. Madem hayatına sahip cikiyor, elini de tasin altina koysun. Soyleyin yegeninize gotursun kizi.

Arkadaşım sizin konularınızı biliyorum esiniz abisinin suçunu üstlenip cezaevinde yatıyor.. yani daha nasil güveniyorsunuz insanlara abisi kendi kanindan kardesini bu duruma bırakmış siz daha onun bunun üstünde geçinen birine evinizi açıyorsunuz... çocuğunuz var 1 gün dedi , götürsün.. valla tezgahtarlık yapsın lcw aliyor hep 1 senedir is bulurdu çalışırdı... çocuğunuz var yapmayın

Arkadaşlar gitmesini isterken vicdan azabı çekiyordum gerçekten ama yorumlara bakınca rahatladım biraz. Aradım eşimin yeğeninin teyzesini. Sağ olsun o beni sever kollar. Görümcem bu arada. İşte anlattım olayı. Aradı yeğenini kızdı ona. O kadının evinden götür dedi. Kendi evine götür. Onun derdi ona yeter dedi. Çocuk şimdi mesaj atmış yarın gelip kızı alacağım diye. İnşaallah erkenden gelir. Gerçekten çok tuhaf uyuyamıyorum bile.

Gönderin kızı bir an önce hırlımı hırsızmı bilemezsin nasıl güvenip evine aldın. Olay bir tabak yemek değil , sizin de başınızı belaya sokabilirler.

Yaziik kim bilir o kizda ne zor seyler atlatmistir. Yinede vicdan el vermio git demeye. Kizin derdini dinleseniz belki iyi biridir. Sirt sirta verip biselerin ustesinden beraber gelebilirsiniz belki?

Yaziik kim bilir o kizda ne zor seyler atlatmistir. Yinede vicdan el vermio git demeye. Kizin derdini dinleseniz belki iyi biridir. Sirt sirta verip biselerin ustesinden beraber gelebilirsiniz belki?
Canım sana nasıl söylesem kız çok zorda imiş gibi davranmıyor. Tamam gündüz ağladı biraz ama hareketleri falan ne bileyim çok rahat davranıyor. Mesela o bizde olduğu için çocuğum huysuzluk yapıyor. Maalesef benimki yabancı biri olunca evde durmuyor. O da şey diyor benim çocuğum asla böyle yapamaz falan. Birde yeğenimize soruyorum sen bu kıza ne dedin getirdin. Diyor ki o gece sokakta imiş diye ben demişim kalk bir gecelik gidelim. Kız diyor yarın şu yemeği yapalım böyle yapalım. Ayıptır söylemesi kızlar tavuk yaptım ağzını sürmedi kıymalı makarna yaptım yemedi. Menemen yaptım yemedi. Diyor içli köfte yapalım. Tövbe yarabbim. Yaw olsa zaten yapalım da. Ne bileyim. Ben olsam ekmek zeytin de verseler derim ki evini açmış Allah razı olsun. Bilmiyorum canım ben kimse ile yaşayamam. Dün gözüme gram uyku girmedi. İki gündür perişan oldum. Ve rahatlığı rahatsız ediyor beni.

Canım sana nasıl söylesem kız çok zorda imiş gibi davranmıyor. Tamam gündüz ağladı biraz ama hareketleri falan ne bileyim çok rahat davranıyor. Mesela o bizde olduğu için çocuğum huysuzluk yapıyor. Maalesef benimki yabancı biri olunca evde durmuyor. O da şey diyor benim çocuğum asla böyle yapamaz falan. Birde yeğenimize soruyorum sen bu kıza ne dedin getirdin. Diyor ki o gece sokakta imiş diye ben demişim kalk bir gecelik gidelim. Kız diyor yarın şu yemeği yapalım böyle yapalım. Ayıptır söylemesi kızlar tavuk yaptım ağzını sürmedi kıymalı makarna yaptım yemedi. Menemen yaptım yemedi. Diyor içli köfte yapalım. Tövbe yarabbim. Yaw olsa zaten yapalım da. Ne bileyim. Ben olsam ekmek zeytin de verseler derim ki evini açmış Allah razı olsun. Bilmiyorum canım ben kimse ile yaşayamam. Dün gözüme gram uyku girmedi. İki gündür perişan oldum. Ve rahatlığı rahatsız ediyor beni.
Anladim kardesim. Fazla rahatsa bir yabancinin evinde kizdan anlayis ya da tesekkur beklenemez zaten. Gazetelerde fln ev ilanlarini goster kiza belki oyle anlar onun evden gitmesini istedigini. Aksi taktirde o yuzsuzluk yapiorsa sende yapacaksin ve ´´ben sana daha fazla bakamam kardesim'´ deyip yol vereceksin yani.

Anladim kardesim. Fazla rahatsa bir yabancinin evinde kizdan anlayis ya da tesekkur beklenemez zaten. Gazetelerde fln ev ilanlarini goster kiza belki oyle anlar onun evden gitmesini istedigini. Aksi taktirde o yuzsuzluk yapiorsa sende yapacaksin ve ´´ben sana daha fazla bakamam kardesim'´ deyip yol vereceksin yani.
Gece konuştum. Dedim ben tek yaşayan maaşı olan bir insan değilim. Keşke elimden gelse sana yardım etsem.ama bende başkasının yardımı ile doyuyorm. Ve annem kabul etmez. O bana baktığı için söz hakkı var dedim. İşte birazdan eşimin yeğeni gelip alacak götürecek aldığı yere inşaallah.

Gece konuştum. Dedim ben tek yaşayan maaşı olan bir insan değilim. Keşke elimden gelse sana yardım etsem.ama bende başkasının yardımı ile doyuyorm. Ve annem kabul etmez. O bana baktığı için söz hakkı var dedim. İşte birazdan eşimin yeğeni gelip alacak götürecek aldığı yere inşaallah.
Haklisin cnm Annenin bu durumda soz hakki var. insallah bi an once yuklerinden kurtulursun. Kolay bi durum degil. Ama genel olarak konusuyorum...
Rabbim yardimcin olsun. Bu bi donem ve sabir ettigin surece, evladina tutundugun surece kolaylikla atlatacaksin insallah. Bagzen hayat bize karsi cok acimasiz oluyo. Ama her derten bi ders cikarip onumuze bakmamiz lagzim.

Ben olsam güvenip evimi açmazdım. Neler duyuyoruz. Çocuğun da varmış bir gece bile tanımadığım insanı evimde yatırmazdım.

Ben olsam güvenip evimi açmazdım. Neler duyuyoruz. Çocuğun da varmış bir gece bile tanımadığım insanı evimde yatırmazdım.
Keşke açmasydm. Yeğen de geldi bugün sabahtan burdalar hizmet ediyorum kız kahkaha atıyor sigara içiyor durmadan ve gerçekten gebermek üzereyim babamlara gideceğim dedim.diyorlar sen git yüzsüzlük ya.kurban olayım kendi gururuma

Ben olsam ta en başta 1 gece bile olsa hayır derdim evimde çocuğum var ne kim belli değil.

Keşke açmasydm. Yeğen de geldi bugün sabahtan burdalar hizmet ediyorum kız kahkaha atıyor sigara içiyor durmadan ve gerçekten gebermek üzereyim babamlara gideceğim dedim.diyorlar sen git yüzsüzlük ya.kurban olayım kendi gururuma
Ne münasebet kalkın gidin de. Çirkefliğe vurun bu ne terbiyesizlik ya.. kız aşmış kendini bi an önce yollayın

Daha gitmediler mi?

Bunlara dayanarak yazıyorum,kibarlığı bırakın kovun gitsin her şeye tamamda piskinkige gerek yok. Net bir dille kovun.

Kızlar dün akşam gittiler. Götürdü yeğeni. Zoraki oda. Dedim annemlere gitmem lazım falan filan. Zor bela kurtuldum. Giderken de benden izinsiz makyajlarımı kullanmıştı bi odaya girdim ki eşimin bana aldığı koku yüzüme vurdu. Ben o kokuyu sıkmaya kıyamazken.sinir oldum yeminle.durdum ona baktım hiç istifini de bozmadı. Kız gittikten sonra yeğenine bir mesaj attım ki sormayın. Şimdi çocuk diyor bıraktım yenge kızı bitti anlamında. İnşaallah dedim gözümüz aydın. Ben kızdan daha günah görünüyorm yemin ederim. Kizin saçlar sarı daha dip boyası çıkmamış diyor aa x e diyeyim de beni kuaföre götürsün. Saçları siyah yapayım. Sokakta kalmış biri saç rengini mi düşünecek. Tüh tüh tüh...

Back