Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar gitmesini isterken vicdan azabı çekiyordum gerçekten ama yorumlara bakınca rahatladım biraz. Aradım eşimin yeğeninin teyzesini. Sağ olsun o beni sever kollar. Görümcem bu arada. İşte anlattım olayı. Aradı yeğenini kızdı ona. O kadının evinden götür dedi. Kendi evine götür. Onun derdi ona yeter dedi. Çocuk şimdi mesaj atmış yarın gelip kızı alacağım diye. İnşaallah erkenden gelir. Gerçekten çok tuhaf uyuyamıyorum bile.
Canım sana nasıl söylesem kız çok zorda imiş gibi davranmıyor. Tamam gündüz ağladı biraz ama hareketleri falan ne bileyim çok rahat davranıyor. Mesela o bizde olduğu için çocuğum huysuzluk yapıyor. Maalesef benimki yabancı biri olunca evde durmuyor. O da şey diyor benim çocuğum asla böyle yapamaz falan. Birde yeğenimize soruyorum sen bu kıza ne dedin getirdin. Diyor ki o gece sokakta imiş diye ben demişim kalk bir gecelik gidelim. Kız diyor yarın şu yemeği yapalım böyle yapalım. Ayıptır söylemesi kızlar tavuk yaptım ağzını sürmedi kıymalı makarna yaptım yemedi. Menemen yaptım yemedi. Diyor içli köfte yapalım. Tövbe yarabbim. Yaw olsa zaten yapalım da. Ne bileyim. Ben olsam ekmek zeytin de verseler derim ki evini açmış Allah razı olsun. Bilmiyorum canım ben kimse ile yaşayamam. Dün gözüme gram uyku girmedi. İki gündür perişan oldum. Ve rahatlığı rahatsız ediyor beni.Yaziik kim bilir o kizda ne zor seyler atlatmistir. Yinede vicdan el vermio git demeye. Kizin derdini dinleseniz belki iyi biridir. Sirt sirta verip biselerin ustesinden beraber gelebilirsiniz belki?
Anladim kardesim. Fazla rahatsa bir yabancinin evinde kizdan anlayis ya da tesekkur beklenemez zaten. Gazetelerde fln ev ilanlarini goster kiza belki oyle anlar onun evden gitmesini istedigini. Aksi taktirde o yuzsuzluk yapiorsa sende yapacaksin ve ´´ben sana daha fazla bakamam kardesim'´ deyip yol vereceksin yani.Canım sana nasıl söylesem kız çok zorda imiş gibi davranmıyor. Tamam gündüz ağladı biraz ama hareketleri falan ne bileyim çok rahat davranıyor. Mesela o bizde olduğu için çocuğum huysuzluk yapıyor. Maalesef benimki yabancı biri olunca evde durmuyor. O da şey diyor benim çocuğum asla böyle yapamaz falan. Birde yeğenimize soruyorum sen bu kıza ne dedin getirdin. Diyor ki o gece sokakta imiş diye ben demişim kalk bir gecelik gidelim. Kız diyor yarın şu yemeği yapalım böyle yapalım. Ayıptır söylemesi kızlar tavuk yaptım ağzını sürmedi kıymalı makarna yaptım yemedi. Menemen yaptım yemedi. Diyor içli köfte yapalım. Tövbe yarabbim. Yaw olsa zaten yapalım da. Ne bileyim. Ben olsam ekmek zeytin de verseler derim ki evini açmış Allah razı olsun. Bilmiyorum canım ben kimse ile yaşayamam. Dün gözüme gram uyku girmedi. İki gündür perişan oldum. Ve rahatlığı rahatsız ediyor beni.
Gece konuştum. Dedim ben tek yaşayan maaşı olan bir insan değilim. Keşke elimden gelse sana yardım etsem.ama bende başkasının yardımı ile doyuyorm. Ve annem kabul etmez. O bana baktığı için söz hakkı var dedim. İşte birazdan eşimin yeğeni gelip alacak götürecek aldığı yere inşaallah.Anladim kardesim. Fazla rahatsa bir yabancinin evinde kizdan anlayis ya da tesekkur beklenemez zaten. Gazetelerde fln ev ilanlarini goster kiza belki oyle anlar onun evden gitmesini istedigini. Aksi taktirde o yuzsuzluk yapiorsa sende yapacaksin ve ´´ben sana daha fazla bakamam kardesim'´ deyip yol vereceksin yani.
Haklisin cnm Annenin bu durumda soz hakki var. insallah bi an once yuklerinden kurtulursun. Kolay bi durum degil. Ama genel olarak konusuyorum...Gece konuştum. Dedim ben tek yaşayan maaşı olan bir insan değilim. Keşke elimden gelse sana yardım etsem.ama bende başkasının yardımı ile doyuyorm. Ve annem kabul etmez. O bana baktığı için söz hakkı var dedim. İşte birazdan eşimin yeğeni gelip alacak götürecek aldığı yere inşaallah.
Keşke açmasydm. Yeğen de geldi bugün sabahtan burdalar hizmet ediyorum kız kahkaha atıyor sigara içiyor durmadan ve gerçekten gebermek üzereyim babamlara gideceğim dedim.diyorlar sen git yüzsüzlük ya.kurban olayım kendi gururumaBen olsam güvenip evimi açmazdım. Neler duyuyoruz. Çocuğun da varmış bir gece bile tanımadığım insanı evimde yatırmazdım.
Ne münasebet kalkın gidin de. Çirkefliğe vurun bu ne terbiyesizlik ya.. kız aşmış kendini bi an önce yollayınKeşke açmasydm. Yeğen de geldi bugün sabahtan burdalar hizmet ediyorum kız kahkaha atıyor sigara içiyor durmadan ve gerçekten gebermek üzereyim babamlara gideceğim dedim.diyorlar sen git yüzsüzlük ya.kurban olayım kendi gururuma
Keşke açmasydm. Yeğen de geldi bugün sabahtan burdalar hizmet ediyorum kız kahkaha atıyor sigara içiyor durmadan ve gerçekten gebermek üzereyim babamlara gideceğim dedim.diyorlar sen git yüzsüzlük ya.kurban olayım kendi gururuma
Canım sana nasıl söylesem kız çok zorda imiş gibi davranmıyor. Tamam gündüz ağladı biraz ama hareketleri falan ne bileyim çok rahat davranıyor. Mesela o bizde olduğu için çocuğum huysuzluk yapıyor. Maalesef benimki yabancı biri olunca evde durmuyor. O da şey diyor benim çocuğum asla böyle yapamaz falan. Birde yeğenimize soruyorum sen bu kıza ne dedin getirdin. Diyor ki o gece sokakta imiş diye ben demişim kalk bir gecelik gidelim. Kız diyor yarın şu yemeği yapalım böyle yapalım. Ayıptır söylemesi kızlar tavuk yaptım ağzını sürmedi kıymalı makarna yaptım yemedi. Menemen yaptım yemedi. Diyor içli köfte yapalım. Tövbe yarabbim. Yaw olsa zaten yapalım da. Ne bileyim. Ben olsam ekmek zeytin de verseler derim ki evini açmış Allah razı olsun. Bilmiyorum canım ben kimse ile yaşayamam. Dün gözüme gram uyku girmedi. İki gündür perişan oldum. Ve rahatlığı rahatsız ediyor beni.
Bunlara dayanarak yazıyorum,kibarlığı bırakın kovun gitsin her şeye tamamda piskinkige gerek yok. Net bir dille kovun.Keşke açmasydm. Yeğen de geldi bugün sabahtan burdalar hizmet ediyorum kız kahkaha atıyor sigara içiyor durmadan ve gerçekten gebermek üzereyim babamlara gideceğim dedim.diyorlar sen git yüzsüzlük ya.kurban olayım kendi gururuma