- 15 Ekim 2016
- 22.627
- En iyi cevaplar
- 1
- 129.841
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bu kadar içli dışlı olmamak gerekiyormuş. Ne bilim bizim arkadaşlarla hiç aramızda öyle birşey olmadı. Yurtta kalırkende evde kalırkende herkes herkesin kıyafetini giyerdi o ona verirdi o ona verirdi. Öyle bir samimi ortam vardı. Bende herkesi kendim gibi zannediyorum demek ki.
Ne alaka işte niye giy bakalım diyip sonra ihtiyaç sahipleri için köye gondercem dedin saçma olmuş diğerleri bu kadar davet etmen de gereksiz ....Üstüne basa basa 'istiyorsan sen al' tarzı birşey söylemediğimi yazdım. Giy bakalım nasıl olacak senin de üstünde bir göreyim dedim. Bende kendimce ev sahipliği yapıyorum üstlerine düşmemim sebebi buydu. Asıl böyle yakın davranmazsam tuhaf olurdu bence.
Ne iyi yapmışsınız kimbilir kaç gündür açlardır!Bu nasıl bir cümle böyle şeylerin lafı bile olmaz unutulur ama siz ben böyle yaptım diyerek karşılık bekliyorsunuz.Siz kendiliğinizden çağırmışsınız hep kimse sizden bir şey beklememiş ama siz karşılık bekliyorsunuz ama bana yaptıklatınız çok çiğ geldi.Hele ceket meselesi hiç hoş bir hareket değil.Ben ihtiyacı olana bile böyle vermiyorum.Kızın tavırlarından çok sizin tavırlarınız değişik geldi.Birde bizde yeni evli çift yalnız bırakılır yani başbaşa birşey yapmaları çok normal.Sonra pikniğe davet ettik. Kurban etlerimizden üstüne de yine başka şeylerde alarak iyi bir yedirdik içirdik
Aynen. Hadi o duruma alındı. Bir geçmiş olsun diyecek kadar da insanlığı kalmamış mı?Yobaz ve nankor insanlari alip tepelere kaldirmican.
Ne halin warsa gör diceksin.
Ne war ceket olayinda samimiyet kurulmus ben alınmazdim wallaha neden alinayim ki.
Olmadi derdim ama.genede alinmazdim sonucta karsimdaki bana deger vermis, evini acmis, sofrasini açmis,
bir dene demiş ne war bunda illa vermesimi gerekior denettirmiş.
Ki versede ne olmus bazen bana kucuk geleni kuzenime veririm tarzimi cok begenir cok sevinir,
vs bunlarda yanlis anlayacak bisi yok.
Deger verdiginle birsey paylasmak istemek cok guzel bisi.
O zaman bole zoruna gidiorsa evine girip yiyipte icmesin evinde mi yok !
10 kere davet edip sizi bir kere agirlamis onda da acgozluluk yapip cerez cikarmamis. Ben okadar yiyip iccem hatri olcak insanda deli divane olurdum.
O nankorlede uzak durun cerezide cikarmamis gayet aç gozluluk bu terbiyesiz.
Birdaha ona ne girin ne cikin bence yada seviyeli olun..bir gecmis olsun demek.zor degil.
Ama bu kızı ilk defa evine çağırıyorsunAynen bu kadar içli dışlı olmamak gerekiyormuş. Ne bilim bizim arkadaşlarla hiç aramızda öyle birşey olmadı. Yurtta kalırkende evde kalırkende herkes herkesin kıyafetini giyerdi o ona verirdi o ona verirdi. Öyle bir samimi ortam vardı. Bende herkesi kendim gibi zannediyorum demek ki.
Bence de Kadının düşmanı yine kadın ben bunu bir kez daha anladım. Ben kendimi derdimi tam anlatamadım ama sorun değil. Detaylar vermem konunun daha iyi anlaşılması içindi. Hızlı yazdığımdan yanlış anlaşılmaya mahal vermemek için yazdıklarıma durup düşünemedim. Yok üslup yok yazma tarzı bilmem ne nerelere takıldı millet. Dediğim gibi insanlar buraya göremedikleri şeyleri yazmak için içini döküyor ama bizim kadınlarımız sağolsun hemen vurun kahpeye modunda. Abartmayı da çok seviyorlar. Neyse ben kendimi biliyorum ya önemli olan bu.konu sahibi bence aynı başlıkla o kız bir konu açmalıydı
bana burdan sürekli insanı didikleyen, ben konusmadığım halde susmayan, birşey yaptı mı göstere göstere kabara kabara yapan (hoş o nasıl iyilik olur bilemem) biri gibi geldiniz
kızı kendinizce biraz aşağı görüyorsunuz, hoş bunu neye dayanarak yapıyorsunuz onu da bilemiyorum. ama yazınızdan ince ince bunu sezdim.
bence görüşmeyin siz.
Evet bir geçmiş olsun diyebilirdi.Aynen. Hadi o duruma alındı. Bir geçmiş olsun diyecek kadar da insanlığı kalmamış mı?
Hayır tahmin ettim ama o anlık birşeydi üstüne düşünülerek yapılmış bir hareket değildi. Hala gülüp kahkaha atıyorduk o sırada yani ortamın samimiyetinden olsa gerek neyse :/Evet bir geçmiş olsun diyebilirdi.
Ama sanırım o ceket olayından başka kırıldığı konular da olmuş da o yüzden mesafe kurmuş bence.
Cekete de kırıldığını hiç tahmin etmemiştiniz di mi?
Eeeee bir yerde okudum,yüzü asıldı demişsiniz,eşinize sormuşsunuz,o da yanlış yaptığınızı söylemiş,siz de "Allah Allah" demişsiniz hani şaşırmış gibisinden...Hayır tahmin ettim ama o anlık birşeydi üstüne düşünülerek yapılmış bir hareket değildi. Hala gülüp kahkaha atıyorduk o sırada yani ortamın samimiyetinden olsa gerek neyse :/
Canım o sırada evet şaşırdım ama sonra evet ya öyle yapmasaydım dedim :/ Yani 100 iyilik yap göze görünmez 1 şey yap derler ya benimki de o hesap oldu neyse ben kendimi biliyorum önemli olan oEeeee bir yerde okudum,yüzü asıldı demişsiniz,eşinize sormuşsunuz,o da yanlış yaptığınızı söylemiş,siz de "Allah Allah" demişsiniz hani şaşırmış gibisinden...
Yanlış mı okudum ben?
Önemli olan bir şey daha gerçekten o kadar iyilik istemiyor olabilir.Canım o sırada evet şaşırdım ama sonra evet ya öyle yapmasaydım dedim :/ Yani 100 iyilik yap göze görünmez 1 şey yap derler ya benimki de o hesap oldu neyse ben kendimi biliyorum önemli olan o