• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle akşamımızı mahvettik :(

haklısın yarım saat oturmanız daha normal işi vardı gelemedi demesinden
belki işin içinde başka iş vardır kimbilir, duymanı istemeyeceğin bişey mi vardı diye düşünüyor insan

Yok öyle bir şey olacağını sanmıyorum. Eminim kuzucuğum yengem yok mu diye sormuştur çok düşkünüz birbirimize.

Yok öyle bir şey olacağını sanmıyorum. Eminim kuzucuğum yengem yok mu diye sormuştur çok düşkünüz birbirimize.

ay ne güzel Allah bozmasın, tamamen eşinin düşünememesi demekki, belki gece için planları vardı, ondan acele etti, o da yattı şimdi:)

Çağırsa baskı yapsa daha bunaltıcı olmaz mıydı... helede işim var dediğinde Yok ailemi sevmion muhabbetlerine girseydi?? Erkeklern %90 böyle.. şükret bnce

Gücüme gitti. Kendimi dışlanmış hissettim :KK43:
Adam bu açıklamayı yaptıktan sonra uzatmışsınız. Dışlamak niyetiyle yapmamış ki. Basiretiniz bağlanmış sizin. Kafayı takmışsıız o kısma eşinizin açıklaması sizi kesmemiş. Muhtemelen algılayamadınız. Ve geceyi mahveden sizsiniz eşiniz değil. Yani mahvettik değil mahvettim demeliydiniz :)

Bence esiniz mantikli dusunmus. Sizde bu durumu baya abrtamisiniz. Kusluge bahane gibi resmen!

Aslında çok büyütülecek bir sorun yok yazdıklarınıza göre. Eşinizin size yaptığı açıklama da gayet makul ve olumlu karşılanacak bir açıklama bence. Sakinleşin ve küçücük sebeplerden huzurunuzu bozmayın. Eşinize düşüncenizi sakince söyleyin ve bundan sonra anlattıklarınıza göre birlikte gitmek istiyorsunuz ki, ailesine giderken sizi de yanında götürmesini özellikle isteyin. Çünkü tek gitmesine çok içerlemişsiniz.

Bence haklısınız.
Eşlerden biri evdeyken diğerinin aile ziyaretine olumlu bakamıyorum.
Aile ile ayrı zaman geçirebilir ama sizin boş olduğunuz an değil.
Çanta gibi taşımaktan bahsetmiş bazı üyeler, evet aile denen kavram böyledir.
Nasıl ki bir davetiye bile bay bayan x diye yazılıyorsa böyle ortamlarda beraber bulunulmalı, aksine süs eşyası gibi evde bırakılmamalı.
Hele bir de giderken haber vermeyip karşı tarafa yalan söylemek hiç de masum bir davranış değil.

Yapisik ikiz dgilsiniz. Bi 10 dk ugrayip cikilmazdi sende gelsen evet. Aksama planimiz var diye yaptiysa kizma bence.
Ama ben daha cok yalanina takildim.
Bari dos dogru " limonciceginin haberi yok hic, ben bi ayak ustu ugruyum dedim" deseydi. Ben kendimden yola cikiyorum. ' yengemin ne isi cikmis olaki gelecekken iptal etmis gelmemis' derim. Ve isin kotusu sen ailecek ziyaret kavramina onem verirken tamda tersi olrak grundun esinin bu yaptigiyla. Yalan soylemesi cok yanlis.4

Tavrınızda haklisiniz , eşler birlikte gitmeli ya da en azından teklif etmeli birbirlerine .
Benim esim de sürekli her durumda ayak üstü uğrardı oraya giderken benim icin birşeyler uydururdu çok kızardım en azından teklif et bana diye .
Yapmazdı kızkardeşi gelseydi başka şehirden , annesi hasta olsaydı hep ilk kendi giderdi kızardım bana deseydin keske , Baska zaman seninle gideriz diye düşündüm derdi , halbuki gittiği zaman bütün aile orda toplanmış bir ben olmuyordum .
Bir zaman sonra eşim buna alıştı , ailesi de alıştı bensizlige ben kızıyordum aile demek bu değil .
Nasil annen garipsemiyor nasıl sen yalnız gidebiliyorsun diye .
Böyle 3.5 sene yaşadım ve bak aile olamamışız her gittiğinde belki benim iyiliğim için işi var demiş ama kvde onlari sevmediğimi sanmış .
Ve ne yaptı bitti evlilik tek suç eşimde .
Aile kavramının farkındasınız hak verdim size , bence bunu düzeltmeye çalışın çünkü erkek zamanla bu duruma alışıp tek gidiyor .

Emin olun hiç bir görümce gelini görmek için can atmiyor. Allah rızası için şu adamlar huzur verin. Çanta gibi yanında olmayın.
Açık ve net insan bazen abisini yalnız görmek ister anlayın yahu! Adamın sahibi değilsiniz sizden önce ailesi vardı.
Bazısı da diyor ki eşim illa beni yanında götürüyor emin olun ki görümce sizi görünce sinirden hasta oluyor kimse size merakli degil
Siz de abartmışsınız sanki biraz :)

Konu sahibi ben anladım sizi, ama bence tek gitmesinde değil sorun.
Ev yakınmış zaten çıkmışken 10 dk. uğraması normal.
Ama limonciceğininin işi vardı demesi olmamış, onun haberi yok ben geçerken uğradım demeliydi.
Bu noktada haklısınız.

Back