• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle akşamımızı mahvettik :(

Yalnız gittiğinde siz gitmek istememişsiniz gibi bir imaj oluşuyorsa karşı tarafta haklı olabilirsiniz. Yoksa amaan ne güzel gitmiş gelmiş işte adam. Dışlanma yok yani gidin yanaşın çaktırmadan eşinize.

Bizimde var bi benzeri gelinimiz. Bende gelinim ama hiç böyle şeylere takılmıyorum. Problem bende.

Evet sanırım sende. Tövbe tövbe.... Burda problemli insanları tespit etmiyoruz maalesef sadece birbirimizi anlamaya çalışıp yardımcı olmaya çalışıyoruz zannımca

görümce hacdan mı geldi sanki ,alta tarafı 5 gündür şehir dışındaymış,hoşgeldin demek için gidilmesi saçma geldi zaten,eşiniz kapıdan 5 dk uğramış ne var bunda ,sırf annesine gitmek evden çıkmamış dışarıda işi varmış geçerken aklına gelmiş uğramış, saatlerce de kalmamış.sürekli birlikte gidilecek diye bir kural mı var hem .ben dışarı çıkıcam aklıma yol üstündeki ailem gelecek 5 dk uğrayayım diyeceğim eşim de bana trip yapacak huzursuzluk çıkaracak.soğurum kocamdan şahsen böyle saçma sapan konudan tartışma çıkarıp küstüğü için.

Aslında her iki tarafa da beraber gitmek en güzeli ama biz de ayrı ayrı gideriz hep eşim annesine ben anneme. Biz her seyden konusuyoruz iyi oluyo da adamları yalnız göndermemek lazım:KK35:

Ailem şehir dışında yaşıyor. Büyük teyze de gelmişti bu akşam. Hepsiyle görüştü ben de gitmek isterdim. Eşimi bunaltan biri değilim. Haftada kaç kez akşamları dışarı çıkar gezer tozar. Ben akşamları hep evdeyim zaten.... Olsun demek böyle olacak o isteyince onunla vakit geçireceğim o istemeyince istediğini yapacak. Çok bunaldım arkadaşlar çok... Bu şehirden kaçıp gidesim var.

Emin olun hiç bir görümce gelini görmek için can atmiyor. Allah rızası için şu adamlar huzur verin. Çanta gibi yanında olmayın.
Açık ve net insan bazen abisini yalnız görmek ister anlayın yahu! Adamın sahibi değilsiniz sizden önce ailesi vardı.
Bazısı da diyor ki eşim illa beni yanında götürüyor emin olun ki görümce sizi görünce sinirden hasta oluyor kimse size merakli degil

Emin olun hiç bir görümce gelini görmek için can atmiyor. Allah rızası için şu adamlar huzur verin. Çanta gibi yanında olmayın.
Açık ve net insan bazen abisini yalnız görmek ister anlayın yahu! Adamın sahibi değilsiniz sizden önce ailesi vardı.
Bazısı da diyor ki eşim illa beni yanında götürüyor emin olun ki görümce sizi görünce sinirden hasta oluyor kimse size merakli degil

Emin misiniz? Görümcem beni çok sever ben de onu. Ayrıca eşim beni çanta gibi bir yerlere taşımaz. Bu akşam istemiştim gitmeyi yalnızca. Tabii ki tek başına gidiyor her zaman ailesine. Sahibi olduğumu iddia etmiyorum. Konuşmalarınıza dikkat edin.

Eşimi bunaltan biri değilim asla inanın bana lütfen... bu akşam alındım sadece. Ne yani o kardeşini gördü bu kadar mı? Ben de görmek istiyordum. Aile dışından biriymişim gibi hissettim.

Evet kardesini gördü ve biraz sohbet etti, suc mu? Siz niye ille herseye dahil olmak istiyorsunuz? Bu olay mesela siz ve aile kavrami ile hic alakasi yok. Ki evet su da bir gercek onlar 20-30 yilini beraber gecirdi, bazen evet yalniz kalmakta isteyebilirler.

Siz cok abartiyorsunuz. Hani sizi saatlerce yalniz birakip ve bunu bir kac defa yapsa anlarim. Adam alt üstü bir kardesi ile görüsmek istedi ya. Bu sekilde adami cidden sikbogaz ederseniz ve artik istemeyerek sizin ile bir yerlere gider.

Kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Ama saygı duymak zorunda. Ben kardeşi ile aile olmuşum karısı olmuşum ben nasıl onu görmeye katlanıyorsam oda katlanacak. Yoksa bizde meraklısı değiliz görümcelerin :KK66:

Evet kardesini gördü ve biraz sohbet etti, suc mu? Siz niye ille herseye dahil olmak istiyorsunuz? Bu olay mesela siz ve aile kavrami ile hic alakasi yok. Ki evet su da bir gercek onlar 20-30 yilini beraber gecirdi, bazen evet yalniz kalmakta isteyebilirler.

Siz cok abartiyorsunuz. Hani sizi saatlerce yalniz birakip ve bunu bir kac defa yapsa anlarim. Adam alt üstü bir kardesi ile görüsmek istedi ya. Bu sekilde adami cidden sikbogaz ederseniz ve artik istemeyerek sizin ile bir yerlere gider.

Ben onunla bi yerlere gitmeyeceğim artık. İstenmediğim yere zaten gitmem

ben sadece limonçiçeğinin işi vardı gelemedi demesine takıldım, yani aile meclisinde yanlış anlaşılcak bişey, onun dışında 10 dk kaldıysa sorun etme bence

Kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Ama saygı duymak zorunda. Ben kardeşi ile aile olmuşum karısı olmuşum ben nasıl onu görmeye katlanıyorsam oda katlanacak. Yoksa bizde meraklısı değiliz görümcelerin :KK66:

Sağ ol arkadaşım destek için. Yerden yere vurdu iki dakikada yok sahibiymiş miyim yok çanta gibi gezdirmek zorunda değilmiş. Böyle biri değilim zaten bu akşam alındım sadece. Konuyu tam olarak aktaramadım galiba :(

ben sadece limonçiçeğinin işi vardı gelemedi demesine takıldım, yani aile meclisinde yanlış anlaşılcak bişey, onun dışında 10 dk kaldıysa sorun etme bence

Mesele ne kadar kaldığı değil ki... ben de ona takıldım ve böyle söyleyince ayıp olmuyo biz yarım saat oturunca ayıp oluyo.

ay illa gelin görümce düşman olmak zorunda değil, zaten konu sahibiyle görümcesi birbirini seviyormuş sorun başka

Mesele ne kadar kaldığı değil ki... ben de ona takıldım ve böyle söyleyince ayıp olmuyo biz yarım saat oturunca ayıp oluyo.

haklısın yarım saat oturmanız daha normal işi vardı gelemedi demesinden
belki işin içinde başka iş vardır kimbilir, duymanı istemeyeceğin bişey mi vardı diye düşünüyor insan

Back