Eşimin yakın arkadaşının eşi sorunu. Ne yapacam bu kızla?

sizden kaçıyor kız anladığım kadarıyla bazı tavırlarınızdan dolayı da haklı da yani.

sizin iş arkadaşınızın bebeğini görmeye gitmenizde onların yeri nedir? neden geliyorlar ??

Her gördüğünüzle samimi olamazsınız bu bir, ikincisi de herkes birbirinin kıyafetini giymek zorunda mı ? Anormal olan kişisel eşyaların kamu orta malı gibi kullanılmasıdır. Herkesin kazağı çamaşırı kendine o kadar yurtta kaldım ne birinin kıyafetini giydim ne de kendi kıyafetimi ödünç verdim. Böyle şeylerin paylaşılması zaten absürttür.

Özetle bence biraz nerede durmanız gerektiğini öğrenin en önemlisi insanları istemedikleri halde yedirip içirip bi de arkalarından yedirip içirdiğinizi detayına kadar anlatmayın. İnsan utanır yediğini içirdiğini anlatmaya ya bari bir de adisyon çıkarın tam olsun !!!

Ne alaka işte niye giy bakalım diyip sonra ihtiyaç sahipleri için köye gondercem dedin saçma olmuş diğerleri bu kadar davet etmen de gereksiz ....

Sonra pikniğe davet ettik. Kurban etlerimizden üstüne de yine başka şeylerde alarak iyi bir yedirdik içirdik
Ne iyi yapmışsınız kimbilir kaç gündür açlardır!Bu nasıl bir cümle böyle şeylerin lafı bile olmaz unutulur ama siz ben böyle yaptım diyerek karşılık bekliyorsunuz.Siz kendiliğinizden çağırmışsınız hep kimse sizden bir şey beklememiş ama siz karşılık bekliyorsunuz ama bana yaptıklatınız çok çiğ geldi.Hele ceket meselesi hiç hoş bir hareket değil.Ben ihtiyacı olana bile böyle vermiyorum.Kızın tavırlarından çok sizin tavırlarınız değişik geldi.Birde bizde yeni evli çift yalnız bırakılır yani başbaşa birşey yapmaları çok normal.

Aynen. Hadi o duruma alındı. Bir geçmiş olsun diyecek kadar da insanlığı kalmamış mı?

Beni yanlış anlamayın ama sizde 'bak ben sizin için bunu bunu yaptım' diyecek bir tip var.
Her yaptığınızı not almış gibisiniz. Karşılık beklemişsiniz.
Fakat karşı taraf sizden bunları istememiş ki sizin gönlünüzden kopmuş olması lazım.

Kizi begenmiyorsunuz her anlamda yazdiklarinizdan bu anlasiliyor. Oda sizle görüşmek istemiyor aizin bu tavirlarinizi hissettigi icin bence. Normal yani sizde zorlamayin yok ev sahipligi bilmem ne. Su ev sahipligi olayida nekadar abartiliyor.

konu sahibi bence aynı başlıkla o kız bir konu açmalıydı
bana burdan sürekli insanı didikleyen, ben konusmadığım halde susmayan, birşey yaptı mı göstere göstere kabara kabara yapan (hoş o nasıl iyilik olur bilemem) biri gibi geldiniz

kızı kendinizce biraz aşağı görüyorsunuz, hoş bunu neye dayanarak yapıyorsunuz onu da bilemiyorum. ama yazınızdan ince ince bunu sezdim.

bence görüşmeyin siz.

Ama bu kızı ilk defa evine çağırıyorsun
iyi niyetli olabilirsin ama zamanlaman yanlıs

İnsanlar farklı farklıdır. Size kıyafet verilince bozulmayabilirsiniz ama belli ki kız bozulmuş ve siz kendi öznel düşünceleriniz ile normal olduğunu olayın kızın alıngan olduğu hükmüne varıyorsunuz. Belki arada başka ufak şeyler de oldu ve belli ki kız istemiyor pek görüşmek.

Bence de Kadının düşmanı yine kadın ben bunu bir kez daha anladım. Ben kendimi derdimi tam anlatamadım ama sorun değil. Detaylar vermem konunun daha iyi anlaşılması içindi. Hızlı yazdığımdan yanlış anlaşılmaya mahal vermemek için yazdıklarıma durup düşünemedim. Yok üslup yok yazma tarzı bilmem ne nerelere takıldı millet. Dediğim gibi insanlar buraya göremedikleri şeyleri yazmak için içini döküyor ama bizim kadınlarımız sağolsun hemen vurun kahpeye modunda. Abartmayı da çok seviyorlar. Neyse ben kendimi biliyorum ya önemli olan bu.

Aynen. Hadi o duruma alındı. Bir geçmiş olsun diyecek kadar da insanlığı kalmamış mı?
Evet bir geçmiş olsun diyebilirdi.
Ama sanırım o ceket olayından başka kırıldığı konular da olmuş da o yüzden mesafe kurmuş bence.
Cekete de kırıldığını hiç tahmin etmemiştiniz di mi?

İnanın biri bana muhtaç gibi ceketi denettirip arkasındanda köye göndercem dese bende çok bozulurdum. Bu hareketiniz çok yanlış olmuş siz iyi niyetli yaklaşmış olsanız bile. Biri banada böyle bişey dese bende arama mesafe koyarım. Kız getirdiğiniz kuruyemişi çıkarmayı unutmuş olabilir ki size başka şeyler ikram etmiştir illaki kuruyemişi çıkarmaması bu kadar büyük sorun mu yada telefonda konuşuyo diye yemeğe geç gelmesi. Önemli bi sorunu vardı belki hemen yüzüne kapatamayacağı bi insandı.

Evet bir geçmiş olsun diyebilirdi.
Ama sanırım o ceket olayından başka kırıldığı konular da olmuş da o yüzden mesafe kurmuş bence.
Cekete de kırıldığını hiç tahmin etmemiştiniz di mi?
Hayır tahmin ettim ama o anlık birşeydi üstüne düşünülerek yapılmış bir hareket değildi. Hala gülüp kahkaha atıyorduk o sırada yani ortamın samimiyetinden olsa gerek neyse :/

Hayır tahmin ettim ama o anlık birşeydi üstüne düşünülerek yapılmış bir hareket değildi. Hala gülüp kahkaha atıyorduk o sırada yani ortamın samimiyetinden olsa gerek neyse :/
Eeeee bir yerde okudum,yüzü asıldı demişsiniz,eşinize sormuşsunuz,o da yanlış yaptığınızı söylemiş,siz de "Allah Allah" demişsiniz hani şaşırmış gibisinden...
Yanlış mı okudum ben?

Ben konunuzda şuna takıldım.
İyi yedirdik, içirdik üstüne kıyafet verdim niye bu tavırlar diyorsunuz.
Karşınızdaki ihtiyaç sahibi değil ise yedirdim içirdim tavırları hoş değil.
Misafir o , sizden yardım beklemiyor ki.
Yine kapıda çıkarken al bu ceketi dene senin olsun tavırları bana göre yanlış.
Ben olsam bende yanlış anlarım.

Tabi sizden yardım istediler ise kıyafet yok ver , bizim karnımızı doyur dediler ise siz haklısınız yedirmişsiniz kurban etlerine kadar giydirmişsiniz ceketi hala konuşuyorlar

Canım o sırada evet şaşırdım ama sonra evet ya öyle yapmasaydım dedim :/ Yani 100 iyilik yap göze görünmez 1 şey yap derler ya benimki de o hesap oldu neyse ben kendimi biliyorum önemli olan o

Ceket olayı evet hoş değil ama onun dışında ben sizde bir sıkıntı görmedim. Ama çok fazla düşmüşsünüz kızın üstüne. Gerek yok bu kadarına. Siz elinizden geldiğince ilgilenmişsiniz, karşılığını da alamamışsınız bu saatten sonra daha fazlasını düşünmeyin. Görünce de selamlaşır, hal hatır sorarsınız, güler yüzünüzü de eksik etmezsiniz olur biter. İlla nasıl davranayım diye günler öncesinden kafanızda kurmanıza gerek yok bence.

Canım o sırada evet şaşırdım ama sonra evet ya öyle yapmasaydım dedim :/ Yani 100 iyilik yap göze görünmez 1 şey yap derler ya benimki de o hesap oldu neyse ben kendimi biliyorum önemli olan o
Önemli olan bir şey daha gerçekten o kadar iyilik istemiyor olabilir.
Ben mesela hiç fedakar değilimdir,biri bana o kadar iyilik yapsa ezilirim karşısında,rahatsız olurum,cidden de kaçmaya başlarım,o kişiyle görüşmem,çünkü istemem bana bu kadar düşkünlük. Biliyorum ben iyi değilim diye de bana da kızılıyordur,karşılık bekleniyordur ama yapamıyorum işte,hoşuma gitmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…