Eşimin whatsapp konuşması ?

Hadi hepsini sindirdim diyelim gece 12 yazılan uyudun mu mesajı nedir uyumamış olsa ne olacaktı acabalar beni yiyiyor

Iyi bir es ve babaysa ben olsam direkt konuşurdum. Mesaj yazmak gibi bir gaflete düşmüşse de sonrasının önüne geçmek, tokati atmak , sarsmak için bildiğinizi bilsin bence.

Neyi bekleyeceksiniz , buluşup , görüşüp yuvanizin dağılmasını mi ? Ihaneti affetmek imkansız ancak hatalar affedilebilir.

Öncesi yok gibi, sanki yeni başlamışlar iletişime.

Sorsa bile hicbisey degismicek yalan soylicek üstelik arkasında iz birakmicak

Esin lise askini unutamamis iste yarim kalmis gorsmek istiyor.olay bu kadar basit.
Iyi bir es iyi bir baba maddi durumu iyi bize bakiyor diyorsan adamin daha fazla yurumesini engelle.bi guzel korkut.
Ama yok ben kalbinde baskasi varken yapamam diyorsan emin olmak icin takipte kal.durum basit.sen hangisisin onu bilmiyoruz

Tüm evlilikte olan sorunlar bizdede oldu ama dediğim gibi cok iyi bir baba ve cevreye göre gayet iyi bir eş ve arkadaştır
Eşini kaybetmek istemiyorsan bekleme nedir bu konunun içeriği öğren neticede kadın yurt dışında aralarında bişey olduğunu sanmıyorum ama senin bildiğini bilsin ki dikkat etsin hareketlerine muhakkak bi açıklaması vardır

Bence net birsey elde etmeden konuşmayın bu sefer eşiniz üste çıkar kesin yok bana guvenmiyor musun şu bu diye içinizdeki şüpheyle kalırsınız ve kendini daha çok gizler kapatır

Sen bu olay karşisinda nasil hala suskun kalıp biraz daha beklemeliyim diyorsun aklim almadi. Daha ne beklemen gerekiyor. Buluşma diyalogu geçiyor aralarinda ? Ve liseden sevgilisi diyorsun. Valla evli bir erkek evli bir kadin karşi cinsle zaruriyet gerektiren bir durum olmadığı müddetçe konuşamaz. İş, aş farkli bir olay. Oda muhabetvari olmayacak şekilde. Onunda dozu muhabbete giriyorsa ihanete girer. Boynuzlarini daha fazla parlatma derim sana.

Bildiğini belli etmeden takip et. İmada bile bulunsan şifreyi değiştirebilir msjları silebilir. Olabildiğince sakin kal. Eski arkadaşı değil eski sevgilisi konuştuğu kadın. Sen aynı şeyi yapsan nelerle suçlanırdın kim bilir..
Eşinin gece msj atmasıda ayrı bi hikaye. Varsayalım cvp verdi, uyumadım dedi ne konuşacaklardı? Sen evdesin çocuğunuz varmış kadının kocası ve çocukları varmış o saatte nasıl konuşacaklar, ne konuşacaklar? İşin peşini bırakma. Biraz daha delil topla sonra okursun canına kadınında kocanında..

Suskun kalmak cok zor sabah evden cıkana kadar resmen dişlerimi sıkıp nefesimi tutut saniye saydım bana kalkıp sen ne paranoyasın dememesi için bir hatasını yada başka bir delil bulmalıyım ödemeleri kartla yapar telimi açmadığı gece yaptığı harcama vs bunun gibi tüm şiflerini biliyorum mail facebook instagram twitter hiç bir sey yok sosyal medyasında galerisisinde hatamı yapıyorum cekip kapıyı yüzüme tükürüp gitmeyi bende isterim ama cevrede bunun in bosanılır mı diyen cok olacak

Araşt

bence de bekle madem tel şifresini bildiğini bilmiyor ama evlilikte tel şifresinin gizli kalması saçma değil mi bu güvenle alakalı değil niye bilmeyesiniz ki yani bana bu çok mantıksız geliyor. eşim benden tel şifresini gizlese ben işkillenirim yani öyle ne bileyim bu bile bence sorun.
arkadaşça konuşabilirler ama gece 12 de olan uyudun mu mesajı işin seyrini değiştiriyor bence takipte kalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…