- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.584
-
- Konu Sahibi Boscerceve11
Hadi hepsini sindirdim diyelim gece 12 yazılan uyudun mu mesajı nedir uyumamış olsa ne olacaktı acabalar beni yiyiyor
2gün iyi sabretmişsin eşinle sorunların var ayrılmak gibi bi niyetin varsa bekle bakalım ama herşey yolunda giderken böyle bişey olduysa hiç bekleme hmn vur yüzüne
Kadın evli mi? Eşi yurt dışında mı? Boşanmış olmasın?
Sorsa bile hicbisey degismicek yalan soylicek üstelik arkasında iz birakmicakBence dallanıp budaklanmadan eşinize açıkça sorun. O saate evli bir adamın karşı tarafa "uyudun mu" diye mesaj atması tabiki normal değil. Aynı şeyi siz yapsanız kötu olursunuz. Size "o benim lise arkadasjm, o saate o mesajı atmam da bir sorun yok" diye savunmaya geçmesin çok saçma çünkü
Eşini kaybetmek istemiyorsan bekleme nedir bu konunun içeriği öğren neticede kadın yurt dışında aralarında bişey olduğunu sanmıyorum ama senin bildiğini bilsin ki dikkat etsin hareketlerine muhakkak bi açıklaması vardırTüm evlilikte olan sorunlar bizdede oldu ama dediğim gibi cok iyi bir baba ve cevreye göre gayet iyi bir eş ve arkadaştır
Konu sahibi zaten eşine bu soruyu sorduktan sonra alacağı cevapla öyle ya da böyle tatmin olmayacaksa ilişkide ister istemez bir catirdama olmuş demektir.Sorsa bile hicbisey degismicek yalan soylicek üstelik arkasında iz birakmicak
Doğruyu soylemicektir eminim allah ıslah etsin ne diyelimKonu sahibi zaten eşine bu soruyu sorduktan sonra alacağı cevapla öyle ya da böyle tatmin olmayacaksa ilişkide ister istemez bir catirdama olmuş demektir.
Doğruyu soylemicektir eminim allah ıslah etsin ne diyelim
Konu sahibi zaten eşine bu soruyu sorduktan sonra alacağı cevapla öyle ya da böyle tatmin olmayacaksa ilişkide ister istemez bir catirdama olmuş demektir.
Sen bu olay karşisinda nasil hala suskun kalıp biraz daha beklemeliyim diyorsun aklim almadi. Daha ne beklemen gerekiyor. Buluşma diyalogu geçiyor aralarinda ? Ve liseden sevgilisi diyorsun. Valla evli bir erkek evli bir kadin karşi cinsle zaruriyet gerektiren bir durum olmadığı müddetçe konuşamaz. İş, aş farkli bir olay. Oda muhabetvari olmayacak şekilde. Onunda dozu muhabbete giriyorsa ihanete girer. Boynuzlarini daha fazla parlatma derim sana.Herkese merhaba , içinden çıkamadığım bir konu hakkında objektif fikir ve tavsiylerinize ihtiyacım var. Konuyu kısaca özetliyorum , eşimin telefon kilit şifresini biliyorum fakat o benim bu şifreyi bildiğimi bilmiyorum bir sabah ne olduysa bir dürtü ile teline bakma ihtiyacı hisettim liseden sevgili oldukları kadınla bir yazışma olmuş kadın yurt dısında yaşıyor buluşup konuşmak istemiş eşimde işyerinden ayrılamayacağını işyerine gelmesini söylemişkadında ok demiş yazışma burda bitmiyor gece 12 ye doğru eşim uyudun mu demiş burda konuşma bitiyor.
Ve ben bunları bildiğimi eşime söylemedim daha fazla delil bulabilirmiyim yada daha ileri gider mi diye beklemek istedim fakat bu olay içimde giderek büyüyor bugün ikinci gün ne yapmam konusunda yardım ve görüşlerinizi bekliyorum
Konuyu cok kısa özetledim kafanıza takılan bir yer varsa cevaplayabilirim
S yazip 7000 e sms aliyosun. İnternet sifresi geliyo. Onunla vodafone sitesinden giris yapiyosun. Kullanim detayi kisminda cikiyo kimse sms attigi kimi aradigi vsKonuşma dökümlerine nasıl bakılıyo biz vodafone kullanıyoruz
Herkese merhaba , içinden çıkamadığım bir konu hakkında objektif fikir ve tavsiylerinize ihtiyacım var. Konuyu kısaca özetliyorum , eşimin telefon kilit şifresini biliyorum fakat o benim bu şifreyi bildiğimi bilmiyorum bir sabah ne olduysa bir dürtü ile teline bakma ihtiyacı hisettim liseden sevgili oldukları kadınla bir yazışma olmuş kadın yurt dısında yaşıyor buluşup konuşmak istemiş eşimde işyerinden ayrılamayacağını işyerine gelmesini söylemişkadında ok demiş yazışma burda bitmiyor gece 12 ye doğru eşim uyudun mu demiş burda konuşma bitiyor.
Ve ben bunları bildiğimi eşime söylemedim daha fazla delil bulabilirmiyim yada daha ileri gider mi diye beklemek istedim fakat bu olay içimde giderek büyüyor bugün ikinci gün ne yapmam konusunda yardım ve görüşlerinizi bekliyorum
Suskun kalmak cok zor sabah evden cıkana kadar resmen dişlerimi sıkıp nefesimi tutut saniye saydım bana kalkıp sen ne paranoyasın dememesi için bir hatasını yada başka bir delil bulmalıyım ödemeleri kartla yapar telimi açmadığı gece yaptığı harcama vs bunun gibi tüm şiflerini biliyorum mail facebook instagram twitter hiç bir sey yok sosyal medyasında galerisisinde hatamı yapıyorum cekip kapıyı yüzüme tükürüp gitmeyi bende isterim ama cevrede bunun in bosanılır mı diyen cok olacakSen bu olay karşisinda nasil hala suskun kalıp biraz daha beklemeliyim diyorsun aklim almadi. Daha ne beklemen gerekiyor. Buluşma diyalogu geçiyor aralarinda ? Ve liseden sevgilisi diyorsun. Valla evli bir erkek evli bir kadin karşi cinsle zaruriyet gerektiren bir durum olmadığı müddetçe konuşamaz. İş, aş farkli bir olay. Oda muhabetvari olmayacak şekilde. Onunda dozu muhabbete giriyorsa ihanete girer. Boynuzlarini daha fazla parlatma derim sana.
AraştHerkese merhaba , içinden çıkamadığım bir konu hakkında objektif fikir ve tavsiylerinize ihtiyacım var. Konuyu kısaca özetliyorum , eşimin telefon kilit şifresini biliyorum fakat o benim bu şifreyi bildiğimi bilmiyorum bir sabah ne olduysa bir dürtü ile teline bakma ihtiyacı hisettim liseden sevgili oldukları kadınla bir yazışma olmuş kadın yurt dısında yaşıyor buluşup konuşmak istemiş eşimde işyerinden ayrılamayacağını işyerine gelmesini söylemişkadında ok demiş yazışma burda bitmiyor gece 12 ye doğru eşim uyudun mu demiş burda konuşma bitiyor.
Allahtan kadın uyumuş sabahta kadın uyudum iki cocuk yoruyor yazmışİlişki uzmanlarinin dedigine gore gece bir erkegin kadina uyudun mu demesi seni düşunuyorum demektir ve bir erkegin senden gizli bir kadinla konuşmasi dogru mu ihanet asla affedilemez