Eşimin whatsapp konuşması ?

Eşi türk değil buluşmalarını benim kadar sorun edeceğini sanmıyorum üstelik facebooktaki fotolara bakılırsa baya geniş bir adam kadının kucağına oturmadığı adam kalmamış bunları birde album yapmış

Eski sevgilisine is yerime gel demis bulismak icin bir sey yokmu ee pesss
Bana göre yok hanımefendi .
Benim içinde değerli eski sevgililerim vardır görüşmek istenirse görüşürüm.
Aramızda duygusal ve cinsel hic bir his kalmamıştır sadece değer olgusu vardır.
Kendinize benzemeyen seyleri pessss diye yargılamaktan vazgeçin.

Aldatilgini ogrendiginde affedeceksen desme olayi birak.

Takipte kalın.bu görüşmelerin devamı gelecek gibi görünüyor.bide rahatlıga bak silme geregi bile duymamış mesajları .

Bazı evlilikte belki sorun olmayabilir ama bizim yürüttüğümüz evlilikte iki taraf içinde sorundur bu , gece yarısı karın yatağında yatarken evli ve iki cocuklu kadına uyudun mu yazmak büyük cesaret ister. Bu duyulursa sorun olacağını bilinir

Ben sizi düşünerek yazmadım . Bana demiş onun için yazdım .Uyudun mu mesajı ve ondan ziyade sizden gizli bunların yapılması hoş değil.
Ben kendi ilişkilerimde her şeyi paylaşırım ve bu benim ilişkilerimde sorun değil . Bunu anlatmaya çalıştım. Sizden bağımsız yani , yanlış anlamayın

Anladım sizi sorun değil bende hep açık oldum bu adama gayet rahat bir evliliği var hatta coğu arkadası ne sanslısın heryere gelebiliyorsun eşin sorun cıkartmıyor der eşim sanırım bu rahatlığı yanlış anladı

Tum yorumlari okumadim ama su kafama takildi:
Lisede sevgililermis. Sonra ayrilmislar. Evlenip coluk cocuga karismislar. Ve telefon numaralarini biliyorlar.... yani bunlar pek irtibati kopatmamis. Sanki bundan once de gorusmus.
Bazilari yorumlarinda esine bu durumu soyle demis. Aldatilmis biri olarak sunu soyleyebilirim ki aldatan hep inmar eder, yalan soyler, bir kilf bulur yatakta da yakalasaniz. Ve aldatilanlarin cogu inaniniriz inanmasak da inanmayi tercih ederiz. Yine de supheler insanin icini kemirir ve tekrar yakalayincaya kadar susariz. Ancak erkekler bu kez daha temkinli davranir.
Beklemek en mantiklisi. Hicbirsey gizli kalmaz. Ya da bosanmak....secim sizin.

hah tabi tabi öyledir ne konusacaksiniz nasil öpüsürdünüz neler yapardiniz onlarimi birakin ya sizde ki genislikten pess demisimdir eski sevgiliden dost olmaz olursada adi godosluktur gördügünz gibi konu sahibinin herifide bir heyecana kapilmis gidiyor gece yarisi mesajlasmalar is yerine davet etmeler birde delil ariyor kafasini gözünu yarmistim coktan pehhh dostmus külahima anlatin

2gün iyi sabretmişsin eşinle sorunların var ayrılmak gibi bi niyetin varsa bekle bakalım ama herşey yolunda giderken böyle bişey olduysa hiç bekleme hmn vur yüzüne

Liseden sonra kadın üniversite için gidiyor yurtdışına hatta erken denilebilecek bir zamanda evlenmiş bizden dört yıl daha fazla evliliklileri ama telefonları nasıl aldılar verdiler ben anlamadım kadının tel eşimde kayıtlı değil sabah baktığımda yine kayıt etmemişti yatakta yakalasamda sen beni ihmal ettin bak gördün mü senin yüzünden ne hallere düştümde diyebilir buda bir secenek

Cok naif ve inanılmaz duygusal bir kız cocugum var eğer o olmasaydı bunları yapardım tabikide ama ileride aferim iyiki dalmışsın kafasını gözünü yarmışsın anne demeyeceğine eminin kızıma sebeplerimi anlatırken daha somut delillere ihtiyacım var sizide anlıyorum ama sizde beni anlayın inanın hiç kolay bir iki gün yaşamıyorum ucurumdan itilmiş gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…