-
- Konu Sahibi Boscerceve11
Takip edin diyeceğim ama ben kesinlikle dayanamazdım Vodafone ise hat çok kolay döküme bakmak bu akşam da şifresini öğrenin ona bakınEvet aldım ve güvendiğim iki arkasıma yolladım kendi telimden silip
Kadınlara yeni bir sorumluluk daha düştü eşlerini korumakŞaka mı bu?
Eşini koru ne yahu?
O sadakatli olmuyorsa uçkuruna sahip çıkamıyorsa kadın ne yapsın?
Karşıdaki kadın pislik ama adam kişisi korunması gereken masum bir eşcağız dimi
Eski sevgilisine is yerime gel demis bulismak icin bir sey yokmu ee pesssUyudun mu hic hos bir mesaj degil , gerisinde sorun yok bence.
Sizin aranız nasıl?
Önce eşyalarımı toplar, altınımı falan emin yere koyar, sonra o kadının eşine mesajları yollar kapıyı da çeker giderdim.
Gerisini o düşünsün. Buluşacakları saatte sizi arayıp emin olması gerekiyordu tabii. Allah muhafaza(!) ya sizin de gideceğiniz tutsaydı oraya?
Arayınca açmamasına da osuruktan bir bahane koymuş. Dünyanın en gerizekalı yalanlarını da erkekler söyler zaten.
Bana göre yok hanımefendi .Eski sevgilisine is yerime gel demis bulismak icin bir sey yokmu ee pesss
Aldatilgini ogrendiginde affedeceksen desme olayi birak.Herkese merhaba , içinden çıkamadığım bir konu hakkında objektif fikir ve tavsiylerinize ihtiyacım var. Konuyu kısaca özetliyorum , eşimin telefon kilit şifresini biliyorum fakat o benim bu şifreyi bildiğimi bilmiyorum bir sabah ne olduysa bir dürtü ile teline bakma ihtiyacı hisettim liseden sevgili oldukları kadınla bir yazışma olmuş kadın yurt dısında yaşıyor buluşup konuşmak istemiş eşimde işyerinden ayrılamayacağını işyerine gelmesini söylemişkadında ok demiş yazışma burda bitmiyor gece 12 ye doğru eşim uyudun mu demiş burda konuşma bitiyor.
Ve ben bunları bildiğimi eşime söylemedim daha fazla delil bulabilirmiyim yada daha ileri gider mi diye beklemek istedim fakat bu olay içimde giderek büyüyor bugün ikinci gün ne yapmam konusunda yardım ve görüşlerinizi bekliyorum
Konuyu cok kısa özetledim kafanıza takılan bir yer varsa cevaplayabilirim
Bana göre yok hanımefendi .
Benim içinde değerli eski sevgililerim vardır görüşmek istenirse görüşürüm.
Aramızda duygusal ve cinsel hic bir his kalmamıştır sadece değer olgusu vardır.
Kendinize benzemeyen seyleri pessss diye yargılamaktan vazgeçin.
Takipte kalın.bu görüşmelerin devamı gelecek gibi görünüyor.bide rahatlıga bak silme geregi bile duymamış mesajları .
Ben sizi düşünerek yazmadım . Bana demiş onun için yazdım .Uyudun mu mesajı ve ondan ziyade sizden gizli bunların yapılması hoş değil.Bazı evlilikte belki sorun olmayabilir ama bizim yürüttüğümüz evlilikte iki taraf içinde sorundur bu , gece yarısı karın yatağında yatarken evli ve iki cocuklu kadına uyudun mu yazmak büyük cesaret ister. Bu duyulursa sorun olacağını bilinir
Aldatilgini ogrendiginde affedeceksen desme olayi birak.
Ben sizi düşünerek yazmadım . Bana demiş onun için yazdım .Uyudun mu mesajı ve ondan ziyade sizden gizli bunların yapılması hoş değil.
Ben kendi ilişkilerimde her şeyi paylaşırım ve bu benim ilişkilerimde sorun değil . Bunu anlatmaya çalıştım. Sizden bağımsız yani , yanlış anlamayın
hah tabi tabi öyledir ne konusacaksiniz nasil öpüsürdünüz neler yapardiniz onlarimi birakin ya sizde ki genislikten pess demisimdir eski sevgiliden dost olmaz olursada adi godosluktur gördügünz gibi konu sahibinin herifide bir heyecana kapilmis gidiyor gece yarisi mesajlasmalar is yerine davet etmeler birde delil ariyor kafasini gözünu yarmistim coktan pehhh dostmus külahima anlatinBana göre yok hanımefendi .
Benim içinde değerli eski sevgililerim vardır görüşmek istenirse görüşürüm.
Aramızda duygusal ve cinsel hic bir his kalmamıştır sadece değer olgusu vardır.
Kendinize benzemeyen seyleri pessss diye yargılamaktan vazgeçin.
2gün iyi sabretmişsin eşinle sorunların var ayrılmak gibi bi niyetin varsa bekle bakalım ama herşey yolunda giderken böyle bişey olduysa hiç bekleme hmn vur yüzüneHerkese merhaba , içinden çıkamadığım bir konu hakkında objektif fikir ve tavsiylerinize ihtiyacım var. Konuyu kısaca özetliyorum , eşimin telefon kilit şifresini biliyorum fakat o benim bu şifreyi bildiğimi bilmiyorum bir sabah ne olduysa bir dürtü ile teline bakma ihtiyacı hisettim liseden sevgili oldukları kadınla bir yazışma olmuş kadın yurt dısında yaşıyor buluşup konuşmak istemiş eşimde işyerinden ayrılamayacağını işyerine gelmesini söylemişkadında ok demiş yazışma burda bitmiyor gece 12 ye doğru eşim uyudun mu demiş burda konuşma bitiyor.
Ve ben bunları bildiğimi eşime söylemedim daha fazla delil bulabilirmiyim yada daha ileri gider mi diye beklemek istedim fakat bu olay içimde giderek büyüyor bugün ikinci gün ne yapmam konusunda yardım ve görüşlerinizi bekliyorum
Konuyu cok kısa özetledim kafanıza takılan bir yer varsa cevaplayabilirim
Tum yorumlari okumadim ama su kafama takildi:
Lisede sevgililermis. Sonra ayrilmislar. Evlenip coluk cocuga karismislar. Ve telefon numaralarini biliyorlar.... yani bunlar pek irtibati kopatmamis. Sanki bundan once de gorusmus.
Bazilari yorumlarinda esine bu durumu soyle demis. Aldatilmis biri olarak sunu soyleyebilirim ki aldatan hep inmar eder, yalan soyler, bir kilf bulur yatakta da yakalasaniz. Ve aldatilanlarin cogu inaniniriz inanmasak da inanmayi tercih ederiz. Yine de supheler insanin icini kemirir ve tekrar yakalayincaya kadar susariz. Ancak erkekler bu kez daha temkinli davranir.
Beklemek en mantiklisi. Hicbirsey gizli kalmaz. Ya da bosanmak....secim sizin.
hah tabi tabi öyledir ne konusacaksiniz nasil öpüsürdünüz neler yapardiniz onlarimi birakin ya sizde ki genislikten pess demisimdir eski sevgiliden dost olmaz olursada adi godosluktur gördügünz gibi konu sahibinin herifide bir heyecana kapilmis gidiyor gece yarisi mesajlasmalar is yerine davet etmeler birde delil ariyor kafasini gözünu yarmistim coktan pehhh dostmus külahima anlatin