Eşimin whatsapp konuşması ?

bana gecenin bir yarısı bir aradas bile uyudun mu dese vala evde cinayet sebebi biraz daha bekleyin bakalım nereye kdr götürecek sizi

Bence biraz daha bekle.İnternette eşinin dökümlerine bak ama eğer turkcell ise baktığın zaman telefona mesajla bildirim geliyor.Ben sevgilime yakalanmıştım öyle

Şimdi bana mesaj yollamış yarın çalışacağım için kızımı anneme götürecektim gece orda kalıp sabah ordan işe gidecektim düzen hep böyledir bizde bana kızı bırakıp gel sevdiğim bir sanatcı var oraya gidelim demiş cevap vermedim tipik bir vicdan rahatsızlığı gibi geldi yaptığı

Eski sevgilisi
Daha önceki mesajalrda hep çocuktan mi konuşacaz demesi
Buluşma saatinde sizi arayip nerde ne yaptığınızı kontrol etmesi
Durduk yere eve geç gelip kızardın diye tlf cevap vermedim diye gerksiz bi açıklama yapması
Gece uyudunmi mesajı
Numara Tlfda kayıtlı degil

Ve size bu konuyla ilgili hiç bir açıklama yapmaması....

Eğer evliliginizi sonlandırmayı düşünüyorsanız bekleyip izleyin

Ama ayrılmam bırakmam diyorsanız bi an önce eşinizle konuşup açıklama isteyin

Ama bütün bunlar normal bir arkadaşlık görüşmesi degil bence
Hakkınızda hayırlısı olsun

Sorsan ne söyleyecek durun tahmin edelim telefonumu mu karıştırdın??biz kadınlar maalesef yatakta görsek açıklama bekliyoruz aşkımızdan değil ben artık evlilik kurumunun evlenirken kadınlara hipnoz yaptığını düşünüyorum ne olursa olsun boşanamazsın diye keşke erkeklerede yapsalar ya:)..evdeki kadınları o ki tatmin eden erkekler ikinciyi de yaparım düşüncesiyle kendi doğalarına ispata kalkışıyorlar erkekliklerini beyinleri kuş kadar olmayınca suçlu evdeki kadınla(kadın olaydında aldatmayaydım!!)aldatığı kadına kalıyor (evli barklı adamı ayartmayaydı)bahaneleriyle..konu sahibi insan eski sevgilisiyle ortak konuşacağı konular ne biliyoruz iki evli eski sevgilinin buluşma gereği de ya cinsellik ya da evde sevilmeyen eşler ve hala birbirine duyulan duygusal bağ özetle sevilmiyorsun yinede birlikte kalıcaksanız bildiğini bilsin daha ileriye gidip devam ederse karar verirsin ya da durur ve sen bundan sonra içinde aldatılma endişesi ve sevgisizlik le devam eder sin ne yazık ki eşin evliliğinizi girdaba soktu Allah yardımcın olsun..

Hepsinde haklısınız ayrılmam bırakmam demem asla ne hali varsa görsün üzüldüğün tek konu kızım olur yaptığı iş sebebiyle hep kadınlarla birlikte zaten herkes cok beyefendi cok saygılı der iyi insan olmak başka iyi eş olmak başka sanırım

kadınların hep içine doğuyo ya bu telefonu eline alma isteği. Şeytan seni dürttüyse vardır birşey. Kanıt topla

Üzülmeyin lütfen , varsa bir şey illaki çıkacaktır ortaya, siz bir süre daha beklemede kalın.
Sizi davet eden msj atması bana da suçluluk duygusu gibi geldi Allah yardımcınız olsun .
Konuyu takipteyim

Gece yarısı bana uyudum mu mesajı gelse direk namussuzlukla suclanirdim galiba
Söz konusu erkek olunca neden farklı karsilaniyo
Allah kahretsin öyle tabyyy benimde başıma iki yıl önce bunun gibi olmasada bişey yaşadım. Eşim yatiyodu bende gece uyku sorunum vardı uyumazdim pek.. saat gece 3 te tlfnuma baktım WhatsAppa girdim eşim de uyanmasınmi???? Sen kiminle konusuyosun rüyamda seni biriyle gördüm demek doğruymuş sen naptın kimdir konuştuğun dedi ve tlfnu aldı 1 saat bekledi birinden msj gelir diye ağlıyorum böyle bişey yok nasıl beklersin bunu benden dedim biliyor onu nekadar çok sevdiğimi çok kıskanç olduğumu bile bile bana nasıl böyle bişey yakıştırdi anlamadim ne dediysem yok olmuyor sonra bı baktım kartımı kırdı tlfnumu fırlattı duvara param parça oldu odasına gitti kalk boşanacaz dedim beni itip kaktı sakinlestim sabah olunca bana dediği tek şey yok rüya gördüm etkisinde kaldım seni tlfnun başında görünce aklıma herşey geldi diyerek kendini savundu... Hicbisey yapamadım ben ne olursa olsun hep kendileri haklı oda buna benzer bişey oldu sorduğumda yeminler etti böyle bişey yok yanlışlık olmuştur dedi kavga gürültü ama sonu konu kapandı

kadınların hep içine doğuyo ya bu telefonu eline alma isteği. Şeytan seni dürttüyse vardır birşey. Kanıt topla

Kesinlikle doğuyor hatta o gece cok saçma rüyalar gördüm eski sevgilimle ben yanyana oturuyorduk falan karman çorman meğer rüya doğru ama kişiler yanlışmış hiç huyum olmamasına rağmen baktım telini ve şok

Şaka gibi olay cidden ama insanın başıne geliyor işte benim eşimde öyle bir rüya görse sorun çıkartır ama reel hayatta bunu yapmasında herhangi sorun yok

Tatlım bende ayni durumdayim bir seyler var hissediyorum ama kanıtlamıyorum hem ona hem kendime . Düşünmekten kafayı yiyecegim alllahim kimseyi böyle bir seyle imtihan etmesin

Sexting benimde aklıma geliyor ama karısı içerde uyurken bunu yapar mı bilmem

:)) saf mısınız nesiniz yahu ...
O kadar dürüst namuslu olsa ex sevgiliye ulaşmazdı
İsteeir yat ister otur farketmio yani...
Hayatına eğlence arıyor
Bana da ulaşan evli ex sevgililerim oldu hep ordan biliorum...
Tanıdıgı bildiği biri olarak düşünüolar

Yok yani gerceği içerde yatarken sanalı ile uğraşmaz diye dedim ama safım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…