Eşimin whatsapp konuşması ?

Iyi bir es ve baba ise bence açık açık konusun, durum belki düşündüğünüzden çok farklı olabilir. Madem iyi bir es bunu hak ediyor bence.

Fark etmiyo evli olmasi emin ol. Herkes bizim gibi degil. Evliligi kagit uzerinde sadakat sifir. Dikkatli ol esini en basindayken koru bu durumdan daha kotu olmasin. Allah korusun evliligini bitirir o pislik kadin

5 yaşındaki çocuk zekasına sahipse korusun tabi..
evden çıkarkende tembihlesin dışarıda ki kadınlara karşı..

konu sahibesi sizde mi yurtdışındasınız anlamadım. kadın tatil için mi burada yoksa?

Ohaaa dıyorum

Ben türkiyedeyim kadın ise yurtdısında eşi ve iki cocugu ile tatile gelmiş bem bunları kadının facebook hesabına bakarak anladım

Ben türkiyedeyim kadın ise yurtdısında eşi ve iki cocugu ile tatile gelmiş bem bunları kadının facebook hesabına bakarak anladım

o zaman önceden de irtibat halindelerdi.
yalnız birşey olsa işyerine çağırmaz bence dışarıda buluşur.
yaz tatilinden yaz tatiline göreceği kişi ile ilişki saçma.

Hadi hepsini sindirdim diyelim gece 12 yazılan uyudun mu mesajı nedir uyumamış olsa ne olacaktı acabalar beni yiyiyor
Eşinize güveniniz eğer bu olaya kadar hep vardı ise bence açık açık sorun .
Cevabi sizi tatmin edebilir .
Eger etmezse o zaman düşünürsünüz . Ama böyle gizli gizli beklemek size zarar , psikolojinize zarar. Bir daha hiç görüşmeseler mesela bu konuyu hic açmayacak mısınız unutabilecek mısınız bence açıkça konusun.

Bence açıkçası bi an boş bulunup yazmış uyudun mu , öncesi veya sonrasının olduğunu sanmıyorum duygusal olarak .

Geçmiş olsun. Uyudun mu çok samimi bir mesaj. Evli insanların gece yarısı birbirine atacakları bir msj değil ne yazık ki. Bosanmayacaksaniz hiç kurcalayip kendinizi yormayin. Allah yardımcınız olsun

Salı gecesi eşim eve geç geleceğini söyledi aramalarıma ve mesajlarıma cevap vermedi aklıma hiç böyle bir durum gelmediği için haliyle kaza belamı geldi başına dedim bir saat kadar sonra geldi eve ve arkadaslarımın yanında bama kızma rezil olmayım diye açmadım diye saçma bir açıklama yaptı öyle birbirimize kızma kısıtlama gibi tavırlarımızda yok halbuki o gece bana saçma gelen bu olay için şimdi diyorum acaba salı birliktemiydiler

İki gündür bende bunu soruyorum kendime karakterim gereği asla unutmam çok kinciyim maalesef bu olay öyle yada böyle evliliğimize ve ailemize zarar verecek

olabilir.
ama illa duygusal yada fiziksel bir eylem için olmayabilir.
kırk ayrı senaryo yazabilirim sana şu an ama doğrusu ne bilemeyiz.
bence eşine sormalısın.

Eğer normal çerçevelerde bir arkadaşlık görüşmesi olsaydı sizinle de paylaşırdı diye düşünüyorum neden gizli saklı? Ayrıca gece 12 de "uyudun mu?" yazacak kadar aciliyet ne olabilir bir arkadaşlık ilişkisinde? Sizi üzmek istemem ama bana normal gelmedi bu durum ve üzülerek söylüyorum ki salı arkadaşlarımlaydım dediğinde de o kadınla birlikteydi muhtemelen.

görüşmelerindeki konuyu sormak için yazmış olabilir uyudun mu diye.
bütün bunlardaki tek sıkıntı eşiyle paylaşmamış olması bence.
o da belki eski sevgilidir diyedir.

Ve ben bana söyleyebileceği ortamda hazırladım eşim bir gün öncesi bir sakatlık yaşadı ziyarete gelen oldumu işyerine geçmiş olsuna dedim arayan cok oldu ama kimse gelmedi hatta kadının geleceğim dediği saate eşim benide arayıp nerede ve ne yaptığımı sorup nerede olduğumdan emin olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…