- 21 Haziran 2018
- 2.411
- 5.471
-
- Konu Sahibi Boscerceve11
Eğer normal çerçevelerde bir arkadaşlık görüşmesi olsaydı sizinle de paylaşırdı diye düşünüyorum neden gizli saklı? Ayrıca gece 12 de "uyudun mu?" yazacak kadar aciliyet ne olabilir bir arkadaşlık ilişkisinde? Sizi üzmek istemem ama bana normal gelmedi bu durum ve üzülerek söylüyorum ki salı arkadaşlarımlaydım dediğinde de o kadınla birlikteydi muhtemelen.
Allah bu erkekleri bildiği gibi yapsın.aynı yazışmayı siz yapsanız ahlaktan girer namustan çıkardı. Buluşalım mesajına da ben eşimi seviyorum olmaz diyen duymadım zatenHerkese merhaba , içinden çıkamadığım bir konu hakkında objektif fikir ve tavsiylerinize ihtiyacım var. Konuyu kısaca özetliyorum , eşimin telefon kilit şifresini biliyorum fakat o benim bu şifreyi bildiğimi bilmiyorum bir sabah ne olduysa bir dürtü ile teline bakma ihtiyacı hisettim liseden sevgili oldukları kadınla bir yazışma olmuş kadın yurt dısında yaşıyor buluşup konuşmak istemiş eşimde işyerinden ayrılamayacağını işyerine gelmesini söylemişkadında ok demiş yazışma burda bitmiyor gece 12 ye doğru eşim uyudun mu demiş burda konuşma bitiyor.
Ve ben bunları bildiğimi eşime söylemedim daha fazla delil bulabilirmiyim yada daha ileri gider mi diye beklemek istedim fakat bu olay içimde giderek büyüyor bugün ikinci gün ne yapmam konusunda yardım ve görüşlerinizi bekliyorum
Konuyu cok kısa özetledim kafanıza takılan bir yer varsa cevaplayabilirim
Peki eski sevgilisiyle görüşme sebebi ne olabilir ki? Neden görüşmek istesinler? Bir de kadın yurt dışındayken.
BekleyiBende böyle düşünüyorum artık evlilik bir cendere gercekten
Keşke kadının gideceği saatte sizde gitseydinizVe ben bana söyleyebileceği ortamda hazırladım eşim bir gün öncesi bir sakatlık yaşadı ziyarete gelen oldumu işyerine geçmiş olsuna dedim arayan cok oldu ama kimse gelmedi hatta kadının geleceğim dediği saate eşim benide arayıp nerede ve ne yaptığımı sorup nerede olduğumdan emin olmuş
Allah bu erkekleri bildiği gibi yapsın.aynı yazışmayı siz yapsanız ahlaktan girer namustan çıkardı. Buluşalım mesajına da ben eşimi seviyorum olmaz diyen duymadım zaten
Bekleyi
Keşke kadının gideceği saatte sizde gitseydiniz
Çünkü kendisi asla aldatılamaz. Vazgeçilmez o. EGO’suna yediremez onlar. Ama her b.ku yemeye gelince hayat güzelTabiki öyle aynı durumda ben olsam cocugum elimden alınıp annemin evine damgalanıp coktan yollanmıştır üstelik kendi cok kıskanctır üniversite hocamın bana yolladığı tek emojiyi sorun etmiş koca adama ağıza alınmayacak küfürler etmişti zamanında
Anladım. Bir süre bildiğinizi belli etmeyin takipte kalın. Eğer görüşmeler devam ederse delillerinizi toplayın.Ben bunları ertesi günün sabahı gördüm maalesef
Takipte ol sakinligini koru cunku inkara gececktr seni ikna etmeye calisacktir rezilligini yakala sonra onun telinden tum yakinlari bir grup olustr belgelerle rezil et boylelerine bunlar mustahakHerkese merhaba , içinden çıkamadığım bir konu hakkında objektif fikir ve tavsiylerinize ihtiyacım var. Konuyu kısaca özetliyorum , eşimin telefon kilit şifresini biliyorum fakat o benim bu şifreyi bildiğimi bilmiyorum bir sabah ne olduysa bir dürtü ile teline bakma ihtiyacı hisettim liseden sevgili oldukları kadınla bir yazışma olmuş kadın yurt dısında yaşıyor buluşup konuşmak istemiş eşimde işyerinden ayrılamayacağını işyerine gelmesini söylemişkadında ok demiş yazışma burda bitmiyor gece 12 ye doğru eşim uyudun mu demiş burda konuşma bitiyor.
Ve ben bunları bildiğimi eşime söylemedim daha fazla delil bulabilirmiyim yada daha ileri gider mi diye beklemek istedim fakat bu olay içimde giderek büyüyor bugün ikinci gün ne yapmam konusunda yardım ve görüşlerinizi bekliyorum
Konuyu cok kısa özetledim kafanıza takılan bir yer varsa cevaplayabilirim
Konuşma dökümlerine nasıl bakılıyo biz vodafone kullanıyoruzEsinizin bi de telefon gorusmelerinin dokumune bakin derim. Kac defa aramis saat kcda ne madar konusmuslar. Yani evet biraz suphe edilmesi gereken bi konusma.uyudun mu ne mana
Eşiniz aranıyor galiba. Kadın uyumadım deseydi belliki sohbet edeceklerdi.gece 12 ye doğru eşim uyudun mu demiş burda konuşma bitiyor.
Eşiniz aranıyor galiba. Kadın uyumadım deseydi belliki sohbet edeceklerdi.
Evet aldım ve güvendiğim iki arkasıma yolladım kendi telimden silipO konuşmaların görüntüsünü aldınız mı ?