Eşimin whatsapp konuşması ?

Bende böyle düşünüyorum artık evlilik bir cendere gercekten

Allah bu erkekleri bildiği gibi yapsın.aynı yazışmayı siz yapsanız ahlaktan girer namustan çıkardı. Buluşalım mesajına da ben eşimi seviyorum olmaz diyen duymadım zaten

Peki eski sevgilisiyle görüşme sebebi ne olabilir ki? Neden görüşmek istesinler? Bir de kadın yurt dışındayken.

Bunu bende bilmiyorum üstelik kadın bir avrupa ülkesindede değil okyanus ötesinde

2013 facebook yazışmaları olmuş cocuk için tebrik etmiş kendide bir ay sonra doğum yapacakmış benimle ilgili ismin yerine hep işaret sıfatı kullanmış hatta artık cocukları mı konusucaz he diyede serzenişte bulunmuş

Bende böyle düşünüyorum artık evlilik bir cendere gercekten
Bekleyi
Keşke kadının gideceği saatte sizde gitseydiniz

Allah bu erkekleri bildiği gibi yapsın.aynı yazışmayı siz yapsanız ahlaktan girer namustan çıkardı. Buluşalım mesajına da ben eşimi seviyorum olmaz diyen duymadım zaten

Tabiki öyle aynı durumda ben olsam cocugum elimden alınıp annemin evine damgalanıp coktan yollanmıştır üstelik kendi cok kıskanctır üniversite hocamın bana yolladığı tek emojiyi sorun etmiş koca adama ağıza alınmayacak küfürler etmişti zamanında

Eşinizin eski sevgilisiyle konuşması başlı başına hata yani. Ne bilim yani evlenmişsin bitmiş gitmiş insanla ne konuşursun ki. Ben anlamıyorum hiç ya. Acaba siz öyle bişey yapmasiniz eşinizin tepkisi nolurdu.
Bana yapılmasını istemediğim şeyi karşındakine yapmam. Bu sözü hep derim.

Çünkü kendisi asla aldatılamaz. Vazgeçilmez o. EGO’suna yediremez onlar. Ama her b.ku yemeye gelince hayat güzel

Çok kötü bir durum olmuş malesef eşiniz çokta iyi bir eş değil belliki .umarım gerçek herneyse bir an önce ortaya çıkar aslında belli gibi ama sizi üzmek te istemedim

Takipte ol sakinligini koru cunku inkara gececktr seni ikna etmeye calisacktir rezilligini yakala sonra onun telinden tum yakinlari bir grup olustr belgelerle rezil et boylelerine bunlar mustahak

Önce eşyalarımı toplar, altınımı falan emin yere koyar, sonra o kadının eşine mesajları yollar kapıyı da çeker giderdim.

Gerisini o düşünsün. Buluşacakları saatte sizi arayıp emin olması gerekiyordu tabii. Allah muhafaza(!) ya sizin de gideceğiniz tutsaydı oraya?

Arayınca açmamasına da osuruktan bir bahane koymuş. Dünyanın en gerizekalı yalanlarını da erkekler söyler zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…