- 8 Ekim 2022
- 788
- 2.008
- Konu Sahibi bircocukannesi
Sayfa 16 da ilk kimden alintiladigim çok net ortadayken bu yazılanlar da çok komik.2.yorum bu konuya yaptığınız ilk yorum. Ben de bu yoruma karşı kendi fikrimi belirttim. Diyorsunuz ki üstünüze alındınız. Hayır üstüme alınmadım. Son yoruma kadar benim boşanma ile ilgili fikir belirttiğimi iddia edip durdunuz. Bunu yapan başka üye idi. Ben değildim. BuNu kabul etmek bu kadar zor olmasa gerek. Beni alıntılayıp alıntılayıp boşanma dediniz durdunuz. Beni alıntılamasanız bile dr yad a dediniz ki "2.alıntıladığım üye de benzer şey yazmış mı yazmış" ben de diyorum ki yazmamış mıyım yazmamışım. Çünkü masaya da çıkıp tepinseniz yazmadım. Şimdi de siz üzerinize alındınız diyerek İnsanların aklıyla dalga geçmeye çalışıyorsunuz. Ben alınmadım. Siz direkt şahsıma "söyledin" diyerek iddia ettiniz. Her şey yazılı belgeliyken daha da komik olmayın.
P ile başlayan kişinin ismini görüyor musunuz görüyorsunuz. Tamam bu kişi siz değilsiniz, devamında yorum sırasındaki cevap verme siramin ceteresini tutmadım zaten kişilere bakmadan yorum yapıyorum.
Cidden yani siz kimsiniz tanımam etmem, farklı bir kişiden alintiladigim şeye yorum yazarak konuya müdahil olup sonra konunun bu kadar karışması da bence de komik.