- 3 Kasım 2017
- 6.123
- 9.329
- Konu Sahibi Boscerceve11
bana gecenin bir yarısı bir aradas bile uyudun mu dese vala evde cinayet sebebi biraz daha bekleyin bakalım nereye kdr götürecek sizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana gecenin bir yarısı bir aradas bile uyudun mu dese vala evde cinayet sebebi biraz daha bekleyin bakalım nereye kdr götürecek sizi
Aynen çok doğru kendini savunacaktir bağırıp çağıracak onu daha detaylı bir şekilde suç üstü yakalaGece yarısı uyudun mu bu mesaja ne acıklama yapacak çok ediyorum tabi ama bu işin sonunda telini kurcaladığım için suclu bile olabilirim
Gece yarısı bana uyudum mu mesajı gelse direk namussuzlukla suclanirdim galibaAynen çok doğru kendini savunacaktir bağırıp çağıracak onu daha detaylı bir şekilde suç üstü yakala
Eski sevgilisi
Daha önceki mesajalrda hep çocuktan mi konuşacaz demesi
Buluşma saatinde sizi arayip nerde ne yaptığınızı kontrol etmesi
Durduk yere eve geç gelip kızardın diye tlf cevap vermedim diye gerksiz bi açıklama yapması
Gece uyudunmi mesajı
Numara Tlfda kayıtlı degil
Ve size bu konuyla ilgili hiç bir açıklama yapmaması....
Eğer evliliginizi sonlandırmayı düşünüyorsanız bekleyip izleyin
Ama ayrılmam bırakmam diyorsanız bi an önce eşinizle konuşup açıklama isteyin
Ama bütün bunlar normal bir arkadaşlık görüşmesi degil bence
Hakkınızda hayırlısı olsun
kadınların hep içine doğuyo ya bu telefonu eline alma isteği. Şeytan seni dürttüyse vardır birşey. Kanıt toplaHerkese merhaba , içinden çıkamadığım bir konu hakkında objektif fikir ve tavsiylerinize ihtiyacım var. Konuyu kısaca özetliyorum , eşimin telefon kilit şifresini biliyorum fakat o benim bu şifreyi bildiğimi bilmiyorum bir sabah ne olduysa bir dürtü ile teline bakma ihtiyacı hisettim liseden sevgili oldukları kadınla bir yazışma olmuş kadın yurt dısında yaşıyor buluşup konuşmak istemiş eşimde işyerinden ayrılamayacağını işyerine gelmesini söylemiş kadında ok demiş yazışma burda bitmiyor gece 12 ye doğru eşim uyudun mu demiş burda konuşma bitiyor.
Ve ben bunları bildiğimi eşime söylemedim daha fazla delil bulabilirmiyim yada daha ileri gider mi diye beklemek istedim fakat bu olay içimde giderek büyüyor bugün ikinci gün ne yapmam konusunda yardım ve görüşlerinizi bekliyorum
Konuyu cok kısa özetledim kafanıza takılan bir yer varsa cevaplayabilirim
Allah kahretsin öyle tabyyy benimde başıma iki yıl önce bunun gibi olmasada bişey yaşadım. Eşim yatiyodu bende gece uyku sorunum vardı uyumazdim pek.. saat gece 3 te tlfnuma baktım WhatsAppa girdim eşim de uyanmasınmi???? Sen kiminle konusuyosun rüyamda seni biriyle gördüm demek doğruymuş sen naptın kimdir konuştuğun dedi ve tlfnu aldı 1 saat bekledi birinden msj gelir diye ağlıyorum böyle bişey yok nasıl beklersin bunu benden dedim biliyor onu nekadar çok sevdiğimi çok kıskanç olduğumu bile bile bana nasıl böyle bişey yakıştırdi anlamadim ne dediysem yok olmuyor sonra bı baktım kartımı kırdı tlfnumu fırlattı duvara param parça oldu odasına gitti kalk boşanacaz dedim beni itip kaktı sakinlestim sabah olunca bana dediği tek şey yok rüya gördüm etkisinde kaldım seni tlfnun başında görünce aklıma herşey geldi diyerek kendini savundu... Hicbisey yapamadım ben ne olursa olsun hep kendileri haklı oda buna benzer bişey oldu sorduğumda yeminler etti böyle bişey yok yanlışlık olmuştur dedi kavga gürültü ama sonu konu kapandıGece yarısı bana uyudum mu mesajı gelse direk namussuzlukla suclanirdim galiba
Söz konusu erkek olunca neden farklı karsilaniyo
kadınların hep içine doğuyo ya bu telefonu eline alma isteği. Şeytan seni dürttüyse vardır birşey. Kanıt topla
Allah kahretsin öyle tabyyy benimde başıma iki yıl önce bunun gibi olmasada bişey yaşadım. Eşim yatiyodu bende gece uyku sorunum vardı uyumazdim pek.. saat gece 3 te tlfnuma baktım WhatsAppa girdim eşim de uyanmasınmi???? Sen kiminle konusuyosun rüyamda seni biriyle gördüm demek doğruymuş sen naptın kimdir konuştuğun dedi ve tlfnu aldı 1 saat bekledi birinden msj gelir diye ağlıyorum böyle bişey yok nasıl beklersin bunu benden dedim biliyor onu nekadar çok sevdiğimi çok kıskanç olduğumu bile bile bana nasıl böyle bişey yakıştırdi anlamadim ne dediysem yok olmuyor sonra bı baktım kartımı kırdı tlfnumu fırlattı duvara param parça oldu odasına gitti kalk boşanacaz dedim beni itip kaktı sakinlestim sabah olunca bana dediği tek şey yok rüya gördüm etkisinde kaldım seni tlfnun başında görünce aklıma herşey geldi diyerek kendini savundu... Hicbisey yapamadım ben ne olursa olsun hep kendileri haklı oda buna benzer bişey oldu sorduğumda yeminler etti böyle bişey yok yanlışlık olmuştur dedi kavga gürültü ama sonu konu kapandı
Belli süre sonra en kolay yol olarak eski sevgiliye ulaşıp mümkün olursa gerçek olmazsa resim atsana seklinde sex amaçlı görüşen klasik evliliğinden sıkılan türk erkeği nüsfettesi...kusura bakmayın
Sexting benimde aklıma geliyor ama karısı içerde uyurken bunu yapar mı bilmem
Tatlım bende ayni durumdayim bir seyler var hissediyorum ama kanıtlamıyorum hem ona hem kendime . Düşünmekten kafayı yiyecegim alllahim kimseyi böyle bir seyle imtihan etmesin
:)) saf mısınız nesiniz yahu ...
O kadar dürüst namuslu olsa ex sevgiliye ulaşmazdı
İsteeir yat ister otur farketmio yani...
Hayatına eğlence arıyor
Bana da ulaşan evli ex sevgililerim oldu hep ordan biliorum...
Tanıdıgı bildiği biri olarak düşünüolar