Eşimin whatsapp konuşması ?

Eğer normal çerçevelerde bir arkadaşlık görüşmesi olsaydı sizinle de paylaşırdı diye düşünüyorum neden gizli saklı? Ayrıca gece 12 de "uyudun mu?" yazacak kadar aciliyet ne olabilir bir arkadaşlık ilişkisinde? Sizi üzmek istemem ama bana normal gelmedi bu durum ve üzülerek söylüyorum ki salı arkadaşlarımlaydım dediğinde de o kadınla birlikteydi muhtemelen.

Bende böyle düşünüyorum artık evlilik bir cendere gercekten

Herkese merhaba , içinden çıkamadığım bir konu hakkında objektif fikir ve tavsiylerinize ihtiyacım var. Konuyu kısaca özetliyorum , eşimin telefon kilit şifresini biliyorum fakat o benim bu şifreyi bildiğimi bilmiyorum bir sabah ne olduysa bir dürtü ile teline bakma ihtiyacı hisettim liseden sevgili oldukları kadınla bir yazışma olmuş kadın yurt dısında yaşıyor buluşup konuşmak istemiş eşimde işyerinden ayrılamayacağını işyerine gelmesini söylemiş 😱kadında ok demiş yazışma burda bitmiyor gece 12 ye doğru eşim uyudun mu demiş burda konuşma bitiyor.

Ve ben bunları bildiğimi eşime söylemedim daha fazla delil bulabilirmiyim yada daha ileri gider mi diye beklemek istedim fakat bu olay içimde giderek büyüyor bugün ikinci gün ne yapmam konusunda yardım ve görüşlerinizi bekliyorum 😕

Konuyu cok kısa özetledim kafanıza takılan bir yer varsa cevaplayabilirim
Allah bu erkekleri bildiği gibi yapsın.aynı yazışmayı siz yapsanız ahlaktan girer namustan çıkardı. Buluşalım mesajına da ben eşimi seviyorum olmaz diyen duymadım zaten

Peki eski sevgilisiyle görüşme sebebi ne olabilir ki? Neden görüşmek istesinler? Bir de kadın yurt dışındayken.

Bunu bende bilmiyorum üstelik kadın bir avrupa ülkesindede değil okyanus ötesinde

2013 facebook yazışmaları olmuş cocuk için tebrik etmiş kendide bir ay sonra doğum yapacakmış benimle ilgili ismin yerine hep işaret sıfatı kullanmış 😕 hatta artık cocukları mı konusucaz he diyede serzenişte bulunmuş

Bende böyle düşünüyorum artık evlilik bir cendere gercekten
Bekleyi
Ve ben bana söyleyebileceği ortamda hazırladım eşim bir gün öncesi bir sakatlık yaşadı ziyarete gelen oldumu işyerine geçmiş olsuna dedim arayan cok oldu ama kimse gelmedi hatta kadının geleceğim dediği saate eşim benide arayıp nerede ve ne yaptığımı sorup nerede olduğumdan emin olmuş
Keşke kadının gideceği saatte sizde gitseydiniz

Allah bu erkekleri bildiği gibi yapsın.aynı yazışmayı siz yapsanız ahlaktan girer namustan çıkardı. Buluşalım mesajına da ben eşimi seviyorum olmaz diyen duymadım zaten

Tabiki öyle aynı durumda ben olsam cocugum elimden alınıp annemin evine damgalanıp coktan yollanmıştır üstelik kendi cok kıskanctır üniversite hocamın bana yolladığı tek emojiyi sorun etmiş koca adama ağıza alınmayacak küfürler etmişti zamanında

Eşinizin eski sevgilisiyle konuşması başlı başına hata yani. Ne bilim yani evlenmişsin bitmiş gitmiş insanla ne konuşursun ki. Ben anlamıyorum hiç ya. Acaba siz öyle bişey yapmasiniz eşinizin tepkisi nolurdu.
Bana yapılmasını istemediğim şeyi karşındakine yapmam. Bu sözü hep derim.

Tabiki öyle aynı durumda ben olsam cocugum elimden alınıp annemin evine damgalanıp coktan yollanmıştır üstelik kendi cok kıskanctır üniversite hocamın bana yolladığı tek emojiyi sorun etmiş koca adama ağıza alınmayacak küfürler etmişti zamanında
Çünkü kendisi asla aldatılamaz. Vazgeçilmez o. EGO’suna yediremez onlar. Ama her b.ku yemeye gelince hayat güzel

Çok kötü bir durum olmuş malesef eşiniz çokta iyi bir eş değil belliki .umarım gerçek herneyse bir an önce ortaya çıkar aslında belli gibi ama sizi üzmek te istemedim

Herkese merhaba , içinden çıkamadığım bir konu hakkında objektif fikir ve tavsiylerinize ihtiyacım var. Konuyu kısaca özetliyorum , eşimin telefon kilit şifresini biliyorum fakat o benim bu şifreyi bildiğimi bilmiyorum bir sabah ne olduysa bir dürtü ile teline bakma ihtiyacı hisettim liseden sevgili oldukları kadınla bir yazışma olmuş kadın yurt dısında yaşıyor buluşup konuşmak istemiş eşimde işyerinden ayrılamayacağını işyerine gelmesini söylemiş 😱kadında ok demiş yazışma burda bitmiyor gece 12 ye doğru eşim uyudun mu demiş burda konuşma bitiyor.

Ve ben bunları bildiğimi eşime söylemedim daha fazla delil bulabilirmiyim yada daha ileri gider mi diye beklemek istedim fakat bu olay içimde giderek büyüyor bugün ikinci gün ne yapmam konusunda yardım ve görüşlerinizi bekliyorum 😕

Konuyu cok kısa özetledim kafanıza takılan bir yer varsa cevaplayabilirim
Takipte ol sakinligini koru cunku inkara gececktr seni ikna etmeye calisacktir rezilligini yakala sonra onun telinden tum yakinlari bir grup olustr belgelerle rezil et boylelerine bunlar mustahak

Önce eşyalarımı toplar, altınımı falan emin yere koyar, sonra o kadının eşine mesajları yollar kapıyı da çeker giderdim.

Gerisini o düşünsün. Buluşacakları saatte sizi arayıp emin olması gerekiyordu tabii. Allah muhafaza(!) ya sizin de gideceğiniz tutsaydı oraya?

Arayınca açmamasına da osuruktan bir bahane koymuş. Dünyanın en gerizekalı yalanlarını da erkekler söyler zaten.

X