- 8 Mayıs 2013
- 219
- 188
-
- Konu Sahibi Boscerceve11
valla bi rahatladım nedenseEvet geldim hamburger yiyordu kızımın hava makinasını almaya geldim dedim tekti
Sevindim adınıza.Evet geldim hamburger yiyordu kızımın hava makinasını almaya geldim dedim tekti
Çok şükür sevindim adınızaEvet geldim hamburger yiyordu kızımın hava makinasını almaya geldim dedim tekti
Kalk git bence evine bu fırsat bidaha geçmez beşkide elide git bas onlarıEvet 1dakika önceside sordu eve gelecek misin diye bende ne zaman geldim sabah direk işe gidicem dedim bilmem belki gelirsin demiş
Karısı yanındayken yapmaz ama içeride uyurken pekala yapar. Karısını uyutanlar mı dersin, tuvalete telefon götürenler mi dersin. Git Bi anneni gör diye karısını annesine yollayanlar mı dersin, iş bahanesiyle başka şehire seyahate gidenler mi dersin.Sexting benimde aklıma geliyor ama karısı içerde uyurken bunu yapar mı bilmem
Okuduğunuz mesajlar kıyameti koparmanız için yeterli sebepler zaten neyi bekliyorsunuz ki daha
Uyudun mu ? Sorusunu zamanında ya annem sorardı ya sevgilim....
Kizin numarasını da kaydedin. Gerekirse ararsınız.
Bazen bende boyle hissediyorum ve Allah'in beni yavrumu sevdiklerimi hastalikla sinamasindan korkup aldigimiz nefese tevekkul edip hastane camindan disari izleyen insanlari dusunuuorum ,dirayetli ol ve daha fazla delil topla bu delille sen suclu bile olabilirsn erkek ya seni paranoyaklikla suclayabilir guclu ol eger bu boyle bir adamsa ve gecmis gecmemisse halâ , sen bu adamin ( kusura bakma ) foyasini cikarp onu hayatindan defediceksinHerkese günaydın;
Dün çok geç döndüm annemin evine , baş ağrısı ile uyudum baş ağrısı ile uyandım şimdi mecbur işe gideceğim keşke tek başıma iki günde olsa dağ başına kapatsam kendimi