- 17 Kasım 2016
- 300
- 147
-
- Konu Sahibi Boscerceve11
Kesinlikle katılıyorum.. Bence olacakları seyretmek yerine söyleyip konuşmak daha mantıklı.. Baktınız oluru yok ve devam edicek gibi o zaman boşanın ondan sonra ne halt yerse yesinlerFark etmiyo evli olmasi emin ol. Herkes bizim gibi degil. Evliligi kagit uzerinde sadakat sifir. Dikkatli ol esini en basindayken koru bu durumdan daha kotu olmasin. Allah korusun evliligini bitirir o pislik kadin
Aynen öyleBen saate bakarak coğu yakın arkadasıma bile bu mesajı atamam mesela
Pardon ama aldatilmayi mi bekliyorsun ? Yani bekleme amaci ne. Ayrica pardon zaten suan aldatılıyorsun !! Ben esimin telefonunda boyle bisey gorseydim uykusundan uyandirir gebertirdim onu siz hala bekliyorum diyorsunuz valla helal olsunHerkese merhaba , içinden çıkamadığım bir konu hakkında objektif fikir ve tavsiylerinize ihtiyacım var. Konuyu kısaca özetliyorum , eşimin telefon kilit şifresini biliyorum fakat o benim bu şifreyi bildiğimi bilmiyorum bir sabah ne olduysa bir dürtü ile teline bakma ihtiyacı hisettim liseden sevgili oldukları kadınla bir yazışma olmuş kadın yurt dısında yaşıyor buluşup konuşmak istemiş eşimde işyerinden ayrılamayacağını işyerine gelmesini söylemişkadında ok demiş yazışma burda bitmiyor gece 12 ye doğru eşim uyudun mu demiş burda konuşma bitiyor.
Ve ben bunları bildiğimi eşime söylemedim daha fazla delil bulabilirmiyim yada daha ileri gider mi diye beklemek istedim fakat bu olay içimde giderek büyüyor bugün ikinci gün ne yapmam konusunda yardım ve görüşlerinizi bekliyorum
Konuyu cok kısa özetledim kafanıza takılan bir yer varsa cevaplayabilirim
Eşimle konuştuk elimdeki maddi delilleri görene kadar inkar etti asla o kadının telefonunu bilmediğini işyerine ondan habersiz uğradığını söyledi aramıda dah bir çok tatsız konuşma geçti son olarak bende elimdeki konuşma görüntülerini gösterdim yakın zamanda bir avukat bulup dilekçemi vereceğim
Görüntüleri gösterince ne dedi? Tam olarak aldattığına emin misin ya çünkü elde çok ta bsey yok sadece uyudunmu msji var belki başka bsey var senden korktu sakladı.sen de dedin ben kolay unutmam diye. Iyice konuşup etseydin diyorum ben ya evlilik kolay olmuyor belki bsey olmamıştır. Ama tabi sen netsen hakkında hayırlısı olsun canmEşimle konuştuk elimdeki maddi delilleri görene kadar inkar etti asla o kadının telefonunu bilmediğini işyerine ondan habersiz uğradığını söyledi aramıda dah bir çok tatsız konuşma geçti son olarak bende elimdeki konuşma görüntülerini gösterdim yakın zamanda bir avukat bulup dilekçemi vereceğim
Eşinizin bu kadar pişkin olacağını düşünmemiştim. Çok üzüldüm sizin adınıza hakkınızda hayırlısı olsun .boşanmayı kabul etti mi peki ? Sizin konuda tabi aldatma ama çok bariz olmayınca insan bi acaba mi diyor yuva yikmakta kolay değil en doğru kararı verirsiniz umarımEşimle konuştuk elimdeki maddi delilleri görene kadar inkar etti asla o kadının telefonunu bilmediğini işyerine ondan habersiz uğradığını söyledi aramıda dah bir çok tatsız konuşma geçti son olarak bende elimdeki konuşma görüntülerini gösterdim yakın zamanda bir avukat bulup dilekçemi vereceğim
Ohaaa. Ozru kabahatinden buyukBunarada gece kadına uyudun mu yazmasınız açıklaması sen erken yattın canım sıkıldı dedi
Bunarada gece kadına uyudun mu yazmasınız açıklaması sen erken yattın canım sıkıldı dedi
Pişkinliğine daha çok üzüldüm, sinirlendim. Sizin ve kızınız için en iyisini diliyorum. Her şey çarçabuk yoluna girer inşallah.Bunarada gece kadına uyudun mu yazmasınız açıklaması sen erken yattın canım sıkıldı dedi