- 15 Haziran 2019
- 87
- 110
- 26
-
- Konu Sahibi Boscerceve11
Karaktersiz herif ya. Çok üzüldüm gerçekten. Ne halt karıştırdılar bilemeyiz ama sonuçta bir arayışa çıktıkları belli. Bir de üstüne tonla yalan... Gerçekten insan hayret ediyor, insanın yuvasını, uçkur derdi peşinde koşarak böyle kolayca riske atması şaşılacak iş. Yakalanınca, eşi öfkeyle bastırmaya çalışmak da en klişe taktik. Eee ne bekliyordun, aferin kocama diye sırtının sıvazlanmasını mı? Öf... Çok güçlü duruyorsunuz, içinizde fırtınalar kopuyordur eminim ama çok güzel idare etmişsiniz. İnşallah böyle de devam edersiniz. Bu pislik sizi hak etmiyor çünkü.
Benimde kızdığım nokta bu keşke iğrençliklerine 5 yasındaki kızını karıştırmasaydı bir halt yesem bu haltı yemeğe cesaretim varsa ititraf etmeyede olurdu asla kızım üzerine yemin etmezdim beni sonunda öldüreceğini bile bilsem kızımı sokmazdım olayın içine dünden beri hala ses yok whatapp a bile girmememiş beni engelledi yada bilemiyorımBundan sonra ne olur, hemen yazayim. Karsi kadınla durum degerlendirmesi yaparlar, kadin yabanci rahat kocadan bosanip bu kiskanc ve esini aldatan kocaya gelmez elbette karini ikna et uzuldum ama oda soyle yapsaydi boyle yapsaydi diye bir taraftanda vicdan temizliğine sokacak esinizi. Esiniz ise gerçekten cookama cook pisman olacak sizin kiymetinizi 2 haftaya gecmez hissedecek. Rahat bir aile huzurunu neye degistini gorecek ve kapınızda yatacqk pismqnliktan. Ama siz siz olun elin kadini icin kizi uzerine yemin eden ve bunu yaparkrn kurnaz akliyla guya yemin ederken bile kelimeoyunlarina guvenen esinizi surundurun beter edin
napcaz gönül eğlemek için sabaha kadar oturcazmı devamlı onlar için allahım yarabbim varya o kadar sinir olıyorum ki bu erkeklereBunarada gece kadına uyudun mu yazmasınız açıklaması sen erken yattın canım sıkıldı dedi
napcaz gönül eğlemek için sabaha kadar oturcazmı devamlı onlar için allahım yarabbim varya o kadar sinir olıyorum ki bu erkeklere
boşver canım boşver hastalıkta sağlıkta diye evleniyoruz hepimizz. ben sana herkes gibi boşan demicem ama bence bi kafanı dinle. fevri davranma. uyudunmu mesajının bi açıklaması yok , hoş olsa bile bu senin arkandan iş çevrildiğini gösteriyo her türlü ama lütfen hiçbir şey kızından ve senden önemli değil. sakin kalVe keyfimden de yatmadım hastaydım demek kralın soytarısı gibi heran can sıkılabilir diye tetikte beklemem lazımmış
gidişat hiç iyi yere gitmiyor gibi.. Ama sabırla bekleyin bence ve sakın belli etmeyin.. emin olmadan hareket etmeyın. Klasık turk erkeği inkar eder cunku..
Mekanı cennet olsun babanızın, sabırlar diliyorum size ve ailenize.Aileme henüz birşey anlatamamadım babamı yeni kaybettik sayılır eşimin ailesindede yeğeni kanseri yeni atlattı insanlara tekrar bir üzüntü yaşatacak .. rol yapmak cok zor oturup hüngür hüngür ağlamak istiyorum ama o bile lüks suan
Sadece bunu demesi bile yeter ya, sok oldum gercekten. Siz bu adama güvenemezsiniz.. Ömrünüz boyunca tetikte mi yasayacaksiniz?Bunarada gece kadına uyudun mu yazmasınız açıklaması sen erken yattın canım sıkıldı dedi
Her şey normal takı 12 ye doğru bir bayana uyudun mu diye mesaj atana kadar. Gerçekten çok çirkin olmuş her zaman iyi niyetli yaklaşmaya çalışırım ama evli bir adam bir başka kadına uyudun mu diye mesaj atmaz . Hadi diyelim saati eş geçtik mesaj hoş değilHerkese merhaba , içinden çıkamadığım bir konu hakkında objektif fikir ve tavsiylerinize ihtiyacım var. Konuyu kısaca özetliyorum , eşimin telefon kilit şifresini biliyorum fakat o benim bu şifreyi bildiğimi bilmiyorum bir sabah ne olduysa bir dürtü ile teline bakma ihtiyacı hisettim liseden sevgili oldukları kadınla bir yazışma olmuş kadın yurt dısında yaşıyor buluşup konuşmak istemiş eşimde işyerinden ayrılamayacağını işyerine gelmesini söylemişkadında ok demiş yazışma burda bitmiyor gece 12 ye doğru eşim uyudun mu demiş burda konuşma bitiyor.
Ve ben bunları bildiğimi eşime söylemedim daha fazla delil bulabilirmiyim yada daha ileri gider mi diye beklemek istedim fakat bu olay içimde giderek büyüyor bugün ikinci gün ne yapmam konusunda yardım ve görüşlerinizi bekliyorum
Konuyu cok kısa özetledim kafanıza takılan bir yer varsa cevaplayabilirim
Konu sahibi uyudugu icin beyefendinin cani skilmis o yüzden o bayana mesaj atmis. Yani konu sahibi uyursa her an her sey olabilir.Her şey normal takı 12 ye doğru bir bayana uyudun mu diye mesaj atana kadar. Gerçekten çok çirkin olmuş her zaman iyi niyetli yaklaşmaya çalışırım ama evli bir adam bir başka kadına uyudun mu diye mesaj atmaz . Hadi diyelim saati eş geçtik mesaj hoş değil
Mevzu neyse direkt yazsa yine makul olurdu ama malum mevzu belli . Belli ki o kadının ilgisi hoşuna gitmiş karşılık vermiş
Konu sahibi uyudugu icin beyefendinin cani skilmis o yüzden o bayana mesaj atmis. Yani konu sahibi uyursa her an her sey olabilir.
siz niye üzülüyosunuz ki siz kaybetmediniz o sizin güveninizi sadakatınızı belkide evliliğini kaybetti. lütfen bu açıdan bakın. elinizden geleni yaptıysanız bu evlilik için vicdanınız rahat olsun üzülmeyinÜzüntüden hasta oldum tüm etlerim kemiklerim acıyor insan bir özür diler bir kendini anlatır açıklar adam suan bildiğin bana küs
Bazı telefon programları var onu yükleyebilirsin konuşmaları ve yazısmaları kayıt edıyor ve en guzelı esın bunu goremıyorHerkese merhaba , içinden çıkamadığım bir konu hakkında objektif fikir ve tavsiylerinize ihtiyacım var. Konuyu kısaca özetliyorum , eşimin telefon kilit şifresini biliyorum fakat o benim bu şifreyi bildiğimi bilmiyorum bir sabah ne olduysa bir dürtü ile teline bakma ihtiyacı hisettim liseden sevgili oldukları kadınla bir yazışma olmuş kadın yurt dısında yaşıyor buluşup konuşmak istemiş eşimde işyerinden ayrılamayacağını işyerine gelmesini söylemişkadında ok demiş yazışma burda bitmiyor gece 12 ye doğru eşim uyudun mu demiş burda konuşma bitiyor.
Ve ben bunları bildiğimi eşime söylemedim daha fazla delil bulabilirmiyim yada daha ileri gider mi diye beklemek istedim fakat bu olay içimde giderek büyüyor bugün ikinci gün ne yapmam konusunda yardım ve görüşlerinizi bekliyorum
Konuyu cok kısa özetledim kafanıza takılan bir yer varsa cevaplayabilirim
hala ses yokmuÜzüntüden hasta oldum tüm etlerim kemiklerim acıyor insan bir özür diler bir kendini anlatır açıklar adam suan bildiğin bana küs
hala ses yokmu