Eşimin whatsapp konuşması ?

O üye benim konumda da geldi vay efendim erkeklere nasıl narsist dersiniz diye bi ton polemik yarattı...
Burda da eşi hk uyaran kişilere dolduruşa gelmeyin arkadaştır konuştuğu bayan diyor...Ve benim tüm mesajlarıma üşenmeden beğenmedim basmış :))))

Gerçekten çok ilginç sanki burda bütün erkeklerin hakkını savunmaya gelmiş gibi...
Elbette herkes gorus bildiricek ama kendi gorusunu savunurken digerlerine cikismasalar yani burda yorumlari biraz o kisiye gore sekillendirmek lazim burda ozgur olup olmayanlar var veya sosyal durumu ayni olmayanlar var hepimiz ayni hayati yasamiyoruz ki, vakti bol.olup tartisma icine girmek issizliktir emoji atarak rahatlasin :)

Gece yarısı uyudun mu bu mesaja ne acıklama yapacak çok ediyorum tabi ama bu işin sonunda telini kurcaladığım için suclu bile olabilirim
Ben de bi benzerini yaşamıştım. Telefonda bulduğum şey değil onu kurcalamış olmam sorun oldu. Üstünü örtmek için aşırı tepki göstermişti. Ve sonuçta kendini haklı çıkarmayı başarmıştı.

Ben de bi benzerini yaşamıştım. Telefonda bulduğum şey değil onu kurcalamış olmam sorun oldu. Üstünü örtmek için aşırı tepki göstermişti. Ve sonuçta kendini haklı çıkarmayı başarmıştı.

Bu beklenen bir tavır olayı kendi üstünden uzaklaştırıp benim üzerimede yoğunlaştırabilir hatta sonunda bende hatAlı duruma düşebilirim

Bu beklenen bir tavır olayı kendi üstünden uzaklaştırıp benim üzerimede yoğunlaştırabilir hatta sonunda bende hatAlı duruma düşebilirim
O yüzden iyi düşünüp hareket etmeniz gerek. Ama habersiz çıkıp yanına gitmek çok mantıklı. İnkar edemeyeceği bir durum olması lazım

Allah yardımcınız olsun çok sinir bozucu bir durum.Eve doğru yola çıktınız mi bari?İnşallah kötü bi durumla karsilasmazsiniz

İnşallah düşündüğünüz gibi değildir inşallah her şeyin mantıklı ve doğru bi açıklaması vardır inşallah eve gittiğinizde size süpriz falan hazırlıyordur, diğer türlü bu erkeklerin yatacak yeri yok, mis gibi rahat, herkesin hayali olan bi hayatı, bi de evladı varmış ne güzel daha Allahtan belasını mı istiyor acaba

sımdı bu kısıye gore degısır
kumasıyla aynı evde yasayanda var herseyı normal gorende
benım gıbı keskın sınırları olanda

mesela benım ıcın bu ıhanettır
esım ıcınde oyle
esım bırıyle boyle yazısmamı okusa ayrılır
ben onun telınde gorsem bende ayrılırım

ha ayrılmayacaksam asla bıldıgımı bellı etmezdım
evlılıgımı surdurerek onurumu gururumu ezdıgımı kocam bılmesın der aptal numarası yapardım

kı bence ayrılınmalı, ıhanet mevzuları karakter ısıdır bır kere yapan hep yapar

Herkese merhaba , içinden çıkamadığım bir konu hakkında objektif fikir ve tavsiylerinize ihtiyacım var. Konuyu kısaca özetliyorum , eşimin telefon kilit şifresini biliyorum fakat o benim bu şifreyi bildiğimi bilmiyorum bir sabah ne olduysa bir dürtü ile teline bakma ihtiyacı hisettim liseden sevgili oldukları kadınla bir yazışma olmuş kadın yurt dısında yaşıyor buluşup konuşmak istemiş eşimde işyerinden ayrılamayacağını işyerine gelmesini söylemiş 😱kadında ok demiş yazışma burda bitmiyor gece 12 ye doğru eşim uyudun mu demiş burda konuşma bitiyor.

Ve ben bunları bildiğimi eşime söylemedim daha fazla delil bulabilirmiyim yada daha ileri gider mi diye beklemek istedim fakat bu olay içimde giderek büyüyor bugün ikinci gün ne yapmam konusunda yardım ve görüşlerinizi bekliyorum 😕

Konuyu cok kısa özetledim kafanıza takılan bir yer varsa cevaplayabilirim
Eğer eşine sorarsan inkar eder beklemekte seni üzer ve haddinden fazla yıpratır eşinin facesinden yada instegramından kadınla sen irtibata geç eşinmiş gibi konuş kadınla. Önce düşün kendini eşinin yerine koy o olsa nasıl konuşurdu ona göre konuş illaki Bi yerden patlak verir eğer bişy varsa aralarında bide wp üzerinden yazışıyolarsa Bi program yardımıyla eşinin wpyegelen bütün msjları senin tline de gelir ( eş adına karşı tarafla konuşmak wp msjlarını almak denenmiş faydası görülmüş) Allah yardımcın olsun 🙏

X