- 15 Haziran 2019
- 87
- 110
- 26
- Konu Sahibi Boscerceve11
Evet avrupadan asyaya gececeğimBir yakadan diğerine mi geçeceksiniz? Bencede bir an evvel gidin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet avrupadan asyaya gececeğimBir yakadan diğerine mi geçeceksiniz? Bencede bir an evvel gidin.
Umarım düşündüğünüz gibi kötü bir şeyle karşılaşmazsınız. Bizi de haberdar edin.Evet avrupadan asyaya gececeğim
Ayh adama salak demiş oldum sinirle kusura bakmazsınız inşallah
Elbette herkes gorus bildiricek ama kendi gorusunu savunurken digerlerine cikismasalar yani burda yorumlari biraz o kisiye gore sekillendirmek lazim burda ozgur olup olmayanlar var veya sosyal durumu ayni olmayanlar var hepimiz ayni hayati yasamiyoruz ki, vakti bol.olup tartisma icine girmek issizliktir emoji atarak rahatlasin :)O üye benim konumda da geldi vay efendim erkeklere nasıl narsist dersiniz diye bi ton polemik yarattı...
Burda da eşi hk uyaran kişilere dolduruşa gelmeyin arkadaştır konuştuğu bayan diyor...Ve benim tüm mesajlarıma üşenmeden beğenmedim basmış :))))
Gerçekten çok ilginç sanki burda bütün erkeklerin hakkını savunmaya gelmiş gibi...
Ben de bi benzerini yaşamıştım. Telefonda bulduğum şey değil onu kurcalamış olmam sorun oldu. Üstünü örtmek için aşırı tepki göstermişti. Ve sonuçta kendini haklı çıkarmayı başarmıştı.Gece yarısı uyudun mu bu mesaja ne acıklama yapacak çok ediyorum tabi ama bu işin sonunda telini kurcaladığım için suclu bile olabilirim
Ben de bi benzerini yaşamıştım. Telefonda bulduğum şey değil onu kurcalamış olmam sorun oldu. Üstünü örtmek için aşırı tepki göstermişti. Ve sonuçta kendini haklı çıkarmayı başarmıştı.
O yüzden iyi düşünüp hareket etmeniz gerek. Ama habersiz çıkıp yanına gitmek çok mantıklı. İnkar edemeyeceği bir durum olması lazımBu beklenen bir tavır olayı kendi üstünden uzaklaştırıp benim üzerimede yoğunlaştırabilir hatta sonunda bende hatAlı duruma düşebilirim
Anneme geldim yarın çalışacağım istanbulun bir ucundan diğer ucuna eve gidip süpriz yapsam bem bir süprizle karşılaşabilirim yol boyu nerede olduğumu sordu zira kendisi
bütün kadınlar kulübü tek yürekB Boscerceve11 çıktınız mı yola?
Umarım kötü bir sonuçla karşılaşmaz.bütün kadınlar kulübü tek yürek
inşallahhhh çünkü bu btün kadınlara ihanetUmarım kötü bir sonuçla karşılaşmaz.
Eğer eşine sorarsan inkar eder beklemekte seni üzer ve haddinden fazla yıpratır eşinin facesinden yada instegramından kadınla sen irtibata geç eşinmiş gibi konuş kadınla. Önce düşün kendini eşinin yerine koy o olsa nasıl konuşurdu ona göre konuş illaki Bi yerden patlak verir eğer bişy varsa aralarında bide wp üzerinden yazışıyolarsa Bi program yardımıyla eşinin wpyegelen bütün msjları senin tline de gelir ( eş adına karşı tarafla konuşmak wp msjlarını almak denenmiş faydası görülmüş) Allah yardımcın olsunHerkese merhaba , içinden çıkamadığım bir konu hakkında objektif fikir ve tavsiylerinize ihtiyacım var. Konuyu kısaca özetliyorum , eşimin telefon kilit şifresini biliyorum fakat o benim bu şifreyi bildiğimi bilmiyorum bir sabah ne olduysa bir dürtü ile teline bakma ihtiyacı hisettim liseden sevgili oldukları kadınla bir yazışma olmuş kadın yurt dısında yaşıyor buluşup konuşmak istemiş eşimde işyerinden ayrılamayacağını işyerine gelmesini söylemiş kadında ok demiş yazışma burda bitmiyor gece 12 ye doğru eşim uyudun mu demiş burda konuşma bitiyor.
Ve ben bunları bildiğimi eşime söylemedim daha fazla delil bulabilirmiyim yada daha ileri gider mi diye beklemek istedim fakat bu olay içimde giderek büyüyor bugün ikinci gün ne yapmam konusunda yardım ve görüşlerinizi bekliyorum
Konuyu cok kısa özetledim kafanıza takılan bir yer varsa cevaplayabilirim