Eşimin whatsapp konuşması ?

Fark etmiyo evli olmasi emin ol. Herkes bizim gibi degil. Evliligi kagit uzerinde sadakat sifir. Dikkatli ol esini en basindayken koru bu durumdan daha kotu olmasin. Allah korusun evliligini bitirir o pislik kadin
Kesinlikle katılıyorum.. Bence olacakları seyretmek yerine söyleyip konuşmak daha mantıklı.. Baktınız oluru yok ve devam edicek gibi o zaman boşanın ondan sonra ne halt yerse yesinler

Herkese merhaba , içinden çıkamadığım bir konu hakkında objektif fikir ve tavsiylerinize ihtiyacım var. Konuyu kısaca özetliyorum , eşimin telefon kilit şifresini biliyorum fakat o benim bu şifreyi bildiğimi bilmiyorum bir sabah ne olduysa bir dürtü ile teline bakma ihtiyacı hisettim liseden sevgili oldukları kadınla bir yazışma olmuş kadın yurt dısında yaşıyor buluşup konuşmak istemiş eşimde işyerinden ayrılamayacağını işyerine gelmesini söylemiş 😱kadında ok demiş yazışma burda bitmiyor gece 12 ye doğru eşim uyudun mu demiş burda konuşma bitiyor.

Ve ben bunları bildiğimi eşime söylemedim daha fazla delil bulabilirmiyim yada daha ileri gider mi diye beklemek istedim fakat bu olay içimde giderek büyüyor bugün ikinci gün ne yapmam konusunda yardım ve görüşlerinizi bekliyorum 😕

Konuyu cok kısa özetledim kafanıza takılan bir yer varsa cevaplayabilirim
Pardon ama aldatilmayi mi bekliyorsun ? Yani bekleme amaci ne. Ayrica pardon zaten suan aldatılıyorsun !! Ben esimin telefonunda boyle bisey gorseydim uykusundan uyandirir gebertirdim onu siz hala bekliyorum diyorsunuz valla helal olsun

Eşimle konuştuk elimdeki maddi delilleri görene kadar inkar etti asla o kadının telefonunu bilmediğini işyerine ondan habersiz uğradığını söyledi aramıda dah bir çok tatsız konuşma geçti son olarak bende elimdeki konuşma görüntülerini gösterdim yakın zamanda bir avukat bulup dilekçemi vereceğim

açıkçası konuyu gördüğümden beri umarım daha aralarında bisi olmamıştır inş mantıklı bir açıklaması vardır diye dua ediyordum çok üzüldüm. Bundan sonra umarım kararlılığınız devam eder ve hiç üzülüp kırılmadan olaylar daha da çirkinleşmeden ayrılırsınız

E ne oldu ki şimdi. Valla bütün herşeyi okudum olanları merak ettiğim için.
Nasılsınız? Nasıl hissediyorsunuz?
Hayır keşke inkar etmeseydi bi açıklaması var denirdi arkadaş vs diye. Ama belli yani erkeklerin böyle anlarda inkar etmeleri. Cem Yılmaz güzel alay ediyor güzel doğruları söylüyor. Bence göğsünüz kabarık gezin. Hiçbirşeye katlanmak zorunda değilsiniz. Kendinizi de yanında kalarak aşağılamamışsınız. İnşallah iyi olur sizin için herşey.

Bence beklemek her şeyi daha da kötü eder. Alın telefonu elinize direk ne lan bu diyin ciddiyim bekleyip ne olacak ki sanki diyelim ki mesajlaşmaları kesildi... ee sormayacak mısınız bu neydi neyin nesiydi diye. Diğer ihtimal de daha ileri gitmesi ki bunu göreceğinize yine direk konuşma seçeneği mantıklı her halükarda.

Eşimle konuştuk elimdeki maddi delilleri görene kadar inkar etti asla o kadının telefonunu bilmediğini işyerine ondan habersiz uğradığını söyledi aramıda dah bir çok tatsız konuşma geçti son olarak bende elimdeki konuşma görüntülerini gösterdim yakın zamanda bir avukat bulup dilekçemi vereceğim
Görüntüleri gösterince ne dedi? Tam olarak aldattığına emin misin ya çünkü elde çok ta bsey yok sadece uyudunmu msji var belki başka bsey var senden korktu sakladı.sen de dedin ben kolay unutmam diye. Iyice konuşup etseydin diyorum ben ya evlilik kolay olmuyor belki bsey olmamıştır. Ama tabi sen netsen hakkında hayırlısı olsun canm

Eşinizin bu kadar pişkin olacağını düşünmemiştim. Çok üzüldüm sizin adınıza hakkınızda hayırlısı olsun .boşanmayı kabul etti mi peki ? Sizin konuda tabi aldatma ama çok bariz olmayınca insan bi acaba mi diyor yuva yikmakta kolay değil en doğru kararı verirsiniz umarım

BaNa söylese sorduğumda anlatsa inanın bu kadar uzamazdı olay , ben ona persembe günü işyerine geldim seni o kadınla gördüm dedim bana dediki neden gelmedin yanımıza 😒 bu tarafa gelmiş işi varmış benim yanımada uğramış dedi bende ikinizde evlisiniz işyerinde ben olabilirim babanda olabilir o sana yazmadan veya aramadan gelmez dedim , bende numarası yok bilmiyorum dedi yeminler etti benim üzerime yemin etti üstelik 😒 bende inanmadığımı söyledim bu sefer bana hakaret etmeye başkadı sen manyaksın bana iftira atma falan filan sonra işin içinden cıkamadı itiraf et herseyi biliyorum diyince kendi cocugu üzerine yemin etti , ben sonrasında cıktım gittim yanında cünkü gercekten midem bulandı

Sonra ben anneme doğru yola cıktım yolda mesaj yolladım kızım hakkında yemin etmen beni en cok üzen ve koran taraf oldu dedim teldede uzun süre inkar etti sonra beni aradı telefonda konusurken bu sırada hala full inkar bende elimdeki konuşmaları attım bir süre saçmaladı, ben kozım üzerine telefonumda numarası kayıtlı değil giye yemin ettim dedi saçmalığa bakın 😤 , bana yanyanayken eğer telefonda görüştüğümü ispatlarsan ne istersen yapabilirsin demişti bunada serefi üstüne yemin etti 😀 bende artık bittiğini kızım için en doğrusu ne ise o sekilde ilerlyeceğimi söyledim

Cumartesi konu açmışsınız, bugünkü son durumu okudum. Çok üzüldüm gerçekten. hadi siz üzülmeyin diye işyeri ziyaretini söylemek istemedi. Gece gece evli Kadına ne diye mesaj çekilir Allah aşkına!? Uyumadıysa ne olacak yani. O saatte en yakınlarımdan kozkardeşim bile acil birşey olmadığı sürece mesaj çekmez mesela.kızınız da varmış; İçiniz alır da eşinizin samimiyetine gerçekten inanabilirseniz belki zamanla affedersiniz ama tabii ki karar sizin.

Karaktersiz herif ya. Çok üzüldüm gerçekten. Ne halt karıştırdılar bilemeyiz ama sonuçta bir arayışa çıktıkları belli. Bir de üstüne tonla yalan... Gerçekten insan hayret ediyor, insanın yuvasını, uçkur derdi peşinde koşarak böyle kolayca riske atması şaşılacak iş. Yakalanınca, eşi öfkeyle bastırmaya çalışmak da en klişe taktik. Eee ne bekliyordun, aferin kocama diye sırtının sıvazlanmasını mı? Öf... Çok güçlü duruyorsunuz, içinizde fırtınalar kopuyordur eminim ama çok güzel idare etmişsiniz. İnşallah böyle de devam edersiniz. Bu pislik sizi hak etmiyor çünkü.

Bunarada gece kadına uyudun mu yazmasınız açıklaması sen erken yattın canım sıkıldı dedi 🙀
Pişkinliğine daha çok üzüldüm, sinirlendim. Sizin ve kızınız için en iyisini diliyorum. Her şey çarçabuk yoluna girer inşallah.

Aldatma olgusunun kadınla asla alakalı olmadığını bir kez daha gördük. 😣 yazık, nasıl düşünmezler çocuklarını anlamak mümkün değil!

X