- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.584
-
- Konu Sahibi Boscerceve11
Yok gitmeyeceğim onada yazdım bana keyfin bilir yazmış
NEDen gitmiyorsunuz , ret etmeniz gereken en sonlanan bu zaman. hatta gidip sürpriz yapın.
Çocuğu bahane edip görüntülü arayın bakalım,açacak mı?Anneme geldim yarın çalışacağım istanbulun bir ucundan diğer ucuna eve gidip süpriz yapsam bem bir süprizle karşılaşabilirimyol boyu nerede olduğumu sordu zira kendisi
Çocuğu bahane edip görüntülü arayın bakalım,açacak mı?
Şu an çalışıyor mu?22:00 eve geliyor 23 gibi arayabilirim
Şu an çalışıyor mu?
O zaman dediğiniz gibi akşam arayın.Evet şimdi çalısıyor işyerinde
O zaman dediğiniz gibi akşam arayın.
Bi an konu sahibinin esi oldugunuzu dusundummuhalefetmisiniz
İşi kendi işiyse erken çıkıp görüşebilirde belki. Sık sık arayıp kontrol etmesi anormal çünkü.Sizi çok kontrol ettiyse bir kaçamak olabilir .
Eve gelmeyebilir.Yada biriyle buluşabilir .
İşi kendi işiyse erken çıkıp görüşebilirde belki. Sık sık arayıp kontrol etmesi anormal çünkü.
Kendi işi mi? İşini ayarlayıp çıkma durumu olabilir mi? Geldim sokağın başındayım desenize bi.Evet 1dakika önceside sordu eve gelecek misin diye bende ne zaman geldim sabah direk işe gidicem dedim bilmem belki gelirsin demiş
Bence de. Ay hiç güven veren hareketler değilKendi işi mi? İşini ayarlayıp çıkma durumu olabilir mi? Geldim sokağın başındayım desenize bi.
Kendi işi mi? İşini ayarlayıp çıkma durumu olabilir mi? Geldim sokağın başındayım desenize bi.
Fazla şüpheci yaklaşıyor olabilirim belki ama bir işler karıştırıyor gibi. Normalde de arar mı bu kadar sık?Kendi işi yarım saat önce cıkabilir en fazlla
Fazla şüpheci yaklaşıyor olabilirim belki ama bir işler karıştırıyor gibi. Normalde de arar mı bu kadar sık?
Dediğim gibi emin olmamakla birlikte normal değil tavrı. Çıkıp gitme şansınız yok mu habersiz. Ben olsam duramazdım.Her hafta getirirm kızımı genelde ben arar vardık derim
Dediğim gibi emin olmamakla birlikte normal değil tavrı. Çıkıp gitme şansınız yok mu habersiz. Ben olsam duramazdım.