Eşimin tuhaflığı

Merhaba canım. Bence çok canını sıkma sadece üzüldüysen kırıldıysan bunu belli et. Sana kırıldım de. Hediye almaya gittiğinde sonuçta sende heveslendin. hediye almaya diye çıkıp boş dönmek tabi ki üzmüştür. Paraya ihtiyacınız varsa önemli olanın düşünmesi olduğunu bunlara takılmayacağını söylemen çok daha mantıklı. Önemli olan Can sağlığımız tabi ki fazla açılmayalım ama durum buysa avm' ye gitmeye de gerek Yok biz yabancı değiliz diyebilirsin. Ama hiç Yeni kıyafet alışverişi yapmadım diyorsun nişanlıykende. Bunu açık açık kırmadan söyle Yeni kıyafetler elbiseler almak istiyorum de ve bu konuda eliniz bollaşınca diret. Çünkü İnan fazla anlayış fazla fedakarlık zarar getiriyor. Ve büyükler hep der ya nasıl başlarsa öyle gider diye gerçekten öyle. Sadece bunları eşini kırmadan dile getir. Ne güzel evli barklısın bende Yen'i evliyim sevgi saygı kolay bulunan şeyler değil . Sıkma canını :)

ya niye heves edemez miyim sürekli niye ezilen taraf ben oluyorum

Esin cimri bence.Nisanliyken de almamis.İşin biraz zor cimri birisiyle hayat gecirmek istemiyorsa calis bari kendi paranla alirsin.

aşırı derecede zoruma gitti bu tavrı ya zaten günüm de berbat oldu.

O zaman sıkıntı yok, gönlünce harcayabilirsin
Evli olsa da, kadının bir adama muhtaç yaşaması doğru değil. Sonra böyle sorunlar oluyor işte.
Doğru bulmuyorum.
Bazı şeyleri elde etmeden, ekonomik özgürlük vb. Evlenmeyi de doğru bulmuyorum.
Uzar bu konu herkesin kendi hayatı bişey gelmiyor elden ne yazik ki

Ben olsam bende alınırdım.
Erkek adama para konusu yapmak hiç yakışmıyo eşe karşı gerek olmadıkça.
Uygun bi hediye alaydın götürmeyeydin kızı avm lere

ben dun 25 e girdim eşimde 27 ben yüksek lisans yapıyorum o da çalıyor maaşı 4 bin küsur

ben yeni evliyim okuyorum calismiyorum bana normalde de birşey almadığı için açıkçası o para ona koymazdi da

Nasıl yani çalışınca da mi düzelmiyor bu durum :)
Canım şöyle ki beraber kazanıp beraber harcıyoruz evet ama borçlar olunca, bazen de harcamalarımız fazla olunca tadım kaçıyor. Hoşuma gitmiyor aşkım biraz harcamaları kıssak mı demesi, sanki düşünmüyormuşum gibi hatırlatması falan. Aslında kötü bir şey demiyor ama ben alınıyorum işte. Bir de çalışmasam nasıl olurdu bilmem

annem bana hep derdi de ben inanmazdım gerçekten tecrübe ederek anladım kadının çalışması gerektiğini

yaa onda birşey yokmuş :) esim ilk zamanlar parasını falan benden saklıyordu sanki çalacağım parasını. Çok büyük kavga ettik simdi biraz biraz söylüyor . İyi ki çalışıyormussun :)

annem bana hep derdi de ben inanmazdım gerçekten tecrübe ederek anladım kadının çalışması gerektiğini
Size tavsiyem, okuyormussunuz sanırım bir an önce mesleğinizi elinize almanız.
Kocan da olsa muhtaç hissetmeyin kendinizi.
Güçlü olun,durun.
Ve çalışıp para kazanmanin, kendin cabalayarak kazandigin parayı harcamanın tadı hiç birseyde yok .

yaa onda birşey yokmuş :) esim ilk zamanlar parasını falan benden saklıyordu sanki çalacağım parasını. Çok büyük kavga ettik simdi biraz biraz söylüyor . İyi ki çalışıyormussun :)
Seninki zor ayak uydurdu o zaman evliliğe... Neyse insanlar zamanla değişiyor, değişmese de söyleyeee söyleyee dize getiriyoruz adamları İnşallah düzeltirsiniz canım aranızı. İyiki iyiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…