• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin tuhaflığı

Kırılmakta çok haklısın. Hem kendi götürüyor hem orda sen bir şey beğenince, çok açıldık deyip vazgeçiyor. kabalık ve düşüncesizlik etmiş. Bir de 50tl ayakkabı için çok az bir ücret zaten. Kırıldığını belli et bence
ediyorum zaten eve gelince pastayida kesmedim zaten en ufak boyundan almış evde kitap okuyup ders çalıştım. Ama ben onun doğum gününde gerçekten mutlu olması için herşeyi yapmıştım ve oldu da

eee ne almamı istersin kendime hediye deseydiniz ya

eşimin doğumgünü idi maddi durumumuz uygundu hediye aldım

bu pahalıdır dedi

sordu söylemedim vs vs

sonra da söyledim fiyatını

eşinize sormadınız mı ne alayım o zaman diye

yani ayakkabı 50 imiş tişörtün ucuzu da 20 tl

500 liralık beğenseniz olmaz desin de

acaba o düğün için alır hem hediye olur hem aradan çıkar mı dedi

ayrıca 2 hafta sonra düğün varsa şimdiye kadar seçmiş olmanız gerekmez miydi giyilecekleri vs

adam ne kadar güzel sana hediye almak istemiş . fakat gerçekleri kafasında hesap yapınca, olaydan vazgeçmiş. sen neden şimdi bu adama kapris ve naz yapıyorsun ??
boyle yapınca daha uzulup kırılacak, gururu kırılacak, lanet olsun daha sana hedıye yok, ıyı nıyetle sanacsoykedım surat asıyorsun dıyecek- sınırlenecek??? bunları goremıor musun?? sende aynı gerileceksin..
"tabi aşkım sende haklısın, böyle böyle masraflarınız olacak.. gelecek yaş gününde 2 hedıye birden beklerim" dıyip öp yanagından.
adam seni el ustunde tutsun
nisanliykende ve evliyken de bana hic kıyafet vs alınmadı. Evlenince alırız dedi evlendik almadi. Okuldaki arkadaslarim hic yeni evli gibi giyinmiyorsun falan diyor boyle şeyleri takan biri değilim fakat insan heves ediyor cidden kırıldım

nisanliykende ve evliyken de bana hic kıyafet vs alınmadı. Evlenince alırız dedi evlendik almadi. Okuldaki arkadaslarim hic yeni evli gibi giyinmiyorsun falan diyor boyle şeyleri takan biri değilim fakat insan heves ediyor cidden kırıldım

yani o arkadaşlarının densizliği biraz da.
o ne demekmiş öyle, yeni evli gibi giyinmiyorsun?

adam ne kadar güzel sana hediye almak istemiş . fakat gerçekleri kafasında hesap yapınca, olaydan vazgeçmiş. sen neden şimdi bu adama kapris ve naz yapıyorsun ??
boyle yapınca daha uzulup kırılacak, gururu kırılacak, lanet olsun daha sana hedıye yok, ıyı nıyetle sanacsoykedım surat asıyorsun dıyecek- sınırlenecek??? bunları goremıor musun?? sende aynı gerileceksin..
"tabi aşkım sende haklısın, böyle böyle masraflarınız olacak.. gelecek yaş gününde 2 hedıye birden beklerim" dıyip öp yanagından.
adam seni el ustunde tutsun
Ama o zaman baştan götürmesin, gidelim sen seç diye. Ayrıca konu sahibini seçtiği hediye de 50 tl lik bir şey. Gidip pahalı bir şey beğenmemiş ki kadın. Ayıp bence kocasının yaptığı. Gidelim alalım sen seç diyo, konu saihibi mağaza geziyo, bakıyo, beğeniyo, sonra adam vazgeçtim diyo. Kime yapılsa gıcık olur insan.

Ama o zaman baştan götürmesin, gidelim sen seç diye. Ayrıca konu sahibini seçtiği hediye de 50 tl lik bir şey. Gidip pahalı bir şey beğenmemiş ki kadın. Ayıp bence kocasının yaptığı. Gidelim alalım sen seç diyo, konu saihibi mağaza geziyo, bakıyo, beğeniyo, sonra adam vazgeçtim diyo. Kime yapılsa gıcık olur insan.
gerçekten çok kötü bir durum :(

baskasının laflarına bakıp hareket etme ..eşinle aranı bozma. Ayrıca her düğünde nişanda Eğer durumları yoksa elbise almak da çok şart değil.
ne demek evli gibi giyinmiyorsun? evli gibi giyinen kadın nasıl oluyor?
Ben bunu hiç anlamıyorum
bir önceki halim neyse Bir sonraki halin de aynı olur.
üzülmeye değer mi ya ?birbirinizi kırmays değer mi? bu sana laf edenler neyin kafasını yasıyorlar. okumamış eli kitap tutmsmış mı bu insanların?
hiç anlamıyorum sizleri... Bu gençleri hiç anlamıyorum...

ay avm ye götürüp kendine hediye al demesi ayrı, gittikten sonra vazgeçmesi ayrı gaf olmuş.
hepi topu 50 tl lik bir ayakkabı için değer miydi tırıvırı yapmasına alıversin işte, 3 gün makarna çorba yersiniz telafi edersiniz.
eşinizin yaptığının kişisel versiyonunu ben yapıyorum, hazırlanıp çıkıyorum mesela kendime ayakkabı alıcam diye, sonra orda aklıma başka şeyler geliyor ne gerek var idare ediyorum diyip eli boş dönüyorum eve. ama eşine bile olsa hediye almaya kalkmışken olmamış bu hareket...

hayır mesele şu bana eşim istediğim şeyleri de almıyor normalde bu doğum günü de çabası oldu açıkçası

yaşınız küçük mü

onun yaşı kaç

okul vs diyorsunuz zira

maaşı ne kadar

var da mı almıyor cidden yok mu

bu sorular son hediye olayından bağımsız orada al diye götürmesi sonra da vaz geçmesi garip tabii

evet ama konusunu açmıyor ki hiçbirşey olmamış gibi
esının farkına varmasını bekleme
balım "sen bana böyle böyle sözler vermiştin. maddi durumumuz, düzenimiz oturduğunda bu sözünü yavaş yavaş tutmaya ne dersin ? "deyip bir öpücük versen. adama canım deyip sarılsan. Adam zaten yapar. hemde gule gule yapar.

evet haklisiniz konuşmada içimden gelmiyor açıkçası herşey para mi ya. Ben çalışmayan biriyim sanki onun ezikliğini yaşıyorum gibi hissediyorum
Ben çalıştığım halde bazen öyle hissettiğim oluyor :KK70: Para muhabbeti yapmayı sevmiyorum hiç :KK12:

hayır mesele şu bana eşim istediğim şeyleri de almıyor normalde bu doğum günü de çabası oldu açıkçası

gerçekten anlamadım,
siz çalışıyorsunuz sanırım,
ihtiyacınız varsa siz kendiniz alın.
yeni evlisiniz, birbirinizin huyunu suyunu öğrenirsiniz zamanla,
ama elbette bu sürede ihtiyaçlarınızı geciktirecek değilsiniz.

bakın ben 6 yıldır evliyim, hala doğumgünü hediyeleşmesinde birbirimizi kırdığımız oluyor.
en son eşim bana baya pahalı bir şey almış mesela, kafasında kıracaktım, sinirimi belli etmemek için ağzımı ısırdım o derece. Çünkü maddi olarak zor bir dönemden geçerken o pahalı hediyeyi benim aklım kalbim kabul edemedi. Ama başka bir arkadaştan eşimle bu konuyu kırmadan konuşmak için fikir almak istedim, arkadaşlar senin ruhun fakir deyip beni ezip geçtiler :KK34: neticede eşimle konuşmadım ama hala hediyesini kullanmıyorum.

İşte bu yüzden kendi paramı kazanıyorum, istediğim gibi de harcıyorum. Kimseye minnet etmem. Allah ettirmesin.
Evli misiniz?
Evli iseniz kendi paramı harcıyorum demeniz biraz tuhaf geldi. Bütçeleriniz ayrı galiba, herkes kendi parasını mı harcıyor...

Back