- 22 Nisan 2015
- 4.431
- 3.676
- 63
- Konu Sahibi Tarihyazar
-
Karşındaki insan buna müsade etmiyorsa biraz zor oluyor. Yani konu sahibi ve buradaki arkadaşları tenzih ederek söylüyorum, çevremde gördüğüm öyle öküz insanlar var ki, laf anlat anlatabilirsen...Evet insan nasıl alışırsa öyle gidiyor ama bunu da başka türlü aşmak mümkün görünmüyor malesef bazen biraz rahat olmak lazım
37Sen kaç yaşındasın ablacım ? Sadece meraktan sordum cidden
ben boyle şeyleri konuşmaya çok utanan birisiyim para lafını agzima almak istemem. Nasıl yapacagim bilmiyorum
anlar.benim eşim anlamaz
Çalışmamak bi eksiklik falan değil üstelik siz çalışıyorsnuz farkında değilsiniz sadeceevet haklisiniz konuşmada içimden gelmiyor açıkçası herşey para mi ya. Ben çalışmayan biriyim sanki onun ezikliğini yaşıyorum gibi hissediyorum
Arkadaşlar merhaba, dün benim doğumgünümdu. Eşim eve gelirken küçük bir pasta almış onu verdi. Doğum günümü tebrik etti. Hediyede bulamadığını söyledi birlikte avm ye gidelim sen sec dedi. Daha sonra birlikte avm ye gittik ben ayakkabı falan baktım. Bu arada 2 hafta sonra falan kardeşi evlenecek sonraki hafta da benim kardeşim onun için de kıyafet ve ayakkabı almam lazim benim. Ben günlük ayakkabı almak isteyince bu ay çok acildik olmaz falan dedi. Bi anda vazgeçti bana ayakkabı almaktan. Nasıl olsa düğün için kendime bisiler alacağım diye sanırım. Benim de çok zoruma gitti kendi kolumdan tutup sana hediye alacağım diye getirdi kendisi vazgeçiyor. Sonra ben üzülünce hadi alalım falan dedi ama kabul etmedim. Bu arada ben yeni evliyim nişanlılık ve evlilikte öyle kıyafet vs alınmadı bana. Eşime karşı tavrım nasıl olmalı acaip derecede kırıldım ve üzüldüm gururum zedelendi.
görüldüğü üzere bu durum çalışmaktan bağımsız kişilik meselesi ama düzelmiycek birşey değil bana göreCanım şöyle ki beraber kazanıp beraber harcıyoruz evet ama borçlar olunca, bazen de harcamalarımız fazla olunca tadım kaçıyor. Hoşuma gitmiyor aşkım biraz harcamaları kıssak mı demesi, sanki düşünmüyormuşum gibi hatırlatması falan. Aslında kötü bir şey demiyor ama ben alınıyorum işte. Bir de çalışmasam nasıl olurdu bilmem
bırde nacizane pastayı kucuk almasının sebebi de 2 kişi oldugunuz için olabilir mi?benim eşim anlamaz
hiçbirşey almadık ama kardeşine bilezik alacak
ediyorum zaten eve gelince pastayida kesmedim zaten en ufak boyundan almış evde kitap okuyup ders çalıştım. Ama ben onun doğum gününde gerçekten mutlu olması için herşeyi yapmıştım ve oldu da
Mesele hediye meselesi değil, pastasını düşünüp almış. Düşüncesiz diyemeyiz. Fakat AVM lere kadar götürüp birden bire hediye almaktan vazgeçmesi çok tuhaf dediğin gibi. Burda esas mesele senin çalışmıyor olman. Yani senin tüm ihtiyaçlarını birlikte sağlamanız gerekiyor, sen söylemeden onun sorması lazım, yoksa bir ömür her seferinde şu lazım bu lazım dersen kırılırsın, gücenirsin, yıpranırsın. Olmazsa aylık bir tutar belirleyin, senin için ayırsın, alacaklarını hiç ona sorup danışmak zorunda kalma bence. Daha evliliğin ilk başlarında maddiyat yüzünden mağdur edilmen hoş olmamış. İmkanın varsa az maaşlı da olsa bir işe gir, eşin evin tüm masraflarını karşılasın, sen de kendin gönlüne göre alışverişini yap, üstünü öte berini al o zaman karışamaz. Şu anki halinizle biraz laf edecek gibi duruyor eşin, henüz evliliğin başındasın... eşinin huyunu pek beğenmedim, inşallah ilerde sıkıntı yaşamazsın.Arkadaşlar merhaba, dün benim doğumgünümdu. Eşim eve gelirken küçük bir pasta almış onu verdi. Doğum günümü tebrik etti. Hediyede bulamadığını söyledi birlikte avm ye gidelim sen sec dedi. Daha sonra birlikte avm ye gittik ben ayakkabı falan baktım. Bu arada 2 hafta sonra falan kardeşi evlenecek sonraki hafta da benim kardeşim onun için de kıyafet ve ayakkabı almam lazim benim. Ben günlük ayakkabı almak isteyince bu ay çok acildik olmaz falan dedi. Bi anda vazgeçti bana ayakkabı almaktan. Nasıl olsa düğün için kendime bisiler alacağım diye sanırım. Benim de çok zoruma gitti kendi kolumdan tutup sana hediye alacağım diye getirdi kendisi vazgeçiyor. Sonra ben üzülünce hadi alalım falan dedi ama kabul etmedim. Bu arada ben yeni evliyim nişanlılık ve evlilikte öyle kıyafet vs alınmadı bana. Eşime karşı tavrım nasıl olmalı acaip derecede kırıldım ve üzüldüm gururum zedelendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?