• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin tuhaflığı

Benim gözümde asgari ücretle geçinen bir çift canlanmıştı 4000 maaş varsa 50 tl ayakkabı çok değil tabii

Okul vs deyince de sizi 20 yaşında üniversiteli sanmıştım

İkiniz de yeterince büyük eğitimli vs kişilermişsiniz

Oturup Açıkça hislerinizi konuşun

ezilen sen olma. emeline ulaşmak için ve daha sonra da işlerin istedıgın gıbı olması için akıllı davranman lazım
Nasıl olacak o? Verdiğiniz tavsiyeler hep beni geri plana atıyor. Eşime öyle davransam yapacağı varsada yapmaz nasıl olsa sesi çıkmıyor der. Öyle bir yapısı var

Size tavsiyem, okuyormussunuz sanırım bir an önce mesleğinizi elinize almanız.
Kocan da olsa muhtaç hissetmeyin kendinizi.
Güçlü olun,durun.
Ve çalışıp para kazanmanin, kendin cabalayarak kazandigin parayı harcamanın tadı hiç birseyde yok .
Bekarken hiç düşünmeden harcardım valla :KK70: şimdi iki kere düşünüyorum. Bu zamanların tadını çıkartın bence. Gerçi herkes ben gibi olacak diye bir şey yokta... İnsanın üstüne sorumluluklar binince biraz daha fazla düşünüyor sanki :süslü:

ben yeni evliyim okuyorum calismiyorum bana normalde de birşey almadığı için açıkçası o para ona koymazdi da[/QUOTE

Bunu açıkça söyleyin hissetiklerinizi saklamayın. Ve çok da beklemeyin direkt konu üzerine söyleyin. Anladığım kadarıyla biraz çekingensiniz . Mesela ben eşimin bi tavrına bozulursam bunu belli ederim ve neden böyle yaptın kırıldım derim o hiç konuyu açmasa da ben açarım . Konu açılıp konuşulmadıkça kırgınlıklar dargınlıklar konuşulup konu tatlıya bağlanmadıkça eski konular gün yüzüne çıkıyor. Yeni evli biri olarak şunu adet edinin. Uyurken başınızı yastığa koyduğunuzda içiniz hep rahat olsun eşiniz veya bi başkası için " keşke şunu da deseydim " demeyin en azından sorunlar halledilir ve büyümez . Ben karakter olarak böyle biriyim bi sorun varsa anında çözülmeli

Nasıl olacak o? Verdiğiniz tavsiyeler hep beni geri plana atıyor. Eşime öyle davransam yapacağı varsada yapmaz nasıl olsa sesi çıkmıyor der. Öyle bir yapısı var
sesını cıkartma demedim ıyi oku yazdıklarımı :) tatlı dil yılanı deliğinden cıkarır.

Benim gözümde asgari ücretle geçinen bir çift canlanmıştı 4000 maaş varsa 50 tl ayakkabı çok değil tabii

Okul vs deyince de sizi 20 yaşında üniversiteli sanmıştım

İkiniz de yeterince büyük eğitimli vs kişilermişsiniz

Oturup Açıkça hislerinizi konuşun
ben boyle şeyleri konuşmaya çok utanan birisiyim para lafını agzima almak istemem. Nasıl yapacagim bilmiyorum

baskasının laflarına bakıp hareket etme ..eşinle aranı bozma. Ayrıca her düğünde nişanda Eğer durumları yoksa elbise almak da çok şart değil.
ne demek evli gibi giyinmiyorsun? evli gibi giyinen kadın nasıl oluyor?
Ben bunu hiç anlamıyorum
bir önceki halim neyse Bir sonraki halin de aynı olur.
üzülmeye değer mi ya ?birbirinizi kırmays değer mi? bu sana laf edenler neyin kafasını yasıyorlar. okumamış eli kitap tutmsmış mı bu insanların?
hiç anlamıyorum sizleri... Bu gençleri hiç anlamıyorum...
Sen kaç yaşındasın ablacım ? Sadece meraktan sordum cidden :KK8:

ben boyle şeyleri konuşmaya çok utanan birisiyim para lafını agzima almak istemem. Nasıl yapacagim bilmiyorum
Eşiniz o sizin
Siz çalışsanız eşiniz sizden bi şey istese çekinerek çekinme demez misiniz
Rahat olun çekinmeyin isteyin
Ben nişanlıyken sizin gibiydim sizin şu an en büyük sorununuz bence iletişim kuramamak bu konuları açıkça konuşmaktasın çekinmek

Bence de çalışman mesleğini yapman gerekiyor bu sadece bu durum için değil her zaman geçerli. Eş anne baba bugün var yarın Yok ayaklarının üzerinde durman senin için daha sağlıklı olur

Eşiniz o sizin
Siz çalışsanız eşiniz sizden bi şey istese çekinerek çekinme demez misiniz
Rahat olun çekinmeyin isteyin
Ben nişanlıyken sizin gibiydim sizin şu an en büyük sorununuz bence iletişim kuramamak bu konuları açıkça konuşmaktasın çekinmek
Ama nasıl alıştırırsa öyle gider ki... Yani alışması zaman alır bu duruma da.
Ben kendimi bildim bileli çalışıyorum. Kendi annem babam da dahil kimseden para isteyemem.
Şimdi işten çıksam eşimden isterken de çok zorlanırım...
Yapı meselesi biraz ve nasıl alıştırdığına bağlı kendini...

nisanliykende ve evliyken de bana hic kıyafet vs alınmadı. Evlenince alırız dedi evlendik almadi. Okuldaki arkadaslarim hic yeni evli gibi giyinmiyorsun falan diyor boyle şeyleri takan biri değilim fakat insan heves ediyor cidden kırıldım

Yeni evli kıyafetı nasıl oluyor? Babanızın evınde de mı hıc yenı kıyafetınız yoktu? Sureklı nısanda kıyafet, ayakkabı alınmadı dıyorsunuz. Banada alınmadı, öyle bir istegımde yoktu evlenene kadar çıplak gezmıyordum şükür. Sızı goturmemelıydı sen sec dıye kendısı uygun bır hedıye alsa belkı boyle kırgınlık olmazdı am belkı dugunler için bısey alırsınız aradan çıkar demiştir sız gunluk bakmışsınız. Ee oyle oluncada vazgecmıştır bılemedum

Daha önceki konularından anladığım kadarıyla bunlar aile olarak böyle. Cimri.
Ve sen bu adamı bu şekilde kabul etmişsin çoktan canım...
Adamı değiştiremezsin zannetmiyorum, böyle görmüş çünkü aileden...
Allah yardımcın olsun...

Ama nasıl alıştırırsa öyle gider ki... Yani alışması zaman alır bu duruma da.
Ben kendimi bildim bileli çalışıyorum. Kendi annem babam da dahil kimseden para isteyemem.
Şimdi işten çıksam eşimden isterken de çok zorlanırım...
Yapı meselesi biraz ve nasıl alıştırdığına bağlı kendini...

Evet insan nasıl alışırsa öyle gidiyor ama bunu da başka türlü aşmak mümkün görünmüyor malesef bazen biraz rahat olmak lazım

Back