- 7 Mayıs 2015
- 477
- 335
- 33
- 44
- Konu Sahibi Tarihyazar
ya bazengerçekten insanın 10 liraya muhtac olduğu oluyor.ama hep böyleyse çok ayıp etmiş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar merhaba, dün benim doğumgünümdu. Eşim eve gelirken küçük bir pasta almış onu verdi. Doğum günümü tebrik etti. Hediyede bulamadığını söyledi birlikte avm ye gidelim sen sec dedi. Daha sonra birlikte avm ye gittik ben ayakkabı falan baktım. Bu arada 2 hafta sonra falan kardeşi evlenecek sonraki hafta da benim kardeşim onun için de kıyafet ve ayakkabı almam lazim benim. Ben günlük ayakkabı almak isteyince bu ay çok acildik olmaz falan dedi. Bi anda vazgeçti bana ayakkabı almaktan. Nasıl olsa düğün için kendime bisiler alacağım diye sanırım. Benim de çok zoruma gitti kendi kolumdan tutup sana hediye alacağım diye getirdi kendisi vazgeçiyor. Sonra ben üzülünce hadi alalım falan dedi ama kabul etmedim. Bu arada ben yeni evliyim nişanlılık ve evlilikte öyle kıyafet vs alınmadı bana. Eşime karşı tavrım nasıl olmalı acaip derecede kırıldım ve üzüldüm gururum zedelendi.
Yani eğer alışveriş sırasında yapacagn düğün alışverişi aklına geldyse yada onun muhabbeti açıldıysa ondan vazgeçmiş olablr. Banada bişy alınmadı düğün öncesi.lazım oldkça şmdi eşim alır. Doğum günü zaten kutlmam:) o da bana gel istediğm bişyi al der ama o an insanın aklına bişey gelmeyenlr yani benm öyle en azndan. Ben nakit çalışıyorum:)) bayram ve doğum günleri harçlığımı alırım o kdr:)) baba evinde de böyle alıştım güzell oluyor. Yani bi an gururn kırılmş olablr ama takma boşver. O an kim belir ne düşünmüştür. Amacı üzmek değil gibi zatenArkadaşlar merhaba, dün benim doğumgünümdu. Eşim eve gelirken küçük bir pasta almış onu verdi. Doğum günümü tebrik etti. Hediyede bulamadığını söyledi birlikte avm ye gidelim sen sec dedi. Daha sonra birlikte avm ye gittik ben ayakkabı falan baktım. Bu arada 2 hafta sonra falan kardeşi evlenecek sonraki hafta da benim kardeşim onun için de kıyafet ve ayakkabı almam lazim benim. Ben günlük ayakkabı almak isteyince bu ay çok acildik olmaz falan dedi. Bi anda vazgeçti bana ayakkabı almaktan. Nasıl olsa düğün için kendime bisiler alacağım diye sanırım. Benim de çok zoruma gitti kendi kolumdan tutup sana hediye alacağım diye getirdi kendisi vazgeçiyor. Sonra ben üzülünce hadi alalım falan dedi ama kabul etmedim. Bu arada ben yeni evliyim nişanlılık ve evlilikte öyle kıyafet vs alınmadı bana. Eşime karşı tavrım nasıl olmalı acaip derecede kırıldım ve üzüldüm gururum zedelendi.
Canım o senin eşin aranızda böyle şeyleri mevzu etmeyin.Şimdi iki düğün var kıyafet,ayakkabı ve takı masrafı olacak eğer sadece eşin çalışıyorsa seninle konuşarak bu durumu çözmeye çalışmış .Arkadaşlar merhaba, dün benim doğumgünümdu. Eşim eve gelirken küçük bir pasta almış onu verdi. Doğum günümü tebrik etti. Hediyede bulamadığını söyledi birlikte avm ye gidelim sen sec dedi. Daha sonra birlikte avm ye gittik ben ayakkabı falan baktım. Bu arada 2 hafta sonra falan kardeşi evlenecek sonraki hafta da benim kardeşim onun için de kıyafet ve ayakkabı almam lazim benim. Ben günlük ayakkabı almak isteyince bu ay çok acildik olmaz falan dedi. Bi anda vazgeçti bana ayakkabı almaktan. Nasıl olsa düğün için kendime bisiler alacağım diye sanırım. Benim de çok zoruma gitti kendi kolumdan tutup sana hediye alacağım diye getirdi kendisi vazgeçiyor. Sonra ben üzülünce hadi alalım falan dedi ama kabul etmedim. Bu arada ben yeni evliyim nişanlılık ve evlilikte öyle kıyafet vs alınmadı bana. Eşime karşı tavrım nasıl olmalı acaip derecede kırıldım ve üzüldüm gururum zedelendi.