- 12 Aralık 2016
- 97
- 38
- 3
- 34
- Konu Sahibi Tarihyazar
-
hiçbirşey almadık ama kardeşine bilezik alacakDarılmakta haklısınız ,düğün alışverişi yapılacak nasılsa diye halletmek istemiş.Bu ay çok açıldık derken ne alındı mesela?
ediyorum zaten eve gelince pastayida kesmedim zaten en ufak boyundan almış evde kitap okuyup ders çalıştım. Ama ben onun doğum gününde gerçekten mutlu olması için herşeyi yapmıştım ve oldu daKırılmakta çok haklısın. Hem kendi götürüyor hem orda sen bir şey beğenince, çok açıldık deyip vazgeçiyor. kabalık ve düşüncesizlik etmiş. Bir de 50tl ayakkabı için çok az bir ücret zaten. Kırıldığını belli et bence
nisanliykende ve evliyken de bana hic kıyafet vs alınmadı. Evlenince alırız dedi evlendik almadi. Okuldaki arkadaslarim hic yeni evli gibi giyinmiyorsun falan diyor boyle şeyleri takan biri değilim fakat insan heves ediyor cidden kırıldımadam ne kadar güzel sana hediye almak istemiş . fakat gerçekleri kafasında hesap yapınca, olaydan vazgeçmiş. sen neden şimdi bu adama kapris ve naz yapıyorsun ??
boyle yapınca daha uzulup kırılacak, gururu kırılacak, lanet olsun daha sana hedıye yok, ıyı nıyetle sanacsoykedım surat asıyorsun dıyecek- sınırlenecek??? bunları goremıor musun?? sende aynı gerileceksin..
"tabi aşkım sende haklısın, böyle böyle masraflarınız olacak.. gelecek yaş gününde 2 hedıye birden beklerim" dıyip öp yanagından.
adam seni el ustunde tutsun
sankı seneye yaş gunun olmayacak?heralde bakmam için götürdü sadece :)
evet ama konusunu açmıyor ki hiçbirşey olmamış gibiAçıkça kırgınlığınızı belirtin, sen getirdin vazgeçtin ne yapmaya çalıştın diyip kenara çekilin
Gönül almasını bilsin
nisanliykende ve evliyken de bana hic kıyafet vs alınmadı. Evlenince alırız dedi evlendik almadi. Okuldaki arkadaslarim hic yeni evli gibi giyinmiyorsun falan diyor boyle şeyleri takan biri değilim fakat insan heves ediyor cidden kırıldım
yaptığı harekete kızdım ben hediye olmamasına almamasına değilsankı seneye yaş gunun olmayacak?
yada "bu dugunler gecsin, hedıyeyı o zaman al aşkım" de ne olacak ?? kırdıgınızs kırıldıgınıza deger mı?
Ama o zaman baştan götürmesin, gidelim sen seç diye. Ayrıca konu sahibini seçtiği hediye de 50 tl lik bir şey. Gidip pahalı bir şey beğenmemiş ki kadın. Ayıp bence kocasının yaptığı. Gidelim alalım sen seç diyo, konu saihibi mağaza geziyo, bakıyo, beğeniyo, sonra adam vazgeçtim diyo. Kime yapılsa gıcık olur insan.adam ne kadar güzel sana hediye almak istemiş . fakat gerçekleri kafasında hesap yapınca, olaydan vazgeçmiş. sen neden şimdi bu adama kapris ve naz yapıyorsun ??
boyle yapınca daha uzulup kırılacak, gururu kırılacak, lanet olsun daha sana hedıye yok, ıyı nıyetle sanacsoykedım surat asıyorsun dıyecek- sınırlenecek??? bunları goremıor musun?? sende aynı gerileceksin..
"tabi aşkım sende haklısın, böyle böyle masraflarınız olacak.. gelecek yaş gününde 2 hedıye birden beklerim" dıyip öp yanagından.
adam seni el ustunde tutsun
hayır mesele şu bana eşim istediğim şeyleri de almıyor normalde bu doğum günü de çabası oldu açıkçasıyani o arkadaşlarının densizliği biraz da.
o ne demekmiş öyle, yeni evli gibi giyinmiyorsun?
gerçekten çok kötü bir durumAma o zaman baştan götürmesin, gidelim sen seç diye. Ayrıca konu sahibini seçtiği hediye de 50 tl lik bir şey. Gidip pahalı bir şey beğenmemiş ki kadın. Ayıp bence kocasının yaptığı. Gidelim alalım sen seç diyo, konu saihibi mağaza geziyo, bakıyo, beğeniyo, sonra adam vazgeçtim diyo. Kime yapılsa gıcık olur insan.
baskasının laflarına bakıp hareket etme ..eşinle aranı bozma. Ayrıca her düğünde nişanda Eğer durumları yoksa elbise almak da çok şart değil.nisanliykende ve evliyken de bana hic kıyafet vs alınmadı. Evlenince alırız dedi evlendik almadi. Okuldaki arkadaslarim hic yeni evli gibi giyinmiyorsun falan diyor boyle şeyleri takan biri değilim fakat insan heves ediyor cidden kırıldım
hayır mesele şu bana eşim istediğim şeyleri de almıyor normalde bu doğum günü de çabası oldu açıkçası
esının farkına varmasını beklemeevet ama konusunu açmıyor ki hiçbirşey olmamış gibi
Ben olsam kafayı yerdim burnundan getirirdm pastani alms evde güzel bi film keyfiyapip günü değerlendirmek varken hakikaten hediye alabilcek gbi avmye goturmesi saçma ötesiheralde bakmam için götürdü sadece :)
Ben çalıştığım halde bazen öyle hissettiğim oluyorevet haklisiniz konuşmada içimden gelmiyor açıkçası herşey para mi ya. Ben çalışmayan biriyim sanki onun ezikliğini yaşıyorum gibi hissediyorum
hayır mesele şu bana eşim istediğim şeyleri de almıyor normalde bu doğum günü de çabası oldu açıkçası
Evli misiniz?İşte bu yüzden kendi paramı kazanıyorum, istediğim gibi de harcıyorum. Kimseye minnet etmem. Allah ettirmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?