• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin tuhaflığı

Merhaba canım. Bence çok canını sıkma sadece üzüldüysen kırıldıysan bunu belli et. Sana kırıldım de. Hediye almaya gittiğinde sonuçta sende heveslendin. hediye almaya diye çıkıp boş dönmek tabi ki üzmüştür. Paraya ihtiyacınız varsa önemli olanın düşünmesi olduğunu bunlara takılmayacağını söylemen çok daha mantıklı. Önemli olan Can sağlığımız tabi ki fazla açılmayalım ama durum buysa avm' ye gitmeye de gerek Yok biz yabancı değiliz diyebilirsin. Ama hiç Yeni kıyafet alışverişi yapmadım diyorsun nişanlıykende. Bunu açık açık kırmadan söyle Yeni kıyafetler elbiseler almak istiyorum de ve bu konuda eliniz bollaşınca diret. Çünkü İnan fazla anlayış fazla fedakarlık zarar getiriyor. Ve büyükler hep der ya nasıl başlarsa öyle gider diye gerçekten öyle. Sadece bunları eşini kırmadan dile getir. Ne güzel evli barklısın bende Yen'i evliyim sevgi saygı kolay bulunan şeyler değil . Sıkma canını :)

eee ne almamı istersin kendime hediye deseydiniz ya

eşimin doğumgünü idi maddi durumumuz uygundu hediye aldım

bu pahalıdır dedi

sordu söylemedim vs vs

sonra da söyledim fiyatını

eşinize sormadınız mı ne alayım o zaman diye

yani ayakkabı 50 imiş tişörtün ucuzu da 20 tl

500 liralık beğenseniz olmaz desin de

acaba o düğün için alır hem hediye olur hem aradan çıkar mı dedi

ayrıca 2 hafta sonra düğün varsa şimdiye kadar seçmiş olmanız gerekmez miydi giyilecekleri vs
baskasının laflarına bakıp hareket etme ..eşinle aranı bozma. Ayrıca her düğünde nişanda Eğer durumları yoksa elbise almak da çok şart değil.
ne demek evli gibi giyinmiyorsun? evli gibi giyinen kadın nasıl oluyor?
Ben bunu hiç anlamıyorum
bir önceki halim neyse Bir sonraki halin de aynı olur.
üzülmeye değer mi ya ?birbirinizi kırmays değer mi? bu sana laf edenler neyin kafasını yasıyorlar. okumamış eli kitap tutmsmış mı bu insanların?
hiç anlamıyorum sizleri... Bu gençleri hiç anlamıyorum...
ya niye heves edemez miyim sürekli niye ezilen taraf ben oluyorum

Esin cimri bence.Nisanliyken de almamis.İşin biraz zor cimri birisiyle hayat gecirmek istemiyorsa calis bari kendi paranla alirsin.

ay avm ye götürüp kendine hediye al demesi ayrı, gittikten sonra vazgeçmesi ayrı gaf olmuş.
hepi topu 50 tl lik bir ayakkabı için değer miydi tırıvırı yapmasına alıversin işte, 3 gün makarna çorba yersiniz telafi edersiniz.
eşinizin yaptığının kişisel versiyonunu ben yapıyorum, hazırlanıp çıkıyorum mesela kendime ayakkabı alıcam diye, sonra orda aklıma başka şeyler geliyor ne gerek var idare ediyorum diyip eli boş dönüyorum eve. ama eşine bile olsa hediye almaya kalkmışken olmamış bu hareket...
aşırı derecede zoruma gitti bu tavrı ya zaten günüm de berbat oldu.

O zaman sıkıntı yok, gönlünce harcayabilirsin :KK70::KK48:
Evli olsa da, kadının bir adama muhtaç yaşaması doğru değil. Sonra böyle sorunlar oluyor işte.
Doğru bulmuyorum.
Bazı şeyleri elde etmeden, ekonomik özgürlük vb. Evlenmeyi de doğru bulmuyorum.
Uzar bu konu herkesin kendi hayatı bişey gelmiyor elden ne yazik ki :(

Ben olsam bende alınırdım.
Erkek adama para konusu yapmak hiç yakışmıyo eşe karşı gerek olmadıkça.
Uygun bi hediye alaydın götürmeyeydin kızı avm lere

yaşınız küçük mü

onun yaşı kaç

okul vs diyorsunuz zira

maaşı ne kadar

var da mı almıyor cidden yok mu

bu sorular son hediye olayından bağımsız orada al diye götürmesi sonra da vaz geçmesi garip tabii
ben dun 25 e girdim eşimde 27 ben yüksek lisans yapıyorum o da çalıyor maaşı 4 bin küsur

gerçekten anlamadım,
siz çalışıyorsunuz sanırım,
ihtiyacınız varsa siz kendiniz alın.
yeni evlisiniz, birbirinizin huyunu suyunu öğrenirsiniz zamanla,
ama elbette bu sürede ihtiyaçlarınızı geciktirecek değilsiniz.

bakın ben 6 yıldır evliyim, hala doğumgünü hediyeleşmesinde birbirimizi kırdığımız oluyor.
en son eşim bana baya pahalı bir şey almış mesela, kafasında kıracaktım, sinirimi belli etmemek için ağzımı ısırdım o derece. Çünkü maddi olarak zor bir dönemden geçerken o pahalı hediyeyi benim aklım kalbim kabul edemedi. Ama başka bir arkadaştan eşimle bu konuyu kırmadan konuşmak için fikir almak istedim, arkadaşlar senin ruhun fakir deyip beni ezip geçtiler :KK34: neticede eşimle konuşmadım ama hala hediyesini kullanmıyorum.
ben yeni evliyim okuyorum calismiyorum bana normalde de birşey almadığı için açıkçası o para ona koymazdi da

Nasıl yani çalışınca da mi düzelmiyor bu durum :)
:KK70: :KK70: Canım şöyle ki beraber kazanıp beraber harcıyoruz evet ama borçlar olunca, bazen de harcamalarımız fazla olunca tadım kaçıyor. Hoşuma gitmiyor aşkım biraz harcamaları kıssak mı demesi, sanki düşünmüyormuşum gibi hatırlatması falan. Aslında kötü bir şey demiyor ama ben alınıyorum işte. Bir de çalışmasam nasıl olurdu bilmem :KK47::skandal:

Evli olsa da, kadının bir adama muhtaç yaşaması doğru değil. Sonra böyle sorunlar oluyor işte.
Doğru bulmuyorum.
Bazı şeyleri elde etmeden, ekonomik özgürlük vb. Evlenmeyi de doğru bulmuyorum.
Uzar bu konu herkesin kendi hayatı bişey gelmiyor elden ne yazik ki :KK43:
annem bana hep derdi de ben inanmazdım gerçekten tecrübe ederek anladım kadının çalışması gerektiğini

:KK70: :KK70: Canım şöyle ki beraber kazanıp beraber harcıyoruz evet ama borçlar olunca, bazen de harcamalarımız fazla olunca tadım kaçıyor. Hoşuma gitmiyor aşkım biraz harcamaları kıssak mı demesi, sanki düşünmüyormuşum gibi hatırlatması falan. Aslında kötü bir şey demiyor ama ben alınıyorum işte. Bir de çalışmasam nasıl olurdu bilmem :KK47::skandal:
yaa onda birşey yokmuş :) esim ilk zamanlar parasını falan benden saklıyordu sanki çalacağım parasını. Çok büyük kavga ettik simdi biraz biraz söylüyor . İyi ki çalışıyormussun :)

annem bana hep derdi de ben inanmazdım gerçekten tecrübe ederek anladım kadının çalışması gerektiğini
Size tavsiyem, okuyormussunuz sanırım bir an önce mesleğinizi elinize almanız.
Kocan da olsa muhtaç hissetmeyin kendinizi.
Güçlü olun,durun.
Ve çalışıp para kazanmanin, kendin cabalayarak kazandigin parayı harcamanın tadı hiç birseyde yok .

yaa onda birşey yokmuş :) esim ilk zamanlar parasını falan benden saklıyordu sanki çalacağım parasını. Çok büyük kavga ettik simdi biraz biraz söylüyor . İyi ki çalışıyormussun :)
Seninki zor ayak uydurdu o zaman evliliğe... Neyse insanlar zamanla değişiyor, değişmese de söyleyeee söyleyee dize getiriyoruz adamları :D İnşallah düzeltirsiniz canım aranızı. İyiki iyiki :KK36:

Back