- Konu Sahibi Tarihyazar
Evli değilim.Evli misiniz?
Evli iseniz kendi paramı harcıyorum demeniz biraz tuhaf geldi. Bütçeleriniz ayrı galiba, herkes kendi parasını mı harcıyor...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evli değilim.Evli misiniz?
Evli iseniz kendi paramı harcıyorum demeniz biraz tuhaf geldi. Bütçeleriniz ayrı galiba, herkes kendi parasını mı harcıyor...
O zaman sıkıntı yok, gönlünce harcayabilirsinEvli değilim.
eee ne almamı istersin kendime hediye deseydiniz ya
eşimin doğumgünü idi maddi durumumuz uygundu hediye aldım
bu pahalıdır dedi
sordu söylemedim vs vs
sonra da söyledim fiyatını
eşinize sormadınız mı ne alayım o zaman diye
yani ayakkabı 50 imiş tişörtün ucuzu da 20 tl
500 liralık beğenseniz olmaz desin de
acaba o düğün için alır hem hediye olur hem aradan çıkar mı dedi
ayrıca 2 hafta sonra düğün varsa şimdiye kadar seçmiş olmanız gerekmez miydi giyilecekleri vs
ya niye heves edemez miyim sürekli niye ezilen taraf ben oluyorumbaskasının laflarına bakıp hareket etme ..eşinle aranı bozma. Ayrıca her düğünde nişanda Eğer durumları yoksa elbise almak da çok şart değil.
ne demek evli gibi giyinmiyorsun? evli gibi giyinen kadın nasıl oluyor?
Ben bunu hiç anlamıyorum
bir önceki halim neyse Bir sonraki halin de aynı olur.
üzülmeye değer mi ya ?birbirinizi kırmays değer mi? bu sana laf edenler neyin kafasını yasıyorlar. okumamış eli kitap tutmsmış mı bu insanların?
hiç anlamıyorum sizleri... Bu gençleri hiç anlamıyorum...
aşırı derecede zoruma gitti bu tavrı ya zaten günüm de berbat oldu.ay avm ye götürüp kendine hediye al demesi ayrı, gittikten sonra vazgeçmesi ayrı gaf olmuş.
hepi topu 50 tl lik bir ayakkabı için değer miydi tırıvırı yapmasına alıversin işte, 3 gün makarna çorba yersiniz telafi edersiniz.
eşinizin yaptığının kişisel versiyonunu ben yapıyorum, hazırlanıp çıkıyorum mesela kendime ayakkabı alıcam diye, sonra orda aklıma başka şeyler geliyor ne gerek var idare ediyorum diyip eli boş dönüyorum eve. ama eşine bile olsa hediye almaya kalkmışken olmamış bu hareket...
Evli olsa da, kadının bir adama muhtaç yaşaması doğru değil. Sonra böyle sorunlar oluyor işte.O zaman sıkıntı yok, gönlünce harcayabilirsin
ben dun 25 e girdim eşimde 27 ben yüksek lisans yapıyorum o da çalıyor maaşı 4 bin küsuryaşınız küçük mü
onun yaşı kaç
okul vs diyorsunuz zira
maaşı ne kadar
var da mı almıyor cidden yok mu
bu sorular son hediye olayından bağımsız orada al diye götürmesi sonra da vaz geçmesi garip tabii
Nasıl yani çalışınca da mi düzelmiyor bu durum :)Ben çalıştığım halde bazen öyle hissettiğim oluyor Para muhabbeti yapmayı sevmiyorum hiç
ben yeni evliyim okuyorum calismiyorum bana normalde de birşey almadığı için açıkçası o para ona koymazdi dagerçekten anlamadım,
siz çalışıyorsunuz sanırım,
ihtiyacınız varsa siz kendiniz alın.
yeni evlisiniz, birbirinizin huyunu suyunu öğrenirsiniz zamanla,
ama elbette bu sürede ihtiyaçlarınızı geciktirecek değilsiniz.
bakın ben 6 yıldır evliyim, hala doğumgünü hediyeleşmesinde birbirimizi kırdığımız oluyor.
en son eşim bana baya pahalı bir şey almış mesela, kafasında kıracaktım, sinirimi belli etmemek için ağzımı ısırdım o derece. Çünkü maddi olarak zor bir dönemden geçerken o pahalı hediyeyi benim aklım kalbim kabul edemedi. Ama başka bir arkadaştan eşimle bu konuyu kırmadan konuşmak için fikir almak istedim, arkadaşlar senin ruhun fakir deyip beni ezip geçtiler neticede eşimle konuşmadım ama hala hediyesini kullanmıyorum.
aynen aynen katılıyorum ya hediye almasa da olurduBen olsam bende alınırdım.
Erkek adama para konusu yapmak hiç yakışmıyo eşe karşı gerek olmadıkça.
Uygun bi hediye alaydın götürmeyeydin kızı avm lere
Canım şöyle ki beraber kazanıp beraber harcıyoruz evet ama borçlar olunca, bazen de harcamalarımız fazla olunca tadım kaçıyor. Hoşuma gitmiyor aşkım biraz harcamaları kıssak mı demesi, sanki düşünmüyormuşum gibi hatırlatması falan. Aslında kötü bir şey demiyor ama ben alınıyorum işte. Bir de çalışmasam nasıl olurdu bilmemNasıl yani çalışınca da mi düzelmiyor bu durum :)
annem bana hep derdi de ben inanmazdım gerçekten tecrübe ederek anladım kadının çalışması gerektiğiniEvli olsa da, kadının bir adama muhtaç yaşaması doğru değil. Sonra böyle sorunlar oluyor işte.
Doğru bulmuyorum.
Bazı şeyleri elde etmeden, ekonomik özgürlük vb. Evlenmeyi de doğru bulmuyorum.
Uzar bu konu herkesin kendi hayatı bişey gelmiyor elden ne yazik ki
ne yapacagimi bilmiyorum ya çok moralim bozukSu an bir kadin olarak benim de zoruma gitti.
ezilen sen olma. emeline ulaşmak için ve daha sonra da işlerin istedıgın gıbı olması için akıllı davranman lazımya niye heves edemez miyim sürekli niye ezilen taraf ben oluyorum
yaa onda birşey yokmuş :) esim ilk zamanlar parasını falan benden saklıyordu sanki çalacağım parasını. Çok büyük kavga ettik simdi biraz biraz söylüyor . İyi ki çalışıyormussun :)Canım şöyle ki beraber kazanıp beraber harcıyoruz evet ama borçlar olunca, bazen de harcamalarımız fazla olunca tadım kaçıyor. Hoşuma gitmiyor aşkım biraz harcamaları kıssak mı demesi, sanki düşünmüyormuşum gibi hatırlatması falan. Aslında kötü bir şey demiyor ama ben alınıyorum işte. Bir de çalışmasam nasıl olurdu bilmem
Size tavsiyem, okuyormussunuz sanırım bir an önce mesleğinizi elinize almanız.annem bana hep derdi de ben inanmazdım gerçekten tecrübe ederek anladım kadının çalışması gerektiğini
Seninki zor ayak uydurdu o zaman evliliğe... Neyse insanlar zamanla değişiyor, değişmese de söyleyeee söyleyee dize getiriyoruz adamları İnşallah düzeltirsiniz canım aranızı. İyiki iyikiyaa onda birşey yokmuş :) esim ilk zamanlar parasını falan benden saklıyordu sanki çalacağım parasını. Çok büyük kavga ettik simdi biraz biraz söylüyor . İyi ki çalışıyormussun :)