- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.857
- 198
bizim evdede durum tam tersieşime yalvar yakar yardım istiyorum ( perde atması , dolapların üstünü gibi yüksek yerler içim ...akşam 9 da eve gider yemek yapar yatana kadarda evimle ilgilenirim gece yatana kadar hep yatacak bir işim vardır en sevdiğim dizilerde bile en kötu salonda yapacak bi iş buluyorum ve bu duruma engel olamıyorum kızlar haftanın 6 gunu calısıyorum bi pazar evdeyım artık siz düşünün pazar günü nasıl temızlık yapıyorum...kendimi çok yoruluyorum ama engel olamıyorum..oh beee asıl derdi olan benmisim anlattım rahatladm :)))
Harikasin yaaa Çılgınlar gibi ....Benim eşimin bi üst modeliBizimki de eve gelir, ayakkabılarını ıslak mendille siler dolaba kaldırır. Banyoya girer el,ayak,yüz sabunla 1 saat kaşıya kaşıya yıkar kendini. Sonra bütün evin tozunu ıslak medille almaya başlar. Bari toz bezi, camsil vereyim öyle sil diyorum. Yok ıslak mendil alkollüymüş mikrop kırıyormuş. Normal adamlar eşini süslü püslü görünce bi hoş olur, bizimki bütün evi temizlemiş, kan ter içinde kalmış, suratım pancar gibiyken bana aşkla bakıyo resmen.. Doğum gününde ona bi koli ıslak mendil alıcam, çılgınlar gibi silsin gönlünce..
Maşallah, allah omur boyu yanınızdan eksik etmesin..Yani, adam söylenip yaptığı temizliği burnundan getirmediği sürece sıkıntı yok, hayat böyle şeyleri dert etmek için çok kısa, kızım bebekken eşim kızımın alacağı ek gıdalar içinde gelir şunu yemesi bunu yemesi lazım derdi, tarif alır yapardı, bir güzelde yedirirdi.
Çocuğa bakar, evi temizler, alışverişe yemek işlerine yardım eder, daha ne isterim Allah'tan, eğitimli ev erkeğim benim, huyuna suyuna kurban olduğummmmmm
Burada sürekli acı çeken mutsuz ve de ezilen kadınları görmekten öylesine bunalmışım ki şu yazdıklarınız beni nasıl mutlu etti anlatamam.Kafamda direk mutlu aile tablosu canlandı.Yani, adam söylenip yaptığı temizliği burnundan getirmediği sürece sıkıntı yok, hayat böyle şeyleri dert etmek için çok kısa, kızım bebekken eşim kızımın alacağı ek gıdalar içinde gelir şunu yemesi bunu yemesi lazım derdi, tarif alır yapardı, bir güzelde yedirirdi.
Çocuğa bakar, evi temizler, alışverişe yemek işlerine yardım eder, daha ne isterim Allah'tan, eğitimli ev erkeğim benim, huyuna suyuna kurban olduğummmmmm
Sizin esiniz de mi basakYani, adam söylenip yaptığı temizliği burnundan getirmediği sürece sıkıntı yok, hayat böyle şeyleri dert etmek için çok kısa, kızım bebekken eşim kızımın alacağı ek gıdalar içinde gelir şunu yemesi bunu yemesi lazım derdi, tarif alır yapardı, bir güzelde yedirirdi.
Balık burcu, burçlarla ilgisi yoktur sanmıyorum, birazda içten gelmesi gerekiyor.Sizin esiniz de mi basak
Hayalimdeki eş. Benim eşim çay bardağını gardropta unutan bir insan. Ne diyeyim.
Durumunuz cidden vahim Allah yardım etsin.ama konuyu okurken çok güldüm bazı kelimelere..ailesi sarı bezle yatiyor demiştiniz yabirde süpürge sapı ile kafasına vurup beyin dağıtma olayı hahaha ))
Ay ne olur alay ediyorum sanmayın komik geldi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?