eşimin temizlik takıntısı

Yazık sana hayatını hiç ediyorsun bu kadar kasma
Durumun varsa al birini arada silsin süpürsun sende toplu tutarsız

Harikasin yaaa Çılgınlar gibi ....

Pembesu bana biraz fazla temizlikle alakan yok gibi geldi kusura bakma o fazla buldugun şeyleri ben cogunu hergun tümünü her hafta yapıyorum bende 2 sene calistim son 9 ayi hamileydim son gun bile supurup usttende olsa toz alip doğuma oyle gittim

Ay cok guldum kusura bakmayin sinirlerim bozuldu :) benim esim de titizdir cok.Allahtan benden beklemiyor kendisi yapiyor.ilk evlendigimizde temizlik yapicam beraber yapalim dedi.bende erkek ne anlar deyip yok ben yaparim dedim.bir telefon geldi acil cikmam gerekti, bu ben devam ederim dedi.benim dusuncem ise o yaptigini sansin ben gelince tekrar yaparim.neyse uzerimi degistirip salona bi gectim butun koltuklar cekilmis perdeler cikartilmis halilar toplanmis.ben sooook.yahu hep topu 1 hafta 10 gunluk evliydik ev zaten piril pirildi.adam cosmus.ben o kadar derin yapmazdim ki bi de diyorum arkasindan ben yaparim.bir dis fircalar sanirsiniz ki o agziyla zift yemis.disleri dili parcalarcasina fircalama :) ama dedigim gibi kendi takintili kendi yapiyor bana karismiyor Allahtan.

Eşin titizmiş, okudukça temizlik yapasım geldi. Ama boğucudur artık o kadarı, yardım ediyorsa beraber yapın. Karışma, ne güzel bir gün dip köşe yaparsınız, ev temiz kalmış olur. Benim eşim de çok titiz, ama iş yapmaz, biraz da ben alıştırdım onu kendi orta halime. Ses etmiyor ama elinden hiç bez düşmeyen bir kadın olsaydım eminim daha mutlu olurdu.

pembesu esin bazi seyleri abartmis gibi gorunse de hakli oldugu yerler var

Butun gun disarida calisan birinin geldigi gibi ayaklarini yikayip coraplarini degistirdikten sonra koltuga uzanmasi basit bir hijyen kurali bana gore

Bizim evde de ev corabiyla disari cikarsak gelince degisiriz
Ayakkabi icleri silinse bile cok temiz olmaz

Dolap ustleri de cok toz tutan bir yer
Cok sık olmasa da temizlemek gerek

Maşallah, allah omur boyu yanınızdan eksik etmesin..

Benm esimde basak cok titizdir ama sukur bende temizligi severim bence konu sahibi biraz temizlikten uzak gibi ne kadar kucuk olursa olsun bi banyo 2 saat surer yani dusa kabinde vucut kirleri fln lavabolar derken suruyo yani tuvalet camasir suyu yapmayinca insanin nasil icine siniyo anlamam mesela ewet temizlik hastasi degilim ama bazi seylerin dikkat edilmesi gerektgi bi gercek bende calisiyorum ve bi gunu temizlige ayirmak cok degil bence zaten aksam serbest oluyosun her turlu

Esinde sorub yok ki eve detay temizlikte lazim tabiki mutfak dolabi silinmeli her hafta dolap kapagi silinmrli leke oluyo ee dusa kabin yikanscaksa camasirsuyu dok bekle falan baya zaman alir camasir bulasik makinesi iki ayda cekilir silinir her hafta nevresim degisir her ay cam kapi silinir bende boylr yaparim simdi kpss var biraktim yapmiyorum esim silip supuruyo ben ne yapabilirsem

Su supurkenin sapiyla kafasina vurasjm gelio diyence istemsizce güldüm gerisini zor okudum. Evli degilim benimde babam ayni boyledir mutfak kesinlikle azcik daginik kalamaz banyoda etrafta su gordumu bagirir direk. Valla boyle erkekler gercekten zor .

Burada sürekli acı çeken mutsuz ve de ezilen kadınları görmekten öylesine bunalmışım ki şu yazdıklarınız beni nasıl mutlu etti anlatamam.Kafamda direk mutlu aile tablosu canlandı.
Mutluluğunuz daim olsun

Koltuğa ayak uzatma mevzusunda alın bi koltuk örtüsü onu serin 2 3güne bir makineye atarsınız.
Eşinizin uzun saatler iş yapması sizi sinir ediyorsa ilgilenecek başka şeyler bulun mesela banyodaysa siz odanın kapısını kapatın film izleyin.
Ya da cumartesinizi heba etmeyin o güne bi plan yapın mutlaka dışarda olun.
Yardımcı hanım da cumaları gelsin hem siz işte olursunuz eşiniz de cuma akşamı kadının yapamadığı ya da beğenmediği yerleri yapar 3 4saat oldu bitti işte boş yere sıkmayın canınızı.

Sizin esiniz de mi basak

Benim eşim de böyle

Geçenlerde ben eğitimdeyken banyoya girip kapıyı kapatmış; çamaşır suyu falan, Allah ne verdiyse girişmiş, geldiğimde kafa güzel hâlde uzanıyordu Yine her hafta sonu eğitimde olduğum dönemde her hafta cam sildiğini keşfettim

Ben banyo işine hiç karışmıyorum, onun haricindeki temizliğin çoğunu da eşim yapıyor. Genelde bölüşüyoruz; o ciddi ciddi iş yaparken ben biraz kaytarıyor olabilirimHafta içi cılkım çıkıyor zaten; hafta sonu bütün vaktimi temizliğe gömemem. Beni o kadar da rahatsız etmiyor, ne yapayım.

Aile ile çok ilgisi olduğunu düşünmüyorum çünkü benim annem aşırı titizdir mesela ama ben değilim. Eşime de "Damat kaynana toprağından" diyorum

Hayalimdeki eş. Benim eşim çay bardağını gardropta unutan bir insan. Ne diyeyim.
çay bardağı gardolapda nasıl unutulur ki??
Ben bazen dalgınken tuzluğu buzdolabına koymuşluğum vardır ama bu benimkinden daha ilginçmiş

Evet beyin dağıtma bana da çok komik geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…