eşimin temizlik takıntısı

pembesu

sağlıkla gel miniğim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2013
2.322
3.501
133
az çok tanıyorsunuz beni..

eşimle kvnin evime girmesi dışında çok çok büyük problemlerimiz olmadı..
temizlik konusu hariç..
evliliimizin ilk başlarında acayip bunaltıyordu beni sonra ben bi sinir krizi geçirdim düzeldi gibi oldu.
şimdi artık haftasonu gelsin istemiyorum çünkü bıktım sürekli temizlik yapmaktan.

normalde her cumartesi evi süpürüp silerim tuvaletleri akıtırım benim için temizlik budur.
arada bir dolapları düzenlerim mutfakta bişeylerin yerini değiştiririm.
ama eşime göre temizlik bu değil bakın gerçekten küçücük salonu tam 20 dk süpürdü vallahi billahi napıyorsun diyorum temizlik böyle olur sen 2 dkda nasıl süpürüyorsun ben anlamıyorum diyor bide.

banyo akıtmaya giriyor allahım 1 saat çıkamaz o küçücük banyodan. off anlattıkça deliriyorum bıktım artık. her cumatesi sabahtan akşama kadar mal gibi evde bişeyler yapıyoruz yardım ediyor ama ben istemiyorum ne konuşsun ne de yardım etsin.

geçen cumartesi çıkmış yatak odasında dolabın üstünü silmiş gelmiş bana gösteriyor bu ne bakar mısın bi poşet toz diyee bende ee napayım dedim ne diyim yani benim aklıma gelmiyor oraları temizlemek ayrıca uğraşmakta istemiyorum o böyle uyuz uyuz davrandıkça beni bunalttıkça hiç bişey yapmak gelmiyor içimden.

arada bir kadın çağırıyorum camları siliyor öyle bi evi topluyor gidiyor bende işte haftada 1 gün KENDİMCE DETAYLI eşime göre baştansavma iş yapıyorum.

normalde insanlar mutlu olur cuma günü ben yarın eminm ki yine kavga etcez o yüzden yarın olsun istemiyorum.
bazen delirip evde bişeuyleri kırıyorum bıktım artık diye ağlıyorum bağırıyorum gelip bana ağlayacak bişey yok doğru düzgün iş yapmıyorsun diyor.
evet herkesin temizlik anlaşıyı farklı zaten bizim ailelerimiz de çok farklı onun annesi teyzeleri gece bile sarı bezle uyuyorlar neredeyse evde silinmedik bir yer yok tv tozu alır gibi duvar siliyorlar eşimde benim öyle olmamı istiyor e ben çalışıyorum ve çalışmasam bile istemiyorum ya bu nedir böyle.
içim daralıyor eve gitmek istemiyorum artık.
ayrıca evimi görseniz gayette temiz bana göre. ortalıkta toz falan yok yerler de öyle ama nerede kuytu köşe var eşimin aklına oralar geliyor ya çamaşır makinesinin arkasını bir insan nasıl akıl edipte süpürelim der ayrıca 3-4 günde bir nevresim değiştiriyoruz ve her ay istisnasız her ay perde yıkıyoruz sırf onun o kokusu eve huzur veriyormuş temizlik kokuyormuş daha ne olsunmuş.

yemin ederim ağlıcam sinirden işten çıkcam evde full temizlik yapcam diyorum ahaahahsaah çok komiksin aşkım hadi bırak şakayı da buzdolabında el izi var onu sil diyor..
yok mutfak dolapları lekeli bilmem ne.
bir giydiğinibi bir daha giymez şuan evde 4 makina çamaşır var tüm montları koymuş banyoda bekliyor ayakkabıları bekliyor çamaşır askılığı sırf onun eşyalarıyla dolu.
bazen çok kızıyorum bırakıyorum kendin temizle diyorum tamam sen otur diyor geçip salona oturuyorum ama onun 1 odayı böyle 1-2 saate temizlemesi beni hasta ediyor gidip süpürge sapıyla kafasına vurup beynini dağıtasım geliyor. ver şunu deyip hızlı hızlı ben yapıyorum gerçekten bıktım.
inanın bana haftasonu artık zehir oluyor.

he sakın kv ne güzel temizliyordu bak şimdi böyle yapıyorsun demeyin çünkü kv temizlerken de biz yine aynı şeyleri yaşıyorduk bir ara düzelmişti karışmıyordu hiç şimdi yine şiddetlendi dün gece bana bazanın içinde toz gördüm içindekileri çıakrtıp temizleyip tekrar koyalım dedi.. ne işin var baza altında diyorum sen böylesin işte sadece görünen yerlerle ilgileniyorsun diyor.
ne yapayım ben bu adama 3 ayda bir sinir krizi mi geçirmem lazım dizginlemek için gerçekten dayanamıyorum şimdi 2 gün yandık artık tavandan su borularına kadar evi temizlicez.

Valla istemsiz güldüm
Oradaki ben miyim diyorum bende evde böyleyim eşimde hiç cumartesi olmasın diyor

Canim ya ne guzel tatli tatli anlatiyorsun ya sinir harbisin ama..kocan abartiya kacmiycak benim kocada titizde bebek olunca rahatladim biraz.

canım valla derdini anlamadım. adam sana yap diye baskı yapsa neyse de kendi yapıyormuş zaten yapsın bırak.
benim eşim de benden titizdir. herkes bir olmuyor.

hayır banada baskı yapıyor çok bunalıp bağırınca tamam sen otur ben yaparım diyor başlıyor yapmaya ama o öyle uyuz uyuz yaptıkça bana geliyorlar adam ampulleri siliyor ya görünce sinir geliyor bana ben istiyorum ki karışmasın hiç.
ne konuşsun ne de yardım etsin.

Hayalimdeki eş. Benim eşim çay bardağını gardropta unutan bir insan. Ne diyeyim.

böyle olmasından daha iyi ben kendimi evde biblo gibi hissediyorum işten gidip ayaklarımı uzatıp kanepede oturamıyorum çünkü ayaklarımız pis ve yıkamadan koltuğa uzatırsak koltuk pislenir.
koltuk pislenirse onu silmek zorunda kalırız.
normal insanlar koltukları 1 saatte temizlerken biz sabah 8 gibi başlayıp akşama kadar anca bitiririz..

banyo yaparken bile etrafa su sıçratmıyım da şimdi ortalıkda damla kalmasın diye tribe giriyorum. kaçıp gitcem en sonunda.

Durumunuz cidden vahim Allah yardım etsin.ama konuyu okurken çok güldüm bazı kelimelere..ailesi sarı bezle yatiyor demiştiniz yabirde süpürge sapı ile kafasına vurup beyin dağıtma olayı hahaha))
Ay ne olur alay ediyorum sanmayın komik geldi)

Yardımcı çağırın, aşırı titizlenmelerini ise dikkate almayın

bazen almıyorum ama kendi kendine söylendiği zaman gerçekten aşırı derecede sinirleniyorum kendisine de söylüyorum soğuyorum senden böyle yaptıkça diyorum şaka değil gerçekten o an eşim değil karşımda başka biri olsa kürek ağzını yüzünü parçalarım heralde.

hani pis olsa gerçekten bi yerde anlıcam ama yok değil mis gibi ev. temizlikçiyide fırsat buldukça çağırıyorumda ona da müdahale ediyor geçen kadına gazeteyle silenler gördüm daha iyidir alayım mı gazete falan dedi kadın tövbe estağfurullah çekti yani..

Ay zor ya böyle adam. Bıraksanız kendi yapsa bile yine de huzursuz eder. Dikkate almamayı öğrenin bence.

Edit: Onu da denemişsiniz gerçi kavga gürültüyle öğretin o zaman karışmaması gerektiğini :/

Benim eşimde titizdır sözde ama benden bekler kendi yapmaz.sizin ki en azından yapıyormuş.
Mesela benim eşim striptizci kadınlar gibidir.üstüne giydiği monttan başlar çıkar cikara yatak odasına ulaşır. Kıyafetlerden nereye gittiğini iz sürerek takip edebilirsiniz..

Benimki de böyle, akşam çay keyfi sırasında kalkar koltukların altına bakar "bak uçuşuyor tozlar" der, ufacık tozu görür, bir oda süpürür aman Allah'ım ufak ucu takar dip köşe,koltukların minderleri kalkar,dipleri süpürülür , toz bezleri beyaz sabunla yıkanır, çamaşır suyu kokusuna bayılır, cam kenarlarına bakar görüyon mu bak der :)

Ben yardımcı bayan alıyorum, bir hafta 1 gün geliyor, diğer hafta 2 gün buna rağmen koltukların altında toz uçuşuyormuş ,düşün artık.

Bende haftada bir yardımcı alıyorum. Daha dün kadın buradaydı offf ne güzel temizlik kokuyor diyor..kadını kıskandım

bizimkide ellerim krem değil çamaşır suyu koksun istiyormuş
parfüm değil sabun kokusu olmalıymış vucüdumda..

sizinkide aynı modelmiş.. bende haftada 1 e çeksem yardımcı olayını çok iyi olur ama kadına da karıştığı için bize dayanmaz yardımcı eminim. ama bu hafta çağırcam ben yapmıyorum dicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…