eşimin temizlik takıntısı

o dip kose diye burun kivirdiginiz gardolap üstü vs onemli noktalardır. titizlikle alakasi yok tum tozlar oralara toplaniyor ve hos geldin alerji. .
ikinizde calisiyor eve kadinda alabiliyorsunuz madem soyleyin kadina dolap ustleri koltuk altlar vitrin köşeleri vs süpursun silsin..ben sevmiyorum istemiyorum demeyin hastaliklara davetiye çünkü. ..

Ay nolcak verin kaynanaya anahtari bi guzel temizler mutlu mutlu:)
saka tabikide
adam boylemi ugrasiyor acaba senle annesiyle olanlardan sonra.

eşine çüş diyorum.ya kendi gibi bi kadınla da geçinemez ki başak burcu mu bu ?ayrıca kesin okb var.dağınık bıraktığı bişeyler varmı?böyle deli gibi bişeyleri toplayım derken?

kiz senin koca evlere temizlige gitsin koseyi doner valla

benim eşim de bir kere gıydıgını asla giymez direkt kirli sepetıne yollar
bazen gunde ıkı kere uc kere atlet değişir
dolaba astıgım utuledıgım seylerı de giyerken yenıden koklar
çamasır konusunda benımkı de oyle

ev konusunda dagınıklıgı hıc yok
temızlıge de arada yardım eder
kıyı kose temızlık yapmayı ben cok severım

ama sizin eşiniz takıntılı şekilde imiş
insanın canı ıster ya da ıstemez
bır de calısıyormussunuz her zaman yapamazsınız o kadar detaylı

Ay nolcak verin kaynanaya anahtari bi guzel temizler mutlu mutlu:)
saka tabikide
adam boylemi ugrasiyor acaba senle annesiyle olanlardan sonra.

vallahi aklıma geliyor bazen acaba annesi gelsin diye mi yapıyor diyorum ama yok annesinin süpürdüğü evi de beğenmeyip tekrar süpürelim cila olsun demişliği var :/

Belli ki eşin ailesinden öyle görmüş, öyle alışmış aksi halde huzursuz oluyor. Ama kadın işine karışan erkekten nefret ederim. Orta yolu bulmanız lazım. O da şöyle olur; "Cumartesileri ben normal temizliği yapim dip köşeyi de sen yap" gibi bir teklifte bulunabilirsin.

O cok temiz olduguni soyledigi anasi teyzesi falan eminim ki kapinin onunde ayakkabisini cikarip mermere basip oyle giriyordur iceri
Veya kesin haliyi kilimi camdan silkeliyordur
Ya da sokakta el cantasini yere koyuyordur
Palavra atmasin hic
Cok biliyorsa da anasini teyzesini cagirsim her hafta onlar yapsinlar temizligi sen de bacak bacak ustune at ve kahveninic salonun orta yerinde

Eşiniz titizlik hastası mı ? Bu kadar temizliğe takıntılı bir erkek hiç duymamıştım.Allah yardımcınız olsun.Bence bırakın o temizliği yapsın,siz çıkın arkadaşlarınızla kahve için ,alışveriş yapın ya da ne istiyorsanız ama evin dışına çıkın o da nasıl mutlu olmak istiyorsa yapsın temizliğini

dip kose temizlik yapmak benimde hic sevmedigim bir istir, bizde de esim yapar genelde. pek soylenmez bazen laf sokar. guler gecerim.
baska isim yok tek tatil gunumu temizikle gecirmiycem heralde derim, yarim saate evi supurur siler geceriz. evde kucuk zaten yetiyor o kadar.
ins zamanla duzelir.
esin temizlige girisinde sende baska yere gitsen, bahaneyle markete falan. ben bazen yapiyorum iyi oluyor.

Allah yardim etsin size

başak burcu evet
başak üstü başak hatta başağın karesi gibi. sende boğa burcu gibi hiç iplemicen bi yerden sonra kudursun kendi yapsın mümkünse kendi kendinin başını yesin.Allah korusun başaklardan tüm kadınları.başak kadınları sabırlı da erkekleri çok tuhaf. yükseleni ateş burcu olanlar takmaz bu kadarda senin adamın her tarafı başak.eğer bi balık terazi ikizler isen işin zor.ancak başağın hakkından gamsız ve tırsacağı boğa burcu gelir.onun dırdırının sana çarpıp yankı olarak ona geri dönmesi lazım tartışma hiç bitmez çünkü ayyy içim karardı.

Benim eşim de çok titizdir benden daha düzenlidir, bende dikkat etmeye çalışıyorum . . Bir yerden sonra kabullenmek lazım çünkü hayat geçmez böyle . Sizde sevmeye bakın..

Eski konularını okudum da...Eşin seni bezdirmek için yapıyor olabilir.Annesinin eve girmesini istemiyormuşsun (haklı olarak).Eşin "bak sen beceremiyorsun,annem yapsın" demek istiyor olabilir.
Eskiden de böyle titiz miydi,gerçekten rahatsız oluyor mudur sen daha iyi bilirsin.

Birakin kendi yapsin o zaman, adamin psikoljisi bozuk bence normal degil bir doktora goturun. Herkes temiz kocasi olsun ister ama sizinki hastalik derecesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…