Eşimin telefonunda kız kardeşimin fotoğraflarını buldum.

Tavsiye mi??? Kardeşinin memesinin fotosuyla ne iş gorecekse artık adam?? Kocandan igrendim. Ama içini dökünce rahatlayıp kocana sarilabilecegini gördüğümde senden de igrendim ...

Konu sahibi için yegane sorun opulen cesedin rahmetli bir insta fenomeni olması olurdu shshsh onun ozguvensizlikleri var çünkü
yahu kitap yazsak böyle bir cümle gelmez aklımıza..

rüya görüyordu kadın rüyasında; kocası ölen bir fenomeni öptüğü için sinir krizi geçiriyordu neyseki rüyaydı çok şükür.. uyandı ortak bilgisayara email gelmişti ona baktı sonra gözüne kocasının fotoğraf arşivi takıldı, açtı ve kocasının arşivinde kendi ablasının müstehcen resimlerini gördü onu şaşırtmamıştı bile umursamayarak yan odadaki kocasının kollarına koştu..

Yazarken ben de kendime şaşırdım ahshsb ama hepimiz biliyoruz ki abla da demek ki çok fit değil. Normal kadın yeni doğum yapmış ama fit olsaydı :)

Boyle insanlar bizi rezil bile edebilir. Düşünsenize birisi gelip kocan böyle yapıyor dikkat et dediğinde yaşanılacak utancı,rezilligi
Yoooo dostum, kocamda gözün var derler, mutluluğumu kıskanıyon derler, instaya kocişi ile aşklı kalpli böcekli foti atarlar ki kıskananlar çatlasın .

Delirmekte haklısınız tabi ki. Öyle uzaktan okumak dinlemek gibi olmaz tabi yaşayınca insan her an tereddütte kalır her hareketinden şüphelenir. Ayrıca ne derse desin sapıklık bu yaptığı kötü alışkanlık değil. Aynı şekilde siz onun akrabalarının resimlerini çıplak erkek resimlerini telefonunuzda bulundursanız o ne tepki verirdi acaba? Gerçekten insan bunları okudukça güveni öyle azalıyor ki herkesten şüpheleniyorsun. Hayır cinsel hayatınız da gayet iyiymiş gerçekten daha ne istiyormuş ki... Siz fiziğinizi çok beğenmediğinizi belirtmişsiniz ama bunu kabul edip evlenen adam kusura bakmasında sorun etmemeli erkekler evlenince afedersiniz götü göbeği salıyor herkes böyle beğenmeyip ihtiyaçlarını resimlerle başka şeylerle karşılarsa ohoooo nerede kalsı saygı nerede sevgi? :) Burada size boşanın diyemem tabi ama bunu huy haline getirirse sıkıntı.

öfff midem bulandı ya. Lütfen o kocanın ellerini hiç bırakmayın. Hatta gözünü, kulağını her uzvunu.. Çocuk da yapmayın. Ablanıza da küsün. Biz de en azından bir sapık, karısının gözetiminde diye biraz rahatlayalım.

Yani sapık bir herif için bukadar cümleyi yazmaya üşenmedinizmi?
Herif bildiğin sapık S-A-P-I-K
Sizinde mide maşallah konya ovası
Hala o herifin koynuna giriyorsunuz
Sizle birlikte olurken ablanızın hayalini kuruyordur pislik.
Aldatma değil diyorsunuz, bunun adı ne başka?
Adam cıplak kadınları geçtim, ablanızın fotolarıyla fantazi kuruyor
Ablanıza sorun bakalım, böyle birşeyin adına ne dermiş

Çok olumlu yorum yapmamissiniz acaba?
Başka kadınların kızların fotoğrafları olsa, evet temas yok diye sineye çekilebilir ama abla da var işin içinde. Bunun affı olmaz, çocuk olsa sessiz sakin boşan derim ama çocuk da yok rezil ede ede boşa bu adamı. Yarın bir kızı olsa nasıl emanet eder bu pisliğe??

Bu site yuzunden kimseye guvenim kalmadi artik tanistigim herkesin altinda bir sey ariyorum
Ben sosyal medyadaki resimleri hep sildim. Bazı arkadaşlardan bide annemden hayırdır x le (eşinle) aranızda sorun mu var diye sordular. Nazar değiyor dedin geçiştirdim. Ama artık hiç kimseye güvenim kalmadı ortalık sapık dolu

Siz hala bu konuya inanıyor musunuz?

Buram buram fake kokuyor son bir kaç konudur böyle sapıkça konular açılıyor hep de yeni üye ne tesdüfdür ki..
Hiç demeyin ya üç dört aydır üye olmadan takip ediyordum forumu ne büyük katkısı oldu boşanma sürecimde anlatamam.

Dedim üye olayım artık uğursuz mu geldim anlamadım çoğaldı fake konular

Hiç demeyin ya üç dört aydır üye olmadan takip ediyordum forumu ne büyük katkısı oldu boşanma sürecimde anlatamam.

Dedim üye olayım artık uğursuz mu geldim anlamadım çoğaldı fake konular
Yok yok siz uğursuz gelmediniz 12 yıldır üyeyim her yıl bu vakitler işsiz ergenlerin istilasına uğrar burası ordan biliyorum. Okullar açılınca eski haline döner yine konular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…