Eşimin telefonunda kız kardeşimin fotoğraflarını buldum.

Kardeşiniz için ne kadar üzücü bir olay. Enişte diye bildiği insan mahrem fotograflarından haz alıyor. Sizde buna göz yumuyorsunuz.
İhanet kötü hele ki kendi kardeşine göz dikmesi çok mide bulandırıcı

Tezatlığa bak.
Ablamın saçı açık pc me bakma
Anlamın memesini çekmiş duygusal bağım var.
Saç memeden daha mahremse demek ki o yüzden affetmiş olabilirsiniz.
Bari ablanıza söyleyin eşinizle tek kalmasın
Atlar falan kadına yazık

Ablanizin acik haline merakina yenilip bakmasini anlarim. Hatta “acayip” buldugu icin emzirirken cekilmis fotolara bile bakmasini anlarim. Ama bunlarin ekran goruntusunu alip telefonuna kaydetmesini anlamakta zorlaniyorum. Ne amacla? Ablaniza santaj mi yapacak, yoksa o fotograflara bakip kendini mi tatmin edecek? Her turlu tuhaf. Hos degil. Merak degil sapkinlik gibi geldi bana. Affettiyseniz bir daha asla bu konuyu gundeme getirmemeniz gerekir. Affedemezseniz de bosanin zaten.

O kadar konu okudum hamilelik hariç midesi bulanan biri değilim ama bildiğin midem bulandı çok kötü oldum Allah sabır versin ne deyim, boşanmayacaginiza göre duruma bakilirsa

Psikolog bildiğin güncü Neriman teyze çıktı ya.

Güncü Neriman Teyze'nin hakkını yemeyelim. Bu konuyu "aile kutsaldır ,yuva kolay kolay yıkılmaz, her erkeğin kusuru vardır vb." diyen ; boşanmaya karşı olan bir kadına dahi okutsak , söylediklerini sansürlemekten buraya yazamazdık.

Arsıza her yerde arsız denir. Güncü teyzeler bu sözde psikoloğu laflarıyla döverlerdi , yüzüne tüküren de çıkardı.

Ortada bir kuzen vardı da gelen giden yoktu. Konu sahibi "ya gelirse" diye olmayan arama vd isteğe rağmen Eşimin akrabasından nasıl kurtulabilirim? konusunu açmıştı.

Siz de yukarıdaki güzide mesajınızı yazmıştınız. Mesajınıza 1 kişi komik demiş, 2 kişi beğenmemiş, 3 kişi de şaşırmış.

Yatılı misafir olduğumuzda veya evimizde yatılı misafir olduğunda ; adeta bir Tv filmi sahnesinden fırlamış gibi fantazi gecelik kullanmadığımız için bana mesajınız "komik" gelmişti mesela. Bu mesajınızla birleşince trajikomik oldu.

*Trajikomik: hem acıklı hem de güldürücü özelliği olan (olay, durum).

Son düzenleme:
Son bir kaç günde açılan konularda bir tuhaflık yok mu? yok ensest anne oğul, yok zoofil sapkın' bugünde bebek emziren abla.. Keşke hepsi fake konu olsa..

Muhtemelen konular , konu sahiplerinin mesajlarına bakarak sahte de ; ağızdan çıkan söz ve yazılar dilek hükmünde geçer de , gerçekten hayatlarında bunları yaşarlarsa diye de hiç korkmuyorlar maşallah.

Uyuşuyor insan kabullenmemek için demişsiniz. Beyniniz uyuşmuş belli. İdrak edemiyorsunuz hala durumun vahametini. Hayatınızın zaten alt üst olması gerekiyor, boşanmak bundan daha kötü olamaz. En azından her gün bu düşüncelerle yaşamazsınız, unutursunuz bir süre sonra. Sanırım boşanmış kadın olmak korkutuyor sizi, adamı hala seviyor olamazsınız çünkü. Ablanızın emziren fotoğrafına bakıp bakıp boşalan bir pislikle yaşayacağınıza şerefinizle etraftan “dul” muamelesi görün daha iyi. Evet biz olsak böyle yapardık. Herkes sizin gibi gurursuz değil emin olun.

Eşinizin arkadaşı öz hala kızından daha yakın tabi , kan bağı da var.

Söz konusu kendiniz olunca normal olan durumları , başka insanların başından geçince anormal mi görüyorsunuz ?

Bu hata sebebiyle, eşinizin yaptıklarını sineye mi çekeceksiniz ? Issız adaya taşınıp , tüm ailenizden ve kadınlardan eşinizi uzak tutabilecek misiniz ? Çocuk sahibi olmanız da adamın zihniyeti sebebiyle sıkıntılı. Ne yapacaksınız peki ?

Umarım konunuz sahtedir. Gerçekse de evlerden ırak olsun.

Sabah sabah tuylerim diken diken oldu gercekten. Baska kadinlarin fotograflari vs bunlarin tamami bir yere kadar oturup konusulur ama ablaniz ya adam ablanizin fotograflarini alip kaydetmis, bebek emzirirken cekilen fotografini bile kaydetmis. O goruntulerden sonra esinizle durumunuzu degil ablanizi taciz eden birinden nasil kurtulacaginizi dusunmeniz gerekir. Kafanizi toplayin bir an once, bu adam ablanizla ayni ortama girmeye devam edecek. Ablaniza bunu yapmaya hakkiniz var mi? Kadinin haberi bile yok. Yegenlerinizin fotograflarini arsivlemeyeceginden emin misiniz? Her misafirlikte esinizin ablaniza nasil davrandigini izleyerek omur mu gecer?

Soylediklerim aci gelebilir ama durum bu lutfen kurtulun bu adamdan, her erkek boyle degil konu sahibi sizi yonlendiren cok yanlis yonlendirmis bu erkeklikten degil ahlaksizliktan, sapikliktan.

Iyi misiniz siz ya? Su an okuyorum bunu Ne duygusal bagi adam ablami taciz etmis ablami daha ne yapmasi gerekiyor? Boyle bi durumda bosan demek cok kolay cunku bu kadar igrenc bir yaratikla ayni yatakta uyumayi birakin karsilasmak bile mide bulandirici. Paralarim oyle adami paralarim. Icinize bastirip bastirip yillarca sakladiginiz duygulariniz ahlaksizlikla patliyor iste boyle biriniz tacizci olmussunuz oburunuz tacizcinin duygusal bağlısı. Sizde normal degilsiniz o an ablanizin taciz edildigini anladiginiz an ortaligi yikmaniz gerekirdi.

Kocalarının/sevgililerinin bu eğilimlerini kabul eden kadınların çoğunun; adamların suç ortağı ve aynı zamanda adamların kurbanlarını bulmasına yardım ediyor olduklarını anlatan, yaşanmış olay belgeselleri dahi mevcut.

Aynen ortanca teyzesinin çamaşırlı fotoğraflarını çekmiş teyzesi ve çocukları kendilerinde kalmaya geldiklerinde.

Umarım kendisi şu anda ıssız bir adada yaşıyordur.

İyi ki durumu fark edip , kendisinden kısa zamanda kurtulmuşsunuz.

Ailesi umarım durumu fark eder ve kendilerini ondan sakınır ve korurlar.

Ablanınızın fotoğrafları için "Bir anlık dürtü" demesi ensest bir ilişkiye açık olması demektir. Buna bir anlık dürtü diyebiliyorsa. (iğrenç ) ve bilirsiniz ki ensest sapkınlığı çok geniştir, bu yan komşunuzdan tutun da aile içince girebilecek kadar genişliğe gider... Ve bunu sizin ablanız olan bir kişiye yani aileden biri kendi ablası olarakta görmesi gereken bir kişiye düşünüyorsa kusura bakma ama yarın birgün kendi öz kızına oğlunada düşünebilir.. Çünkü bu kafada birine sapık bile diyemiycem, resmen pedofili kafası olan bir kişiyle aynı zihne sahip.Nasıl aynı evde yaşar nasıl yüzüne bakarsınız bilemem. Zaten eşinizi savunmaya da geçmişsiniz bi kaç yorumunuzda gördüm.. Bunun şokundasiniz belki, belki affedebilirim diye düşünebilirsiniz ama inanın içinizi içten içe kemiren bir hastalık gibi sizi yiyip bitirecek ona hiçbir şey olmayacak ama sizi hem bedenen hem zihnen hem ruhsal yok edecek. Değer mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…