- 30 Kasım 2019
- 11.810
- 37.426
- Konu Sahibi throwawayaccount
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kocanız tam bir sapık!!! Çocuk yokken yol yakınken uzak durun derim
Ya boşanmayın, ama ablanızdan uzak durun , bu sapığı aile içine sokmayın , mazallah güvenip canını teslim eden olur, fırsat verir insancağızlar eline , ne bilsinler tabi.Ya ben niye linç yiyorum anlamış değilim. Kocamı savunacak olsam neden buraya yazayım deli miyim ben. Çok zorlandığım bi noktadayım ki fikir istiyorum. Zaten sıkışmış çaresiz kalmış birisini yerince ne geçiyo ki elinize.
Bak burada korkunç hikayeler var. Burası bu ülkenin belkide dünyanın arka sokakları. Tüm gerçekler burda dökülüyor. İnsanlar buraya dünyasını açıyor. Kimsenin aklının bile eremeyeceği hikayelerle dolu.Ya ben niye linç yiyorum anlamış değilim. Kocamı savunacak olsam neden buraya yazayım deli miyim ben. Çok zorlandığım bi noktadayım ki fikir istiyorum. Zaten sıkışmış çaresiz kalmış birisini yerince ne geçiyo ki elinize.
Konu sahibi için yegane sorun opulen cesedin rahmetli bir insta fenomeni olması olurdu shshsh onun ozguvensizlikleri var çünküBak burada korkunç hikayeler var. Burası bu ülkenin belkide dünyanın arka sokakları. Tüm gerçekler burda dökülüyor. İnsanlar buraya dünyasını açıyor. Kimsenin aklının bile eremeyeceği hikayelerle dolu.
Sizin bu yaşadığınız çaresizlik değil. Çaresizliği bilmiyorsunuz siz.
Burada bir üye arkadaşının başından geçen bir olayı anlatmıştı. Arkadaşı nekrofili bir adamla sevişmiş. Nasıl anlamış adamın nekrofili olduğunu diye sorarsanız, kızın dudağı yara olmuş ve kokmuş. Hastaneye polisler gelmiş “hanımefendi dudağınızdaki yara ölüye ait” demişler ve kız başından geçenleri anlatmış. Sonra polisler adamın bulunduğu yere gidip evden ölü çıkarmışlar. Mezardan çıkardığı ölüyü saklıyormuş. Kızlada sevişirken mikrobu kıza geçmiş. Ve ekliyor diyor ki, birine yaklaşırken bin kez düşünür öyle sevişir diye.
Siz burda neyin çaresizliğini anlatıyorsunuz? Bu adamla aynı yatağa nasıl gireceksiniz?
Öyle olurdu vallahi. Delirdim burda.Konu sahibi için yegane sorun opulen cesedin rahmetli bir insta fenomeni olması olurdu shshsh onun ozguvensizlikleri var çünkü
Bak burada korkunç hikayeler var. Burası bu ülkenin belkide dünyanın arka sokakları. Tüm gerçekler burda dökülüyor. İnsanlar buraya dünyasını açıyor. Kimsenin aklının bile eremeyeceği hikayelerle dolu.
Burada bir üye arkadaşının başından geçen bir olayı anlatmıştı. Arkadaşı nekrofili bir adamla sevişmiş. Nasıl anlamış adamın nekrofili olduğunu diye sorarsanız, kızın dudağı yara olmuş ve kokmuş. Hastaneye polisler gelmiş “hanımefendi dudağınızdaki yara ölüye ait” demişler ve kız başından geçenleri anlatmış. Sonra polisler adamın bulunduğu yere gidip evden ölü çıkarmışlar. Mezardan çıkardığı ölüyü saklıyormuş. Kızlada sevişirken mikrobu kıza geçmiş. Ve ekliyor diyor ki, birine yaklaşırken bin kez düşünür öyle sevişir diye.
Siz burda neyin çaresizliğini anlatıyorsunuz? Bu adamla aynı yatağa nasıl gireceksiniz?
ürperdim yeminle bu nee..Bak burada korkunç hikayeler var. Burası bu ülkenin belkide dünyanın arka sokakları. Tüm gerçekler burda dökülüyor. İnsanlar buraya dünyasını açıyor. Kimsenin aklının bile eremeyeceği hikayelerle dolu.
Konu sahibinin anlayamadığı şey şu, bu fotoğraf olayı belki çıkmaz ama bu evde yaşayan kütle o ablaya sulanacak. Çünkü bu olay belli olmasın diye her şey normal gibi davranacaklar. O zaman işte asıl sıkışmışlık neymiş anlayacak.bu konu bugün açığa çıkmadı ama illaki ilerde bir gün çıkacak. ablanız öğrenicek ve sana öğrendiğinde ne yaptın diye soracak? utanmayacak mısın? ne cevap vericeksin? işte o gün sizide aileniz silecek. sırf o karaktersizle devam ettiğiniz için
ha yaptığın hatayı kocanın hatasına denk düşünüp kendinimi rahatlatmaya çalışıyorsunYa çok uzun. Şimdi yarım yamalak anlatıp linç yemek istemiyorum. Geçmişte bir şeyler yaşamış olmama ilgili. Bunu yaşadığım insanla bağlarımı kopartmadım biz sevgili olduktan sonra aile dostu diye (aramızda hiçbir şey yoktu zaten ben eşimle konuşurken) ama hayatımdan çıkarmadım hatta sevilen bir birey gibi tanıtmıştım ona çünkü olmamış gibi davranınca geri alabilecekmişim gibi hissettim. Sonra dayanamadım itiraf ettim ama bu ilişkinin başlarındaydı daha. Ya ayrıntıya girsem ancak bi şey ifade edecek size böyle saçma geliyo kulağa. Ama birbirinizi hak etmişsiniz gibi yorumlar bekliyorum açıkçası.
bence ablası ona sulandığı zaman kardeşinin yuvası yıkılmasın diye birşey demeyecek böyle kısır döngüye gireceklerKonu sahibinin anlayamadığı şey şu, bu fotoğraf olayı belki çıkmaz ama bu evde yaşayan kütle o ablaya sulanacak. Çünkü bu olay belli olmasın diye her şey normal gibi davranacaklar. O zaman işte asıl sıkışmışlık neymiş anlayacak.
Boyle insanlar bizi rezil bile edebilir. Düşünsenize birisi gelip kocan böyle yapıyor dikkat et dediğinde yaşanılacak utancı,rezilligiValla adamın teki karısının sülalesinde dikizlenmedik göğüs dekoltesi bırakmadı , kadın hala boşamadı yani bi de bu adam kumar belasına evi damı sattı savdı hala boşamıyor kadın. Olmaz diyemiyorum hiçbir şeye.