Eşimin telefonunda kız kardeşimin fotoğraflarını buldum.

İnanmak istemese de böyle şeyler yaşayacak kadar gurursuz çaresiz ve ezik değiliz gerçekten benim de sabrım kalmadı şu an bu konuya. Böyle kardeş de evlerden uzak

Ne yapacağımı bilsem burada niye paylaşayım
Şurada elli kişinin midesi kalktı, sana boşan dedi, ama sen boşanma idare et diyen iki meczubu dinleyeceksin belli ki...sen bilirsin bacım.... Miden bu adamı alacaksa, ablanın da rızası varsa bize b.k yemek duser...

Ama üreyip topluma karışmayın rica edicem, aile içinde yapın napiyosaniz...

Duygusal bağ? Bak büyük harflerle yazıyorum; ABLAMIN YİĞENİMİ EMZİRİRKENKİ 'MEMESİ AÇIK ' FOTOĞRAFINI ARŞİVLEYEN VE BELKİDE BENİM OLMADIĞIM YERDE O FOTOĞRAFI AÇIP MAST YAPAN İNSAN MÜSVEDDESİNİ HAYATIMDA BİR SANİYE TUTMAZ VE O ANDA O DUYGUSAL BAĞ TOZ OLURDU İÇİMDE..

Burdaki kadınların boşanmaları eziklik değil çok şerefli bir hareket ayrıca onuda belirteyim. Eh tabi boşanmak cesaret ister hamdolsun bizde vardı..

Ayyy çok sinirlendim yaaa... hastasınız komple ablanız hariç o kadından ve çocuk yapmaktan uzak durun..

İğrenç yaratık, hakettiğini bulmasını diliyorum

ben konuya inanmadım açıkcası.. kocanın ablanı arzuladığını bileceksin ve o adamla aynı yatağa gireceksin , her şey normale dönecek ?? mumkun mu ya bu.. insan nasıl durur

Migrenim tutuyor.

Oha yuhhhh bu nasıl bir midesizlik karaktersizlik AMAN Allahım daha neler duyacagizzzzzz

ilişkini güzellemeyi bırak ve hayatındaki paraziti temizle

ben konuya inanmadım açıkcası.. kocanın ablanı arzuladığını bileceksin ve o adamla aynı yatağa gireceksin , her şey normale dönecek ?? mumkun mu ya bu.. insan nasıl durur
Valla adamın teki karısının sülalesinde dikizlenmedik göğüs dekoltesi bırakmadı , kadın hala boşamadı yani bi de bu adam kumar belasına evi damı sattı savdı hala boşamıyor kadın. Olmaz diyemiyorum hiçbir şeye.

Bak konu sahibi onurlu insan böyle oluyor.

Ya bukadar mı vazgeçilmezmiş koca denen şey. Ben çok masum sebeplerle boşamışım resmen gerimi alsam adamı bunu yapanla boşanmıyorsa benim eski melek melekk

sinirden gülüyorum artık..

Senin saç bandananı , hatta kırılan tırnaklarını bile alan bir herif vardı sanki. Bu bahsettiğin o mu ?

Bişey soyliycem ama teori yani; ablasına hallenen adamla evli kalmayı düşünebilen bir kadının , ablası da belki geniştir...Açık açık anlatsa belki " boşver bacım, idare et, boşanıp bizim yüzümüzü egdirme, ben takilmam, her erkek yapar böyle şeyler" diyecek belki de... Sonuçta ahlaki değerleri aynı aileden edinilmiş. Ben o ihtimali de yoksayamiyorum artık açıkçası...

Denesin bence....

Lütfen konunuzu tekrar okuyun, ne demelerini bekliyorsunuz? Erkektir,kafası karısmıştır boşver demelerini mi?

Instagramdan yarı çıplak resimlere bakmasini biraz kabullenebilirsiniz. Ablanız yahu esiniz kim bilir ne fantaziler kurdu kafasında hiç mi tiksinmediniz. Eğer anne olmak istiyorsanız eşinize güvenecek misiniz gerçekten?

Gökden meteor düşse ona daha çok şaşırırım ama bu dediğin çıkarsa şaşırmam artık okadar söylüyorum.

Hiç sanmıyorum ailenin başarısız kompleksli üyesi bu. Ahshshsh ablasinin fotosu var adamın telefonunda hala şey yazmış ya insta fenomenlerini kaydetmiş ama benim fiziksel olarak ozguvensiz olduğumu biliyordu diye shdhdhdh en son abladan bahsediyor önem sıralamasina bakın dhdjdjjd

Ya bukadar mı vazgeçilmezmiş koca denen şey. Ben çok masum sebeplerle boşamışım resmen gerimi alsam adamı bunu yapanla boşanmıyorsa benim eski melek melekk

sinirden gülüyorum artık..
Sapığı bile boşamıyolar, siz adamı geri alın bence.

Buradaki insanlar size fikir veriyor. Kimseye boşan demek kolay değil, bir yuvar kolay kurulmuyor. Ama şu yazdıklsrınızı başka bi üye yazsa ve siz bu konuya 3. göz olarak baksaydınız kendiniz de emin olun boşan derdiniz ve mideniz de bulanırdı.

Fakat siz olayların içinde olan, duyguları olan birisi olarak bu duruma objektif bakamıyorsunuz. Buraya sormuşsunuz ama gerçek bu, hazmedemiyorsunuz fakat eşiniz sapık gibi birisi hatta direkt sapık bence. Hadi diyelşm ki, size kimse boşan demedi. Üstünü ört her şeyin, unut gitsin, boş ver dedi.

Boş verecek misiniz? Unutabilecek misiniz? Ablanızla kocanızla aynı ortamda bulunduğunuzda ne hissedeceksiniz? Ben size söyleyeyim, üstünden 200 yıl geçse bile siz abla ve eşinizle aynı ortamda olduğunuzda bu olayı hatırlayacaksınız. Eşinizden boşanmasanız da, bu olayı unutsanız da kalbiniz ve beyniniz unutmayacak.

Bunu siz de iyi biliyorsunuz. Eğer yapabiliyorsanız böyle yaşamaya devam edebilirsiniz ama böyle bi hayat size de zulum olacağı için Boşan demişler. Bence birilerine inşallah böyle bi şey yaşarlar demeyi düşünüp de kötülüğünüzü başkalarına yansıtmadan önce eşinizin size ve ailenizr yaptığı kötülüğü hatırlayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…