Eşimin telefonunda kız kardeşimin fotoğraflarını buldum.

Bilmiyorum hala. Yani bu kadar duygusal bağın olan bi insanı şak diye hayatından çıkarmak çok kolaymış gibi konuşanlar atıp tutanlar var ama benzer bi durumu kendileri yaşasalar ne yaparlar acaba merak ediyorum. İnşallah da yaşarlar diyesim var. Boşan boşan demesi kolay hayatını alt üst et, her şeyi sıfırla. Sonra da yaşamaya devam et bi de...
Beddua seansına dönmüş gene konu. Zora gelemiyorsunuz güya ama midesizsiniz de pek.

Boşanmanız için daha ne gerekiyor yani gerçekten anlamadım, okuyunca midem bulandı. Emziren kadından tahrik olan biri ileri derecede sapıktır ya ötesi var mı, bir de bu sizin ablanız. Ayrıca erkek aklıyla ne alakası var bunun, bunu diyen de ayrı bir hasta. 🤢

Ya bukadar mı vazgeçilmezmiş koca denen şey. Ben çok masum sebeplerle boşamışım resmen gerimi alsam adamı bunu yapanla boşanmıyorsa benim eski melek melekk :KK70:

sinirden gülüyorum artık..
Ya ben niye linç yiyorum anlamış değilim. Kocamı savunacak olsam neden buraya yazayım deli miyim ben. Çok zorlandığım bi noktadayım ki fikir istiyorum. Zaten sıkışmış çaresiz kalmış birisini yerince ne geçiyo ki elinize.

Ya ben niye linç yiyorum anlamış değilim. Kocamı savunacak olsam neden buraya yazayım deli miyim ben. Çok zorlandığım bi noktadayım ki fikir istiyorum. Zaten sıkışmış çaresiz kalmış birisini yerince ne geçiyo ki elinize.
Sıkışmak kendi tercihin çünkü. Ablanı savunup adamı evden kovmadin çünkü. Ailene sahip çıkamadin ha bir de inşallah yasarsiniz falan filan dedin. Açıklayıcı oldu mu?

Sana aklı başında herkesn verdiği/vereceği fikir boşanmanı söylemek.Bunun A sı B si C si yok

Bilmiyorum hala. Yani bu kadar duygusal bağın olan bi insanı şak diye hayatından çıkarmak çok kolaymış gibi konuşanlar atıp tutanlar var ama benzer bi durumu kendileri yaşasalar ne yaparlar acaba merak ediyorum. İnşallah da yaşarlar diyesim var. Boşan boşan demesi kolay hayatını alt üst et, her şeyi sıfırla. Sonra da yaşamaya devam et bi de...
Boşan diyenlere beddua ediyorsun nasil bir yorum bekleyerek açtın konuyu? Kocisine sımsıkı sarıl ve hepsini atlatacağız de falan mı desin insanlar. Senin düğününde maddi manevi o kadar yardımı olan ablana hiç mi saygın yok? Bilgisayarı kurcalayip ablanın çocuğunu emzirirken memesinin gözüken kenarına bakmak için telefonuna kaydeden bir kocan var farkında mısın?

İşte şu hissi atamıyorum içimden. Boşanmasam bile asla eskisi gibi olamayacak. İçimde bi parça öldü sanki.
boşanmasam bile mi? boşanmasam? yatağa beraber girdiğin adam ablana bakıp kendini tatmin etti farkında mısın yoksa bu fantezinin bir parçası olmak seni tahrik mi ediyor?

Arkadaşım ne fikri bekliyorsun ? Herifi mutlu et gözü kayıyor mu diyelim. Düz yolda gidiyorsun ama bize sağa mı döneyim sola mı diye soruyorsun... Bu kadar insan aynı fikri desteklerken sen hala fikir istiyorum diyorsun. Herifin kumaş bozuk. Elindeki mal bozuk. Netten kadın fotosu bulup 31 çekmek bile normal ama kardeşinin fotosunu kaydetmesinin bir açıklaması yok. Şeytana uydum nedir ? Şeytan görse utanır. 🤷

Arkadaşım ne fikri bekliyorsun ? Herifi mutlu et gözü kayıyor mu diyelim. Düz yolda gidiyorsun ama bize sağa mı döneyim sola mı diye soruyorsun... Bu kadar insan aynı fikri desteklerken sen hala fikir istiyorum diyorsun. Herifin kumaş bozuk. Elindeki mal bozuk. Netten kadın fotosu bulup 31 çekmek bile normal ama kardeşinin fotosunu kaydetmesinin bir açıklaması yok. Şeytana uydum nedir ? Şeytan görse utanır. 🤷
Evet kadraj da el kadar bebek de var

Yani sizde biraz rahatsiniz genissiniz heralde buyuk konusmayayim ama esim acik sacik tanimadigi kadinlara baksa hic umursamam ama kardesim akrabam bakicak dusunecek resimlerini kaydedicek bu serefsizlik yani sapiklik bunu nasil hazmedebildiniz ablaniz yanina geldiginde emin olun ikinizinde aklina emzirmeli fotolar geliyodur ve kadin kapali onun gunahina girmissiniz

Düzenim bozulur minvalinde yorum yapmış ama düzen bu düzülür , bozulur. Bir ömür şüphe ile yaşamak daha ağır oysaki...
Hayatım sifirlanacak falan demiş. Hayat dediği şey neye kime yükseleceği belli olmayan bir adam shshsh çıldırttı bu konu beni gerçekten

Olayı yok saymaya çalışıyor, eski güzel mutlu günleri yaşamaya çalışıyorsunuz ama olmayacak. Artık bu evliliğin oluru yok. Eşinizin bir sapık olduğunu öğrendiniz, bunu bilmiyor gibi yapamazsınız. Bunların bir kabus olmasını, gözlerinizi açınca geçmesini umuyorsunuz ama geçmeyecek. Süreci, kendinize çektirdiğiniz eziyeti uzatıyorsunuz sadece. Hiç bir şey eskisi gibi olmayacak, unutamayacak, kabullenemeyeceksiniz bu gün olmasa da yarın bitecek bu evlilik. Bunu ne kadar erken idrak eder, o adamı hayatınızdan çıkarırsanız, o kadar çabuk toparlanacaksınız, kendinize buişkenceyi çektirmeyin boşuna

Şimdi mağdur edebiyatı yapmayalım.
Konuda olan herkes her şeyin farkında olduğunu biliyor, yani yenmez bu taktik.

Ortada sıkışılmış çaresiz kalınmış bir durum yok basacaksın tekmeyi bitti gitti. SAĞLIKLI İNSAN BUNU YAPAR.

Çaresizlik sıkışılmışlık ne sana anlatayım mı ?
HER ALLAH IN GÜNÜ PSKOLOJİK ŞİDDETE MARUZ KALMAK YUVAM SANDIĞIN YERDE DIŞARDAKİ İTTEN FARKIN OLMAMASI MODERN KÖLELİK FİZİKSEL ŞİDDET bunları yaşayanlar boşanmaya gücü olmayanlar üstüne çocukları olanlar.. hergün o adam ölsün diye dua edenler.. işte onların yaşadığı çaresizliktir.

Bunca zorluktan alınları ak belki çocuklarıyla belki yanlız bu mengenelerden cesaret edip çıkanlar işte onlar var yaa çiçek çiçekk :nazar::KK200:

Seninki ne peki? Bulmuşum birtane aman yapışayım.. yapış bacım yapış koca zor bu zamanda..

X