Kreşteki sosyalleşmeyle, ev ortamı asla aynı olmuyor bu ilk önce belirteyim, çocuğun yaşıtları olması, onlarla bir bağ, ortam oluşturması çocuk için çok önemli, bence seneyede bırakmamalıydınız, eşiniz size beraber yaparız birlikte hal ederiz, güzel eğitim alsın demeliydi, tek başına eşinize verdiğiniz mücadelede siz yapılması gerekenleri yapıyorsunuz ama bu eşinizin istediği şey işte tam olarak olay bu siz ona karşı çıkmadan, tam istediği gb çocuk evde kaldımı kaldı, siz evde kalmasına uygun görmediniz ama sonuç ne? Eşinizin istediği oldu. Siz elinizdeki imkanlar neticesinde çocuğa güzel ev alanı kurdunuz, eşiniz ne sizin isteğinizi nede çocuğun gelişimi bakımın dan uygun olabilecek kurumu seçmedi. Eşiniz iyi bir eş, iyi bir baba değil. Bencil aynen bencil.Sadece kendisini düşünen, ben ben diyen berii.
Evi zaten siz değil eşinizle beraber çocuk için yatırım için kalkışmalıydınız, eşiniz demeliydi bu çocuğun geleceğini önlemini alalım.
Bilezik almışsınız, siz düşünmüşsünüz, hep siz farkındasımısınız bu evlilikte eşiniz nerede?
Hiç kendinizi kandırmayın, üstünüzde bir yük var, ya o yükü ayar verin, yada atın gitsin.
Şunuda söyleyeyim siz eşinizin istekleri doğrultusunda bir hayat yaşıyorsunuz. Hiç o alanın dışına çıkmamışsınız. Eşiniz kreş hayır, hayır oldu, yatırım gerek yok, gerek yok oldu. İnanın bana evdeki bilezik, para eşiniz hepsini biliyor ve sizden nasılsa alınır bir şekilde diye düşünüp o yüzden karışmıyor,siz eşinize hiç daha ben, biz diyememişsiniz.Hayır gidecek, yapılacak, harçanacak deyip başlayın bakın bakalım eşinizin daha görmediğiniz gerçek yüzleri nasıl çıkacak.Bankamatiğin önünde yaptığı sadece biri ucu ona dokunan herşey rahatsız olan bir eşiniz var. Eşiniz aile olmayı bilmiyor.