eşimin sürekli beni terslemesi aşağılaması.

B...k. yesin , kız kardeşlerin gelmiş diye rahatsız olmuş beyefendi...

Ayy bir de aşkim sordum mu dediniz. Az kendine gel diyeydiniz ya. Yemegi de kalk kendin yap deseydin.

Boyle adamlara iyi baba diyorlar ya cocuga karşı hangi sorumluluklarini yerine getiriyorlar çok merak ediyorum. Gunluk bir saat seviyorlar muhtemelen iyi baba olmus oluyorlar. Yoksa bu denli öküz birinin bebeğin altinı temizlediginibuyuttugunu falan dusunemiyorum

Ona zaten hava olsunnn sürekli pohpohlarsam hayat güzel bi kere bir şeyini beğenmediğimi söyleyeyim tamamm
Eşiniz narsist sanırım. Allah kolaylık versin.

Bence siz bir düşünün bu adam düzelir mi herkesin içinde sizi aşagılamaları biter mi? Evde olsaydık masayı kırardım diyen birisi yarın bir gün senide dövebilir. Çocugunuda dövebilir. Bunları bence iyice bir düşün. Çünkü hayatın daha çok başındasın ve 5 10 yıl sonra keşke o zamanlar boşansaydım diye kendine kızabilirsin. Ve ailenede anlat ailenin arkanda oldugunu bilsin. Kızımız sahipsiz sanmasınlar.

Evet gerçekten öküz o konuda bir şey diyemem. Ama altını almışlığı da çoktur ben iş güç yapacağım zaman alıp parka götürmüşlüğü yada bi saat uyuyayım dediğimde oyaladığı yada bazı sabahlar biraz fazla uyuyayım dediğimde yine kalkıp oyaladığı da çoktur yalan söylemem bi ihtiyacını da asla eksik etmez tabi ki bebeği ben tek başıma yapmadığım için bunları yapması zaten sorumluluğu dahilinde diye düşünüyorum ekstra olan bir şey değil benim için

Bilirsiniz orta dogu maymunları güc gösterilerini analarının babalarının kısaca cevre ve akrabalarının yanında gösterir karsısındaki kadını asagılayarak psikolojik siddet göstererek olmayan gücünü kanıtlamaya calısır ego pohpohlanır bu sekilde.
Ve siz tüm bunlara ragmen askımlı konustunuz, size bi indirse yarabbi sükür diyecekmişsiniz resmen.

Aile de uyanık sorunlu oğullarını üstüne atmışlar idare et diyorlar, ne demek sana çok iş düşüyor, valla konu sahibi hem eşiniz hem de ailesi sizi manipüle ediyor, uyanın bence ...

Ve evlendikten 4yıl sonra çocuğum oldu olmayacak diye korkmuştum ama şimdi biraz daha olmasaymış olurmuş diyorum , evlendiğimde çalışmak istedim ona da karşı çıktı. Eşim 32 yaşında , Estağfirullah ben kendim diyorum cahillik diye zaten

Iğrenç narsist bir adamla evlisiniz bu adamla devam etmeniz kendinize ve çocuğunuza haksızlık...

Bu adamı çekmeyin, boşayın, erken yaşta hastalıklarınız başlar, çökersiniz

Bir kere eşim makarnama yağlı olmuş dedi diye önünden aldım yemesine izin vermedim. Bir daha yemeklerime böyle yorumlar yapamadı. Benim yapabildiğim bu, daha iyisini sen yap diyeceksniz o zaman. Bu erkeklerdeki hava da kimse de yok önüne hazıe yemek geliyor birde iğrenç olmuş diyor, iğrenç kelimesini kullansa ne yapardım inanın bilmiyorum. Eşim bana böyle davrandığında yüzüne bile bakmak istemiyorum siz aşkım diyip duruyormuşsunuz ondan Şımartmayın bu kadar erkeklerin sizden bir üstünlüğü yok?

Kuzenim eşini aldattığı halde sürekli peşinde dolanan eşi geldi aklıma. O canlandı yani gözümde. Kadınlsrın kendini bu kadar ezdirmesine hiç anlam veremiyorum.

İçecek kısmına kadar eşinize söyleniyordum ama ondan sonra anladım ki suç sizde. Ağzının ortasına yapıştıracağınız yerde aşkım aşkım derseniz daha çook yoruldum dersiniz.

Acelen neydi koştur koştur evlendin bi de bebek yaptın. Böyle bir ayıyı besliyorsun üstüne. Yitip gitmiş kocaman bir hayat işte ömür boyu uğraş dur

aşkım diyip duruyordum evet ama bu olay yemekten öncesi yemek meselesinden sonra ne aşkım dedim ne bi kelime konuştum dünden beri konuşmuyoruz şuan çalışıyor ne o yazdı ne ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…