eşimin sürekli beni terslemesi aşağılaması.

Yanlış anlamayın güzel değilsiniz gibi bir imada bulunmadım. Güzel kadınların da aldatıldığını biliyoruz. Belki düşünce olarak, meslek olarak ya da aklındaki başka bir şeyden dolayı yakıştıramıyor olabilir.

Ayrılırsanız aileniz arkanızda durur mu.? Mesleğiniz var mı.? ayrılırsanız kendi ayaklarınızın üstünde durabilecek misiniz.?
Arkamda dururlar tabi ki ama öncelikleri yapmaya ve yapıcı olmaya yönelik olur fakat evet arkamda dururlar kararım net olduktan sonra , mesleğim yok lise mezunuyum ama bölümüm güzel ben çalışmayı severim bebeğime de bakıldıktan sonra evet ayaklarımın üzerinde dururum bu konuda bi sıkıntı yok

Yokk Estağfirullah erkekler öncelik olarak bahane olarak kendine bakmıyor cart curt der ya onun için söyledim ben onu zaten . Düşünce olarak çok tersiz zaten yaş ve kültür farklılığı olduğundan dolayı sanırım. O biraz daha geri kafalıdır

Çok nadiren eline sağlık der ben de dedim yemeğimi beğenmemiş olabilirsin ama insan içinde denmez bu şekilde gel madem bana söyle insan içinde azarlıyorsun dedim ne var sanki ne dedim kötü olmuş beğenmedim dedim diyor laf söz anlamıyor kısaca

Bunu da denedim aslında o anlık özür diler sevdiğini söyler (kolay kolay özür dilemez asla) başka bi zaman yşne aynı şeyleri yapar ama tekrar denememde fayda var
Bu seferki krizde bir iki bardağını feda et. Ama kizinin yanında yapma bunu. Sen durumu ayarla

Haklısınız , biz internetten tanıştık 17 bile değil 16ydım tanıştığımızda tabi o zamanlar herşey toz pembe geliyor malesef ailem de çok karşı çıktı ama benim kafasızlık işte

Bu seferki krizde bir iki bardağını feda et. Ama kizinin yanında yapma bunu. Sen durumu ayarla
Zamanında çok tabak çanak bardak kırdım bir daha kırarım hiç sıkıntı değil , ister istemez kızıma da yansıtıyorum bu durumları malesef benim korkum kızıma güzel annelik yapamamak ben bağıran Çağıran bi anne olmak istemiyorum asla çünkü ben annemle böyle değildim arkadaş gibiydik hala daha öyleyiz

ne kadar sabırlısın inan ben olsam zıkkımın kökünü ye kimin yemeğini begeniyosan git onda ye derdm cok snir bozucu hareketleri

Özür dilicegine hata yaptim diyecegine üste cikiyor yaptigi hatayi bir halt saniyor .birde başkalarin yaninda diyor .cok saygisizca herseyi boşverdim softaya bile saygisi yok .sizin ilişkiniz boyle gidermi bilmiyorum ama senin adina cok üzüldüm emek veriyorsun

Takıntılı bir tip mi böyle geçmişte yaşayan başkasıyla bir olay yaşayıp onun böyle hırsını alamayıp da size mi çatıyor acaba

Haklısınız , biz internetten tanıştık 17 bile değil 16ydım tanıştığımızda tabi o zamanlar herşey toz pembe geliyor malesef ailem de çok karşı çıktı ama benim kafasızlık işte
16 yaş çocuk demek zaten, deneyip yanılma yaşları tatlı flörtler vs. Eşinizin yaşı ne yaptığını bilecek kadarmış, onun ısrarcı olmaması gerekirdi. Bence siz biraz gözlemleyin sizden esirgediğin ilgi başkasına mı gidiyor acaba

O zaman sizde kaybetme korkusu yoktur diye düşünüyorum. Yani eşim beni terk ederse ben ne yaparım diye korkmuyorsanız Sizi aşıladığı an tartışma çıkarın gerekirse günlerce sürsün. Tabi eşinizde boş durmaz oda size karşılık verecektir. Baktınız aşırı sinirlendi tartışmayı kesin üstüne gitmeyin sakinleşmesini bekleyin. O gün kapatın konuyu fakat hiç konuşmayın yüzüne bile bakmayın. Sizinle konuşmaya çalıştığı an tekrar bir tartışma çıkarın. Konunun üstü kapatmayın yani. Ve sürekli söyleyin sen dahil hiç kimse beni aşlayamaz ben buna izin vermem bana saygı duymak zorundasın. Bana yatığın saygısızlığa izin vermiyorum kendine gel gibi şeyleri tartışma anında belirtin kendisine

O zaman sizin sorununuzu cift terapisti çözer. Asker olduğu için siciline yansır.özel bir klinikte kendi adına al. Birlikte gidin.

ne kadar sabırlısın inan ben olsam zıkkımın kökünü ye kimin yemeğini begeniyosan git onda ye derdm cok snir bozucu hareketleri
Yemek konusunda 3-4 kez böyle oldu , ben sadece taze yaşanan bir olaydan örnek verdim ama evet sabır taşı olsa çatlardı gerçekten

Aynen öyle hiç hatasını fark etse dahi geri adım atmaz ben böyleyim der geçer , ne kadar uğraşırsam uğraşayım ben kimseyi değiştiremem ki insanın kendisinin fark etmesi lazım bir şeyleri ve kendisinin değiştirmesi lazım , en başından beri çok emek veriyorum gerçekten

O zaman sizin sorununuzu cift terapisti çözer. Asker olduğu için siciline yansır.özel bir klinikte kendi adına al. Birlikte gidin.
Kabul etmiyor yeni evliyken de söyledim bi yardım almamız gerekli yoksa sonumuz iyiye gitmiyor diye ama şuanda ds hiç kabul etmez . Bu gidişle ben benden geçecem

Başlarda vardı biraz da erken evlenmenin ve ailenin karşı çıktığı halde onları zorla ikna edip evlendiğin için haklı haksız gurur ds oluyor yoksa bana başlarda kaç kere defol git diye kovdu he şuan öyle bişi diyemez zaten de şuanki aklım olsaydı defol dediği an çeker giderdim , beni adam yerine koymaması ayrı ailemi de hiç takmaz ne anneme anne der ne babama baba , günlerce benimle konuşmadığı bile oldu yatağı ayırdı kendi kendine yine bile konuşmaya çalıştım gel ayrı yatmayalım vs dedim saygısızlık yapıyorsun dediğimde hiç öyle düşünmüyorum bilmem ne saçma sapan cevaplar verip kendini “ kendince “ aklıyor .

Emek veriyorsun hem sofraya saygisi yok .ablasi birsey demedimi sen nasil konuşuyorsun diye.benim eşim bazen sofrada şaka yapar görümcemler hemen benim tarafima gecer .begenmiyorsan kendin yap derler .ama eşim hic boyle bir saygisizlik yapmaz hele birde başkalarin yaninda yapicak sürgüne yollarim ona .ben ona emek veriyor onun sevdigi şeyleri yapicam o kendini bilmez saygisizlik yapicak yok oyle dünya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…