eşimin sürekli beni terslemesi aşağılaması.

Takmamakla olacak iş mi ortada sorun var
Ömrünüz böyle mi geçecek
Babası adamakıllı ayar mı verir doktora mı gider ne yapar bilmiyorum ama kendini düzeltsin

bu böyle olmuyor tek taraflı ite kaka yürütüyorum bu evliliği
Boşanın?
Tek taraflı evlilik mi olur, adam bu kadar aşağılayıp hakaret ediyorsa zaten sevmiyor sizi. (Ayrıca da muhtemelen dışarıda başka bir kadın var davranışlarından anladığım)
Koyun kapının önüne yahu.

Gerçekten cahil derler ya …şimdiki aklım olsa gerçekten değil şuanki eşimle hiç evlenmezdim . Aklıma geliyor kurcalıyorum ediyorum şuanlık bişi yok
Çok özel olmazsa nasıl tanıştığınızı sormak isterim. 18 evlilikse en iyi ihtimal 17 de tanışmış olmalısınız…
Zaten o yüzden gözü açılmamış biriyle evlenmiş. Çok üzgünüm ama çok aşık değilmişsiniz. Sizin o yaşta heyecan duymanız bunu aşk sanmanız çok normal. O da kendine hayran tazecik çiçek birini bulduğu için sevinmiş. Evliliklerin25 yaş üstünde yapılması lazım, düşünceler ancak oturuyor.
18 yaşında aklımda olan kişiye şu an selam bile vermem

Tanışma hikayenizi sorma sebebim, sizi bulduysa başkasını da bulmuş olabilir mi diye

Son düzenleme:
Valla ben daha nişanlıyken partnerim benim tam tersime ben yağlı et yemekleri severim az yağlı pek yemem dedi. Anan yapsın sana o zaman onda yersin dedim. Kaynanam da bir gün be noğluma hep meyveler kesip önüne koyardım dedi. Ben de benim annem de bana meyve kesip koyar ben hiç kesmem dedim. Ana başka karı başka kocanıza bunu öğretin. Kaldırsın kıçını da sizinkini beğenmiyosa kendisi yapsın. Bu arada bence de bilinçli aşağılama gibi duruyo bu hareketler. Başka bi kadın olabilir

Ufak tefekmi baskasinin yaninda yemege igrenc olmus anneminki daha guzel vs diyecek git annenin evine orda ye ozaman diyemedinizmi yaptigi cok terbiyesizce ve siz hala alttan aliyosunuz bu hanzonun oldugu eve misafir cagirilirmi? Missilleme yapinda anlasin yaptigi biseye iy igrenc olmus falan diyin bakalim ne oluyor

Buradaki hiç kimseye ufak bir sorun gibi gelmez,adam resmen sizi degersizleştiriyor.Sıkılmış, başından atmak için uğraşıyor ya da akıl hastası ........

O da kesin ezikleniyordur bir yerlerde. Bu duyguyu yansıtması gerekiyor.
Bence sınırlarınızı çizin. Her deneme de daha fazlasına kalkisacak

Siz de onu aşağılayın o bir söylüyorsa siz 5 söyleyin. Konuşmakla falan düzelmez böyle insanlar. empati anca böyle yaptırırsın

Fazla simarmis. Bu silkelemek lazım.

Siz de onu aşağılayın o bir söylüyorsa siz 5 söyleyin. Konuşmakla falan düzelmez böyle insanlar. empati anca böyle yaptırırsın
O da denediğim bi yöntem o şekilde hiç mi hiç anlamıyor daha da inatlaşıyor , düzgün konuşmaya da gelmez , hiç kaybetme korkusu da yok gidene kapı gösterir öyle bi adam he benimde yok ama birşeyler biterse yine de elimden geleni fazlasıyla yaptım diyip gönlümün rahat olmasını istediğim için uğraşıyorum

O da kesin ezikleniyordur bir yerlerde. Bu duyguyu yansıtması gerekiyor.
Bence sınırlarınızı çizin. Her deneme de daha fazlasına kalkisacak
Babasının dediği de bu ezilmişlik duygusu var kendini tatmin etmeye çalışıyor ama malesef ki ben bi denek değilim bir yere kadar sabır

Bana sevmiyor gibi geldi. Kendine yakıştıramıyor gibi sanki. Başka biri de olabilir.

Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum ailemi karıştırmak istemiyorum çünkü onların sıkıntıları onlara yeter ama tek başıma da ne yaparım bilmem
Güzel bir dille konuşup kırıldığını , kendini kötü ve yetersiz hissettiğini anlat ve biraz gözlemle. Devamında 2. Uyarıyı daha sert ve kesin bir dille yap bekle. Baktın devam ediyor okkalı bir sinir krizi geçir o zaman akillanir. Önce tatlı dil ama.

Bana sevmiyor gibi geldi. Kendine yakıştıramıyor gibi sanki. Başka biri de olabilir.
Şöyle ki kendimi beğenmiş falan değilim yanlış anlaşılmasın ,Türkan Şoray gibi bi kadınım çocuğum ne kadar zor bi çocuk olsa da bakımım makyajım asla eksik etmem , yanında paspal dolaşsam onun daha çok hoşuna gider

Bunu da denedim aslında o anlık özür diler sevdiğini söyler (kolay kolay özür dilemez asla) başka bi zaman yşne aynı şeyleri yapar ama tekrar denememde fayda var

Ayrılırsanız aileniz arkanızda durur mu.? Mesleğiniz var mı.? ayrılırsanız kendi ayaklarınızın üstünde durabilecek misiniz.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…