• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin sürekli beni terslemesi aşağılaması.

Merhaba hanımlar, ben severek aşık olarak 18 yaşımda evlendim. Bir tane de kızım var daha 13 aylık . Eşim baba olduktan sonra bana karşı aşırı değişti , evet çok güzel iyi bir baba bu konuda bi sorumsuzluğu yok . Geçen gün akrabalarım 2 gün kalmaya geldi , yemek hazırladım eşim de oturdu sofraya ve dedi ki “ hiç güzel olmamış hiç beğenmedim annemin yaptığı yemek daha güzeldi.” Herkes birbirine bakakaldı 🫠 ( eşim normalde bu tarz konuşmazdı) şuan da da kız kardeşim bende yine aynı şeyi yaptı , eti çok sever kendisi sırf o seviyor diye et yaptım yok ben yemeyeceğim tiksindim falan dedi sesimi çıkartmadım, dün başka bir yemek yaptım bu sefer de yemeğini hiç beğenmedim iğrenç olmuş bir şeyini fazla katmışsın çok kötü olmuş dedi 🤷🏻‍♀️ akşamına dolaptan içecek alıyordum içer misin diye sordum ses yok tekrar sordum cıkk dedi aldım kendime ve ablama koydum sonra bunda homur homur kendi kendine söyleniyor açtı dolabı içecek almaya ve ablam da duyuyor bunları 🤦🏻‍♀️ aşkım sordum ya niye söylemedin dedim bana dönüp dedi ki sen bana sormadın sordum diyorum ısrarla sormadın diyor belki size ufak tefek bi sorun gibi gelecek ama özellikle son 1 aydır aşırı derecede beni aşağılıyor hep ben hep ben diyor kendi sürekli haklı 🤚🏻 ne yapacağımı bilmiyorum çok yoruldum artık
Bu işin içinde başka bir kadın olma ihtimali çok yüksek geldi bana, delil arayın

Normalde de böyle değilden kastım zaten ters bir adam onun kendi doğruları var asla başka bir doğru olamaz , yatılı misafir öncelikle kendi ailesi geldi ve inanın onun ailesi dünyalar iyisi gerçekten hiç bir problemimiz yok ve sürekli beni kollarlar zaten , benim kızım bebekken de kolikti hep kendim büyüttüm fakat şuan ne gece uyuyorum ne gündüz uyuyorum çok uykusuz ve huysuz bir kızım var , kaldı ki misafir dahi olsa eşimi o konularda asla ihmal etmedim 🫠 ama görüşünüz için teşekkürler
Fazla şımartmışsınız. Yorucu bir çocuk, ev, misafir ve asla ihmal edilmeyen eş.. O eş de kumar oynayıp kaybedince acısını yine sizden çıkarıyor...

Kendinizi böyle kullandırmayın bence..

Siz tepki vermedikçe daha da haddini aşıyor, neden sesinizi çıkarmıyorsunuz?
Çıkartmıyor değilimm gerçekten çok kavga etmişliğim var zaten ben öyle herşeye susacak tamam aşkım aman aşkım diyecek biri değilim sıkıntı şu ki her kavgamda her konuşmamda tartışmamda hiç bi ilerleme kaydedemiyoruz aynı şekilde devam ediyor biz 1 gün mutluysak 5-10 gün kavga tartışma sürekli evde surat yapıyor ben hiç bişi yapmasam bile geliyor bana çatıyor iş yerimde bişi oluyor benden çıkartıyor

Merhaba hanımlar, ben severek aşık olarak 18 yaşımda evlendim. Bir tane de kızım var daha 13 aylık . Eşim baba olduktan sonra bana karşı aşırı değişti , evet çok güzel iyi bir baba bu konuda bi sorumsuzluğu yok . Geçen gün akrabalarım 2 gün kalmaya geldi , yemek hazırladım eşim de oturdu sofraya ve dedi ki “ hiç güzel olmamış hiç beğenmedim annemin yaptığı yemek daha güzeldi.” Herkes birbirine bakakaldı 🫠 ( eşim normalde bu tarz konuşmazdı) şuan da da kız kardeşim bende yine aynı şeyi yaptı , eti çok sever kendisi sırf o seviyor diye et yaptım yok ben yemeyeceğim tiksindim falan dedi sesimi çıkartmadım, dün başka bir yemek yaptım bu sefer de yemeğini hiç beğenmedim iğrenç olmuş bir şeyini fazla katmışsın çok kötü olmuş dedi 🤷🏻‍♀️ akşamına dolaptan içecek alıyordum içer misin diye sordum ses yok tekrar sordum cıkk dedi aldım kendime ve ablama koydum sonra bunda homur homur kendi kendine söyleniyor açtı dolabı içecek almaya ve ablam da duyuyor bunları 🤦🏻‍♀️ aşkım sordum ya niye söylemedin dedim bana dönüp dedi ki sen bana sormadın sordum diyorum ısrarla sormadın diyor belki size ufak tefek bi sorun gibi gelecek ama özellikle son 1 aydır aşırı derecede beni aşağılıyor hep ben hep ben diyor kendi sürekli haklı 🤚🏻 ne yapacağımı bilmiyorum çok yoruldum artık
Saygisiz pislik ne zannediyor kendini .gitsin anasi yapsin ben olsam kendine gelene kadar ona ne askim derim nede yemek yaparim .bk yesin o kadar ugrasicaksin birde birim kirim yapicak .benim esimin sevmedigi yemek oluyor o et balik sever ben daha cok sebze agirlik veriyorum .ama genede az yer ben tokum der kalkar ellerine saglik canim der ben anlarim bu sevmedi yemegi kalkarim onun sevdigini yaparim .cunku beni kirmamak icin yemiyor .seninkisi kendini bilmez serseri iyi baba olabilir ama iyi kocada olsun bu sana cok buyuk saygisizlik ay col sinirlendim ya

Bazen gerçekten sabrınıza hayran kalıyorum.
Bukadarmı değersizsiniz?
Benim eşim birinini yanında yada tekken beni böyle aşşağalayıp rencide etse ona öyle laflar ederimki nerden geldiğini bilmez.
Sürekli peşine gezmek yerine kendine gel ağzının payınıda ver.
Bilmiyorum sabır taşı olsa çatlardı gerçekten. Sırf kızım var diye sabrediyorum ama bu gidişle olmayacak çünkü huzursuz kavgalı gürültülü evde büyüyeceğine ayrı büyümesi em hayırlısı olır gibi

Çok yoğun çalışıyor ona da hak veriyorum karşıma alıp konuşmaya da çalıştım hiç bi zaman için benimle konuşmaz bi kavga bile etsek sorun çözülmeden üstü kapanır
Yoğun çalışması sizi asagilamasini mı gerektiriyor hemde başkalarının yanında, bunun nesine hak veriyorsunuz? Sizde bi tuhafsınız..

Adam sizi yıllarca ezip manipüle edip şekillendirmis haksızlığa uğramayı normalleştirmişsiniz resmen.

Fazla şımartmışsınız. Yorucu bir çocuk, ev, misafir ve asla ihmal edilmeyen eş.. O eş de kumar oynayıp kaybedince acısını yine sizden çıkarıyor...

Kendinizi böyle kullandırmayın bence..
Doğru diyorsunuz , ne eşimi ne evimi ne bebeğimi ihmal etmedim , daha önce de eve zil zurna geldi çok fena kavga ettim ve babasına söylemekle tehdit ettim ve bir daha olursa çekip gideceğimi söyledim pek bu konularda taviz vermediğim için belki de acısını benden çıkartıyor

Çıkartmıyor değilimm gerçekten çok kavga etmişliğim var zaten ben öyle herşeye susacak tamam aşkım aman aşkım diyecek biri değilim sıkıntı şu ki her kavgamda her konuşmamda tartışmamda hiç bi ilerleme kaydedemiyoruz aynı şekilde devam ediyor biz 1 gün mutluysak 5-10 gün kavga tartışma sürekli evde surat yapıyor ben hiç bişi yapmasam bile geliyor bana çatıyor iş yerimde bişi oluyor benden çıkartıyor
Size saygısı ve sevgisi kalmamış saçma sapan bahanelerle bunu dışarı vuruyor. Ki zaten yıllardır öyleymiş..

Yoğun çalışması sizi asagilamasini mı gerektiriyor hemde başkalarının yanında, bunun nesine hak veriyorsunuz? Sizde bi tuhafsınız..

Adam sizi yıllarca ezip manipüle edip şekillendirmis haksızlığa uğramayı normalleştirmişsiniz resmen.
Hayır beni aşağılamasını gerektirmiyor tabi ki de, ben de mesela bebekten dolayı çok stresleniyorum sinirleniyorum bazen olur olmadık eşime kızıyorum o açıdan söyledim ben

Hayati bu kadar hizli yasayan aşkı da cabuk tüketir.Kuzum.ne acelen vardi erkenden evlenip cocuk yapıp bir de böyle narsist herifin kahrıni çekecek ? Sen onu iyi gözetle bir haltlar yiyor benden söylemesi
Gerçekten cahil derler ya …şimdiki aklım olsa gerçekten değil şuanki eşimle hiç evlenmezdim . Aklıma geliyor kurcalıyorum ediyorum şuanlık bişi yok

Ufak tefek sorunlar değil
Basbayağı ortada bir şeyler var
Eşimin ailesi de bilir narsist olduğunu onlarla paylaştığımda hep bana çok iş düştüğünü takmamam gerektiğini vs söylüyorlar diyorum bu böyle olmuyor tek taraflı ite kaka yürütüyorum bu evliliği

Şaşırtmadı. Burada eşi asker olup misafirlerin yanında kahveyi beğenmedim diye alıp halıya döken vardı bir konu sahibi vardı. Emir komuta zincirinin altındaki ezilmişliğini sizden çıkarıyor. Siz de b*k varda 18 yaşında evleniyorsunuz hemen. Bir de ayağınıza çocuk oldu mu tamammm. Kendinizi değiştirmezseniz daha çok ezer bu herif sizi.

Yani derdiniz neydi de çocuk yaşta evlendiniz. 29 yaşında evlendim. Şu anlattıklarınız hala bana çok uzak geliyor.
Belli ki eşin iletişim kurmayı bilmiyor. Böyle adam çekilmez.
Yaşın daha çok küçük. Eğer bitirmediysen eğitimini tamamla, iş bul çalış. Çok küçük yaştasın.

Şaşırtmadı. Burada eşi asker olup misafirlerin yanında kahveyi beğenmedim diye alıp halıya döken vardı bir konu sahibi vardı. Emir komuta zincirinin altındaki ezilmişliğini sizden çıkarıyor. Siz de b*k varda 18 yaşında evleniyorsunuz hemen. Bir de ayağınıza çocuk oldu mu tamammm. Kendinizi değiştirmezseniz daha çok eser bu herif sizi.
Gerçekten bok mu vardı acaba diyorum kendi kendime 🤷🏻‍♀️ iyiliğine o kadar iyi bir adam ki ama gel göreyim bu hareketleri o iyi adamı silşyor gözümde

Eşimin ailesi de bilir narsist olduğunu onlarla paylaştığımda hep bana çok iş düştüğünü takmamam gerektiğini vs söylüyorlar diyorum bu böyle olmuyor tek taraflı ite kaka yürütüyorum bu evliliği
Eeeee her şey prtadaysa neden itip kakıyorsun ki, al çocuğunu bağlat nafakanı, o sağ sen selamet. Yazık kuzum sana

Back