Eşimin sürekli beni denetlemesi

Ne mutlu size. :) Sizde kaç dil var? Türkçe yok sanırım.
Zum beispiel, ich kann Deutsch sprachen und schreiben.
By the way, hold your horses and take a deep breath
Parce que c'est bon pour toi.

Sen anladın sen :) sana verilecek daha iyi bir cevap yok maalesef... Ben de inanamıyorum şu an bunu yaptığıma ama evet vallahi hakettin

Bu arada sana kartvizitimi vermeyeyim ve kazandığım aylık tutarı hiç bahsetmeyeyim, inanamazsın KK'da kim olduğuna
ben ondan bahsetmiyorum ki! Ben; bunu yapıp yapmamayı bir ederle ölçmenize karşıyım. 20.000'e yaparım ama mesela 5.000'e yapmam mı? Ah kadınlar ah! Hep böyle kendinize değer biçmekten kaybediyorsunuz

Konunuzun tamamını okumadım, dayanamadım.

Ben de mesleğim olduğu halde bir süredir çalışmıyorum. Ama bu durumdan ötürü de depresyon yaşıyorum ve hiçbir iş yapasım gelmiyor.

Şu an oturduğum eve taşınalı 4-4,5 ay oldu. Taşınırken silindiği şekilde duruyor camlar. Sadece dün, cam balkonun camlarını sildim.

Eşimin rahatsız olduğu şeyler illa ki oluyordur ama birşey söylemiyor. Sadece bazen takılır, cam silince “aaa hava açıkmış, aaa eve güneş girmiş” diye.

Sinir oldum eşinize. Sizi de iyice sindirmiş sanki. Tamam klozet her gün temizlenir, duşakabin her hafta yıkanır. Ama duvarları yıkamak nedir.

Eşim bana banyonun duvarlarını yıka dese “tazyikli mi s*çıyorsun?” derim.

Eşinizin tedavi olması gerekiyor. Hepsini geçtim, renk olayı çok çok çok uç nokta geldi bana.

Ay kıyamam size okurken için sıkıldı. Gerçekten çok sabirliymissiniz, ben kafaları yemiştim çoktan yerinizde olsam. Belki takıntısınin vardır bir çaresi.
Ben üzüldüm bu yazdıklarına çok ya, eşin hakkında kötü bir şey söylemek istemem, ama bu hiç normal değil, 9 aylık evlisiniz güzel zamanlar geçirmek varken denetleyici durmak ne demek, hastalık gibi geliyor bana. Inşallah düzelir bu halleri eşinizin.

Son düzenleme:
1) "sprachen" değil "sprechen" . Önce Almanca fiil yazımını öğrenin derim.
2) Stick your business card up ...... sonunu anlamışsındır
3) Google translate kullanarak buraya gelip cümle çevirisi yapıp komik duruma düşme.
4) Buradaki insanlar için ne kadar kazandığın önemli mi sanıyorsun?
5) KK'da yorum yapan kadınlar için seviyesizce cümleler kurup, o kadınlarla aynı sitede bulunman ise tamamen komedi. (Whenever you want,you can get out )
6) If you are rich, don't hesitate to buy a brain and don't forget to use it,please

Vallahi tam gramerde hata buldunuz diye saygıyla karşılıyordum ki, (Ciddiyim bu kısma kadar - çünkü aklımızdakini yazarken hata yapmamız çok normaldir klavyede. Esas Google Translate kullansaydım, bu tarz doğaçlama hata olmazdı. Ve siz de bunu görebildiyseniz saygı duyarım )

Ancak.... "Stick your business card up..."ı görünce seviyenizi anladım. Siz sık yapıyorsunuz sanırım ki, business card denilince aklınıza başka bir eylem gelmemiş. Neyse şikayet ettim sizi, çünkü imalı da olsa küfür yasak bu sitede diye biliyorum. Google translate meselesine gelince... Stick up'ı bir daha düşünün ha? Ne dersiniz? Siz yine anladınız onu...

Hep kullandığım bir söz vardır: Benim seviyemde,kendi seviyeni görürsün. Beğenmediğin sitenin yöneticilerine mi şikayet ettin :) Stick up senin üzerinde çok güzel durdu,ben almayım. Hadi sen temizliğine git,uyumadan önce de hayali maaşını saymayı unutma

Konuyu okuyunca sinirden istemsizce guldum, hala da guluyorum. Temizlige bana gelsene hem hakkini verir hem gıkımı cikarmam.

Bir de Allahaşkına bana saracağınıza konu sahibine yardımcı olmayı deneseniz? Neden birinin yaptığı yoruma "Arkadaşım,şaka mısın sen ya" diye giriş yapıyorsunuz? Bence çok banal ve konu sahibine yardımcı olmaktan da uzak T takeiteasy1907

Eski yorumlarınıza baktım ister istemez şimdi, bir takım falcılar, falcı tavsiyeleri almalar vs. Üstelik de yaşınız 28 imiş. Yazık bu gençliğe ne diyeyim...

Neyse, kendi iş yerini açmaya çalışıyormuşsun. İnşallah bu yaşam deneyimi ve görüş açısı ile bir şekilde tutunursun hayata. Bir de herkese OKB deyip durmuşsun farklı farklı konularda. Ama bil ki fala inanmak ve "O faldan 3 ay sonra hayatıma biri girdi ve aynen dediklerini yaşadım.O zamanlar pek ilgilenmemiştim fakat bu bayan gerçekten çok iyiymiş. Baktırdığım bir çok faldan başka da tutan olmadı maalesef." gibi takıntılar da OKB başlangıcıdır, aman diyeyim. Fal konusuna bu kadar odaklanmak... Yazık. Daha 28'inde biraz daha sakin ol.

Esinin senden beklentileri normal degil. Okb var esinde. Ancak unutma sen inun esisin kolesi degil. Esinin tedavi olmasi gerekiyor.
Beklentilerini yapmayi birakmalisin. Begenmiyorsa eve bir yardimci bulmali ama once tedavi olmali. Es ve hizmetci kavramlarini karistirmis. Okb ise ve begenmiyorsa da kendi yapmali. Cekilecek dert degil. Beklentileri cok fazla. Resmen bedava hizmetci olarak kullaniyor sizi.

Evde neden 3 yemek artı tatlı yapılıyor anlamıyorum. Her gün tatlı mı yiyorsunuz gerçekten? Biz bir gün tatlı yesek bir hafta pişmanlık çekiyoruz :)

Evde neden 3 yemek artı tatlı yapılıyor anlamıyorum. Her gün tatlı mı yiyorsunuz gerçekten? Biz bir gün tatlı yesek bir hafta pişmanlık çekiyoruz :)
Kadincagiz temizlik yaparak yakiyor o kaloriyi pis olur da temizlik yapmazsan tabii yiyemezsin

Ne güzel de anlatmışsıbız eşim istiyor diye, normalde çok feminist ruhum yok ama çok istiyorsa kusura bakmasın kalkıp yapacak yada bir kadın tutturup yaptıracak. Evine hizmetçi mi almış? Yoksa eş mi? Bu zulm resmen ya böyle saçmalık görmedim.

Ben de bazen eşime yakınıyorum ay her yer toplu olsa yeter biraz dikkat edelim diye ya da yeni süpürüyorum bir gün sonra aynı söyleniyorum diye eşim bana kızıyor canına yazık boşversene diye.

Ben böyle bir adamdan ayrılırdım
dünya malına hizmet etmeye gelmedim. Ya da tedavi olsun.

Bence bunları başka evlerde yapın en azından para kazanırsınız. Sizi hizmetçi diye tutan bu adamı hayatınızdan çıkarmayı düşündünüz mü? Hayat geçmez çünkü bunla

Kocamın beni bosamadigina sukredeyim:)) her sabah pogaca yer, haftada 3 gun akşam kahvaltısı yaparız. Temizliği haftada bir siler süpürürdüm çocuktan önce. Camları ayda bir sildiririm. Çocuk olduktan sonra isin hiç bitmeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…