Arkadaşım,şaka mısın sen ya. Seninki çalışkanlık mı sanıyorsun yani? Sen de hem okb hem de başkalarını memnun etme hastalığı mevcut. Ayrıca 20.000 alan adam, KK'da gezenle mi evlenir demişsin .Bu sitede kariyer sahibi, kişisel gelişimine yatırım yapan, en az bir yabancı dil bilen bir çok kadın mevcut. Herkes senin gibi ömrünü elinde süpürgeyle geçirmiyor.
Yani kızlar sağolun gerçekten psikolojik olarak kadın olarak kendimi yetersiz hissettiriyordu rahatladım sayenizde ama dahası da var en basit şeyler bile mesela evlenirken plastık veya cam saklama kapları alınır bende pembe mor mavi hepsinden almışım denk geldikçe neden aynı renk almamışım diye kızıyor birini seç bunlardandır geri kalanları atacağız hep o renk alacağız diyor, dolaba dışarıdan getirdiğimiz hiç bir ürünü o şekilde koyamıyorum mesela teneke kutuda salça almışızdır eve gelip cam kavonozlara bölünecek, süt alınmıştır cam şişeye konulacak sebze ve meyveler poşetsiz tahta kasalara sebzeliklere konulacak bi çok şeyine alışmışım bile artık otomatik olarak yapıyorum
Ay kıyamam size okurken için sıkıldı. Gerçekten çok sabirliymissiniz, ben kafaları yemiştim çoktan yerinizde olsam. Belki takıntısınin vardır bir çaresi.merhaba hanımlar, 9 aylık evliyim aynı eve girmeden anlaşılmıyormuş diyenlerdenim, eşimin temizlikle ilgili bir takıntısı var size bundan bahsetmek fikrinizi almak istedim, 28 yaşındayım evlenmeden önce 5 yıl özel okullarda öğretmenlik yaptım devlete atanamadım, evlenince şehir değişikliğinden dolayı bu yıl evdeydım ilk kez bu kadar uzun süreli ev hanımı oldum, kızlar eşimle problemimiz şu aslında eşim mükemmelliyetçi temizlik ve duzen konusunda, ben de Yen'i Yen'i ev hanımlığına adapte olmaya çalışıyorum evet eksiklerim olabilir ama o kadar da kötü değilimdir, eşim herşey aynı anda mükemmel olsun istiyor yani camlar da temiz olmalı duvarlarda halılarda banyoda mutfakta buzdolabıda, mesela bugün camları silmişimdir yarında yerleri silerimi eşim kabullenmiyor ama sonu yok nasıl anlatsam bilmiyorum ütü de aynı gün olsun toz da alınsın 3 çeşit yemek de hazır olsun, ama bu her gün olsun yani hergun cam silsem daha dün sildin demez, kendimi parçalamışımdır o gün hepsini yapmışımdır ama bi kusur arar mesela çorabını giyiyor gibi yapıp baza altına bakar bak burası kalmış der, ya da balkonu sabah yıkamışımdır akşama kadar tozlanabilir gerçeği eşime uygun bir gerçek değil ona göre bir bahanedir akşam gelir burayı yıkadın mı der yıkadım derim olmamış ben yıkayayım der sonra da oyle olmaz böyle yıkanır bak gördün mü der, ya da gün içinde bana yapacağım işlerin direktifini verir gibi 'bugün beyaz çamaşırları yıkarsın' der eşimin çoraplarına kadar ütülerim atlet boxer, ama gelir şeklini beğenmez, yani velhasıl evi süpürsem neden silmedin der, silsem neden kapıları da silmedin der, kapıları da silsem neden banyoyu yıkamadın der, banyoyu yıkasam balkonu neden yıkamadın der, onu yapsam diğerini diğerini, şunu da soyliyim gerçekten pis biri olduğumu düşünmüyorum heleki eşim böyle takıntılıyken bu mümkün bile değil ama gerçekten az mı yaptığım işler haftada bir buzdolabı içini boşaltır silerim
1,5-2 hafta da bir camlarımı mutlaka silerim
Hergun elektrik süpürgesi açarım
Hergun klozet çamaşır suyuyla yıkanır
Hafta da bir banyo komple duvarlarla beraber yıkanır
Balkon hergun yıkanır(1. Kat evim tozlanıyor)
Hergun toz alınır(komodinler, TV dolabı, aynalar camlar vs)
Hergun 3 çeşit yemek artı tatlı yapılır
Mutfağımı her yemek yaptıktan sonra mutfak dolapları uzerine bi yağçöz döküp gezdiririm
Haftada 3-4 makine çamaşır atarım kurutup ütülerim
Ben daha fazlasına yetişemiyorum eşim geldiğinde çok yoruldum diyemiyorum ne yaptın ki sanki diyor
1) "sprachen" değil "sprechen" . Önce Almanca fiil yazımını öğrenin derim.Ne mutlu size. :) Sizde kaç dil var? Türkçe yok sanırım.
Zum beispiel, ich kann Deutsch sprachen und schreiben.
By the way, hold your horses and take a deep breath
Parce que c'est bon pour toi.
Sen anladın sen :) sana verilecek daha iyi bir cevap yok maalesef... Ben de inanamıyorum şu an bunu yaptığıma ama evet vallahi hakettin
1) "sprachen" değil "sprechen" . Önce Almanca fiil yazımını öğrenin derim.
2) Stick your business card up ...... sonunu anlamışsındır
3) Google translate kullanarak buraya gelip cümle çevirisi yapıp komik duruma düşme.
4) Buradaki insanlar için ne kadar kazandığın önemli mi sanıyorsun?
5) KK'da yorum yapan kadınlar için seviyesizce cümleler kurup, o kadınlarla aynı sitede bulunman ise tamamen komedi. (Whenever you want,you can get out )
6) If you are rich, don't hesitate to buy a brain and don't forget to use it,please
Hep kullandığım bir söz vardır: Benim seviyemde,kendi seviyeni görürsün. Beğenmediğin sitenin yöneticilerine mi şikayet ettin :) Stick up senin üzerinde çok güzel durdu,ben almayım. Hadi sen temizliğine git,uyumadan önce de hayali maaşını saymayı unutmaVallahi tam gramerde hata buldunuz diye saygıyla karşılıyordum ki, (Ciddiyim bu kısma kadar - çünkü aklımızdakini yazarken hata yapmamız çok normaldir klavyede. Esas Google Translate kullansaydım, bu tarz doğaçlama hata olmazdı. Ve siz de bunu görebildiyseniz saygı duyarım )
Ancak.... "Stick your business card up..."ı görünce seviyenizi anladım. Siz sık yapıyorsunuz sanırım ki, business card denilince aklınıza başka bir eylem gelmemiş.Neyse şikayet ettim sizi, çünkü imalı da olsa küfür yasak bu sitede diye biliyorum. Google translate meselesine gelince... Stick up'ı bir daha düşünün ha? Ne dersiniz? Siz yine anladınız onu...
Kadincagiz temizlik yaparak yakiyor o kaloriyiEvde neden 3 yemek artı tatlı yapılıyor anlamıyorum. Her gün tatlı mı yiyorsunuz gerçekten? Biz bir gün tatlı yesek bir hafta pişmanlık çekiyoruz :)
Doğru hiç düşünmedim :) demek ki pis olduğum için siskoymusumKadincagiz temizlik yaparak yakiyor o kaloriyipis olur da temizlik yapmazsan tabii yiyemezsin
Allah iyiligini versinDoğru hiç düşünmedim :) demek ki pis olduğum için siskoymusumpis şişko diye boşuna demiyorlar
Ayy cok güldüm ya.ben tam kilolarmn sebebini düşünüyordum.demek. ki pis şişkoymuşumDoğru hiç düşünmedim :) demek ki pis olduğum için siskoymusumpis şişko diye boşuna demiyorlar
Kocamın beni bosamadigina sukredeyim:)) her sabah pogaca yer, haftada 3 gun akşam kahvaltısı yaparız. Temizliği haftada bir siler süpürürdüm çocuktan önce. Camları ayda bir sildiririm. Çocuk olduktan sonra isin hiç bitmeyecek.merhaba hanımlar, 9 aylık evliyim aynı eve girmeden anlaşılmıyormuş diyenlerdenim, eşimin temizlikle ilgili bir takıntısı var size bundan bahsetmek fikrinizi almak istedim, 28 yaşındayım evlenmeden önce 5 yıl özel okullarda öğretmenlik yaptım devlete atanamadım, evlenince şehir değişikliğinden dolayı bu yıl evdeydım ilk kez bu kadar uzun süreli ev hanımı oldum, kızlar eşimle problemimiz şu aslında eşim mükemmelliyetçi temizlik ve duzen konusunda, ben de Yen'i Yen'i ev hanımlığına adapte olmaya çalışıyorum evet eksiklerim olabilir ama o kadar da kötü değilimdir, eşim herşey aynı anda mükemmel olsun istiyor yani camlar da temiz olmalı duvarlarda halılarda banyoda mutfakta buzdolabıda, mesela bugün camları silmişimdir yarında yerleri silerimi eşim kabullenmiyor ama sonu yok nasıl anlatsam bilmiyorum ütü de aynı gün olsun toz da alınsın 3 çeşit yemek de hazır olsun, ama bu her gün olsun yani hergun cam silsem daha dün sildin demez, kendimi parçalamışımdır o gün hepsini yapmışımdır ama bi kusur arar mesela çorabını giyiyor gibi yapıp baza altına bakar bak burası kalmış der, ya da balkonu sabah yıkamışımdır akşama kadar tozlanabilir gerçeği eşime uygun bir gerçek değil ona göre bir bahanedir akşam gelir burayı yıkadın mı der yıkadım derim olmamış ben yıkayayım der sonra da oyle olmaz böyle yıkanır bak gördün mü der, ya da gün içinde bana yapacağım işlerin direktifini verir gibi 'bugün beyaz çamaşırları yıkarsın' der eşimin çoraplarına kadar ütülerim atlet boxer, ama gelir şeklini beğenmez, yani velhasıl evi süpürsem neden silmedin der, silsem neden kapıları da silmedin der, kapıları da silsem neden banyoyu yıkamadın der, banyoyu yıkasam balkonu neden yıkamadın der, onu yapsam diğerini diğerini, şunu da soyliyim gerçekten pis biri olduğumu düşünmüyorum heleki eşim böyle takıntılıyken bu mümkün bile değil ama gerçekten az mı yaptığım işler haftada bir buzdolabı içini boşaltır silerim
1,5-2 hafta da bir camlarımı mutlaka silerim
Hergun elektrik süpürgesi açarım
Hergun klozet çamaşır suyuyla yıkanır
Hafta da bir banyo komple duvarlarla beraber yıkanır
Balkon hergun yıkanır(1. Kat evim tozlanıyor)
Hergun toz alınır(komodinler, TV dolabı, aynalar camlar vs)
Hergun 3 çeşit yemek artı tatlı yapılır
Mutfağımı her yemek yaptıktan sonra mutfak dolapları uzerine bi yağçöz döküp gezdiririm
Haftada 3-4 makine çamaşır atarım kurutup ütülerim
Ben daha fazlasına yetişemiyorum eşim geldiğinde çok yoruldum diyemiyorum ne yaptın ki sanki diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?