Bu da cok yanlis bir dusunce. Ne demek evin isinden ona neymis? Konu sahibininki cok itici ama o evde ortak yasaniyorsa erkekte müdahil olmali.Erkeklerin bu konulara karışması ne itici. O ne öyle kaynana gibi! Erkek erkekliğini bilecek. Evin işinden ona neymiş?? Allah yardımcın olsun.
Ne demek? Tam da anladığın gibi demek. Ben kendi babamdan da eşimden de böyle gördüm. Benim doğrum ve düşüncem budur. Erkek bıt bıt yapmamalı ev işiyle ilgili.Bu da cok yanlis bir dusunce. Ne demek evin isinden ona neymis? Konu sahibininki cok itici ama o evde ortak yasaniyorsa erkekte müdahil olmali.
Cevap yazarsam konu tartismaya gidecek belli. Tek soyleyecegim şu, erkek evladiniz varsa boyle yetistirmeyin, olan kadinlara oluyor cunku.bit bit yapmasin tabi ancak isin ucundan tutsun.Ne demek? Tam da anladığın gibi demek. Ben kendi babamdan da eşimden de böyle gördüm. Benim doğrum ve düşüncem budur. Erkek bıt bıt yapmamalı ev işiyle ilgili.
mermerhaba hanımlar, 9 aylık evliyim aynı eve girmeden anlaşılmıyormuş diyenlerdenim, eşimin temizlikle ilgili bir takıntısı var size bundan bahsetmek fikrinizi almak istedim, 28 yaşındayım evlenmeden önce 5 yıl özel okullarda öğretmenlik yaptım devlete atanamadım, evlenince şehir değişikliğinden dolayı bu yıl evdeydım ilk kez bu kadar uzun süreli ev hanımı oldum, kızlar eşimle problemimiz şu aslında eşim mükemmelliyetçi temizlik ve duzen konusunda, ben de Yen'i Yen'i ev hanımlığına adapte olmaya çalışıyorum evet eksiklerim olabilir ama o kadar da kötü değilimdir, eşim herşey aynı anda mükemmel olsun istiyor yani camlar da temiz olmalı duvarlarda halılarda banyoda mutfakta buzdolabıda, mesela bugün camları silmişimdir yarında yerleri silerimi eşim kabullenmiyor ama sonu yok nasıl anlatsam bilmiyorum ütü de aynı gün olsun toz da alınsın 3 çeşit yemek de hazır olsun, ama bu her gün olsun yani hergun cam silsem daha dün sildin demez, kendimi parçalamışımdır o gün hepsini yapmışımdır ama bi kusur arar mesela çorabını giyiyor gibi yapıp baza altına bakar bak burası kalmış der, ya da balkonu sabah yıkamışımdır akşama kadar tozlanabilir gerçeği eşime uygun bir gerçek değil ona göre bir bahanedir akşam gelir burayı yıkadın mı der yıkadım derim olmamış ben yıkayayım der sonra da oyle olmaz böyle yıkanır bak gördün mü der, ya da gün içinde bana yapacağım işlerin direktifini verir gibi 'bugün beyaz çamaşırları yıkarsın' der eşimin çoraplarına kadar ütülerim atlet boxer, ama gelir şeklini beğenmez, yani velhasıl evi süpürsem neden silmedin der, silsem neden kapıları da silmedin der, kapıları da silsem neden banyoyu yıkamadın der, banyoyu yıkasam balkonu neden yıkamadın der, onu yapsam diğerini diğerini, şunu da soyliyim gerçekten pis biri olduğumu düşünmüyorum heleki eşim böyle takıntılıyken bu mümkün bile değil ama gerçekten az mı yaptığım işler haftada bir buzdolabı içini boşaltır silerim
1,5-2 hafta da bir camlarımı mutlaka silerim
Hergun elektrik süpürgesi açarım
Hergun klozet çamaşır suyuyla yıkanır
Hafta da bir banyo komple duvarlarla beraber yıkanır
Balkon hergun yıkanır(1. Kat evim tozlanıyor)
Hergun toz alınır(komodinler, TV dolabı, aynalar camlar vs)
Hergun 3 çeşit yemek artı tatlı yapılır
Mutfağımı her yemek yaptıktan sonra mutfak dolapları uzerine bi yağçöz döküp gezdiririm
Haftada 3-4 makine çamaşır atarım kurutup ütülerim
Ben daha fazlasına yetişemiyorum eşim geldiğinde çok yoruldum diyemiyorum ne yaptın ki sanki diyor
merhaba hanımlar, 9 aylık evliyim aynı eve girmeden anlaşılmıyormuş diyenlerdenim, eşimin temizlikle ilgili bir takıntısı var size bundan bahsetmek fikrinizi almak istedim, 28 yaşındayım evlenmeden önce 5 yıl özel okullarda öğretmenlik yaptım devlete atanamadım, evlenince şehir değişikliğinden dolayı bu yıl evdeydım ilk kez bu kadar uzun süreli ev hanımı oldum, kızlar eşimle problemimiz şu aslında eşim mükemmelliyetçi temizlik ve duzen konusunda, ben de Yen'i Yen'i ev hanımlığına adapte olmaya çalışıyorum evet eksiklerim olabilir ama o kadar da kötü değilimdir, eşim herşey aynı anda mükemmel olsun istiyor yani camlar da temiz olmalı duvarlarda halılarda banyoda mutfakta buzdolabıda, mesela bugün camları silmişimdir yarında yerleri silerimi eşim kabullenmiyor ama sonu yok nasıl anlatsam bilmiyorum ütü de aynı gün olsun toz da alınsın 3 çeşit yemek de hazır olsun, ama bu her gün olsun yani hergun cam silsem daha dün sildin demez, kendimi parçalamışımdır o gün hepsini yapmışımdır ama bi kusur arar mesela çorabını giyiyor gibi yapıp baza altına bakar bak burası kalmış der, ya da balkonu sabah yıkamışımdır akşama kadar tozlanabilir gerçeği eşime uygun bir gerçek değil ona göre bir bahanedir akşam gelir burayı yıkadın mı der yıkadım derim olmamış ben yıkayayım der sonra da oyle olmaz böyle yıkanır bak gördün mü der, ya da gün içinde bana yapacağım işlerin direktifini verir gibi 'bugün beyaz çamaşırları yıkarsın' der eşimin çoraplarına kadar ütülerim atlet boxer, ama gelir şeklini beğenmez, yani velhasıl evi süpürsem neden silmedin der, silsem neden kapıları da silmedin der, kapıları da silsem neden banyoyu yıkamadın der, banyoyu yıkasam balkonu neden yıkamadın der, onu yapsam diğerini diğerini, şunu da soyliyim gerçekten pis biri olduğumu düşünmüyorum heleki eşim böyle takıntılıyken bu mümkün bile değil ama gerçekten az mı yaptığım işler haftada bir buzdolabı içini boşaltır silerim
1,5-2 hafta da bir camlarımı mutlaka silerim
Hergun elektrik süpürgesi açarım
Hergun klozet çamaşır suyuyla yıkanır
Hafta da bir banyo komple duvarlarla beraber yıkanır
Balkon hergun yıkanır(1. Kat evim tozlanıyor)
Hergun toz alınır(komodinler, TV dolabı, aynalar camlar vs)
Hergun 3 çeşit yemek artı tatlı yapılır
Mutfağımı her yemek yaptıktan sonra mutfak dolapları uzerine bi yağçöz döküp gezdiririm
Haftada 3-4 makine çamaşır atarım kurutup ütülerim
Ben daha fazlasına yetişemiyorum eşim geldiğinde çok yoruldum diyemiyorum ne yaptın ki sanki diyor
Allah izin verir de sağlıcakla doğarsa karnımda erkek evladım var evet. Ama Allah aşkına eşine yardım etmesi veya etmemesi konusuna nasıl geldi konu şimdi? Ben erkeklerin eşlerine yardımcı olması, olmaması ile ilgili bir şey yazmadım ki. Zaten konu sahibinin derdi eşinin yardım etmemesi değil, yaptığını bir türlü beğenmemesi ve sürekli ondan iş istemesi. Benim eşim de ev işlerine asla elini sürmüyor, bu sebepten dolayı ben de oldukça şikayetçiyim bu ayrı bir konu. Ama evi mi temizlemedim, o gün ütü mü yapmadım, camlar mı pislenmiş asla bana söylemez. Bunları asla sorun yapmaz, yüzüme vurmaz. Benim bahsettiğim buydu. Ayrıca tartışamazsınız benimle tek taraflı. Ben istersem tartışırız. Her ne kadar başkasının konusu altında bana laf atan siz olsanız da!Cevap yazarsam konu tartismaya gidecek belli. Tek soyleyecegim şu, erkek evladiniz varsa boyle yetistirmeyin, olan kadinlara oluyor cunku.bit bit yapmasin tabi ancak isin ucundan tutsun.
Çocuğunuz olduğunda işiniz daha da zor olacak desenize. Şimdi çocuk yok yaptığınız temizlik gozle görünüyor. Çocuk olunca siz temizliği yapıp oh çekip oturacaksiniz en fazla yarım saat sonra ev temizlik yapilmamisa dönecek. Kendinize bu kadar yüklenmeyin. Eşinizin bu tekrarları ve bunaltmayin bir süre sonra siz de krize neden olabilir.Ben yaptığım işlerden şikayetçi değilim çalışmadığım surece de yaparım sonuçta bu evde ben de yaşıyorum tabiki temiz olmasını isterim hani bi eve gittiğimizde evin hanımı çalışıyorsa önümüze 2 çeşit koysa ya neden yordun kendini çalışıyorsun zAten deyip hoşgörüruz ama çalışmıyorsa evin hanımı 4 çeşit koysa ay az mı sanki falan deriz bu da oyle bir şey sanırım çalışmıyorsa kadın tabiki eviyle daha çok haşır neşir olmalı kendince bir duzen oluşturmalı, ben de oluşturdum kendimce bir duzen ama mesela bugün nasılsa elektrik süpürgesi açılacak bunu biliyor olmasına rağmen sabah hazırlanırken eşimin bunu dile getiriyor olmasına kızıyorum biliyor zAten o demese de açılacak o süpürge, evi süpürünce sanki o dedi diye süpürüyorum oyle algılanıyor uyuz oluyorum bu duruma
Lütfen klozetinizi hergün çamaşırsuyu ile yıkamayın rahim kanseri olursunuz o çamaşırsuyu suyla geçmiyor uzun zaman klozette kalıyor bir de hergün döküyormuşsunuz off off sakın
Ben yaptığım işlerden şikayetçi değilim çalışmadığım surece de yaparım sonuçta bu evde ben de yaşıyorum tabiki temiz olmasını isterim hani bi eve gittiğimizde evin hanımı çalışıyorsa önümüze 2 çeşit koysa ya neden yordun kendini çalışıyorsun zAten deyip hoşgörüruz ama çalışmıyorsa evin hanımı 4 çeşit koysa ay az mı sanki falan deriz bu da oyle bir şey sanırım çalışmıyorsa kadın tabiki eviyle daha çok haşır neşir olmalı kendince bir duzen oluşturmalı, ben de oluşturdum kendimce bir duzen ama mesela bugün nasılsa elektrik süpürgesi açılacak bunu biliyor olmasına rağmen sabah hazırlanırken eşimin bunu dile getiriyor olmasına kızıyorum biliyor zAten o demese de açılacak o süpürge, evi süpürünce sanki o dedi diye süpürüyorum oyle algılanıyor uyuz oluyorum bu duruma
Ya konuşun hergün temizlik mi olur haftada 2 kes yeterli bence kendiniz icin ne yapıyorsunuz adam temizlik takıntısıvar bence bi işte calışsan bukadar yorulmazsınız .Bu ciddi bir şiddet , farkında mısınız ?
Kabul etmeyin bu zulmü.
Ya tedavi olsun ya da boşanma yoluna bakın. Çok yıpranırsınız.
Hele çocuk olursa vay halinize.
Asla kabul etmeyin bu yaptırımı , asla !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?