Eşimin sürekli beni denetlemesi

Valla evinize hergün temizlikçi gelse bukadarını yapmaz. Çok merak ediyorum annesi nasıl açana ondan mı öyle oldu.. bana pek normal gelmedi ama işim kötüsü siz kendinizi anormal hissediyorsunuz. Acaba tam gün Çalışsan mi yapar, boşanma ile mi tehtit eder?

Erkeklerin bu konulara karışması ne itici. O ne öyle kaynana gibi! Erkek erkekliğini bilecek. Evin işinden ona neymiş?? Allah yardımcın olsun.

Erkeklerin bu konulara karışması ne itici. O ne öyle kaynana gibi! Erkek erkekliğini bilecek. Evin işinden ona neymiş?? Allah yardımcın olsun.
Bu da cok yanlis bir dusunce. Ne demek evin isinden ona neymis? Konu sahibininki cok itici ama o evde ortak yasaniyorsa erkekte müdahil olmali.

Bu da cok yanlis bir dusunce. Ne demek evin isinden ona neymis? Konu sahibininki cok itici ama o evde ortak yasaniyorsa erkekte müdahil olmali.
Ne demek? Tam da anladığın gibi demek. Ben kendi babamdan da eşimden de böyle gördüm. Benim doğrum ve düşüncem budur. Erkek bıt bıt yapmamalı ev işiyle ilgili.

Ne demek? Tam da anladığın gibi demek. Ben kendi babamdan da eşimden de böyle gördüm. Benim doğrum ve düşüncem budur. Erkek bıt bıt yapmamalı ev işiyle ilgili.
Cevap yazarsam konu tartismaya gidecek belli. Tek soyleyecegim şu, erkek evladiniz varsa boyle yetistirmeyin, olan kadinlara oluyor cunku.bit bit yapmasin tabi ancak isin ucundan tutsun.

mer

Merhaba Öncelikle bu ilk mesajım hatalar için özür dilerim
Zannedersem eşinizde obsesif kompulsif bozukluk olabilir

Cevap yazarsam konu tartismaya gidecek belli. Tek soyleyecegim şu, erkek evladiniz varsa boyle yetistirmeyin, olan kadinlara oluyor cunku.bit bit yapmasin tabi ancak isin ucundan tutsun.
Allah izin verir de sağlıcakla doğarsa karnımda erkek evladım var evet. Ama Allah aşkına eşine yardım etmesi veya etmemesi konusuna nasıl geldi konu şimdi? Ben erkeklerin eşlerine yardımcı olması, olmaması ile ilgili bir şey yazmadım ki. Zaten konu sahibinin derdi eşinin yardım etmemesi değil, yaptığını bir türlü beğenmemesi ve sürekli ondan iş istemesi. Benim eşim de ev işlerine asla elini sürmüyor, bu sebepten dolayı ben de oldukça şikayetçiyim bu ayrı bir konu. Ama evi mi temizlemedim, o gün ütü mü yapmadım, camlar mı pislenmiş asla bana söylemez. Bunları asla sorun yapmaz, yüzüme vurmaz. Benim bahsettiğim buydu. Ayrıca tartışamazsınız benimle tek taraflı. Ben istersem tartışırız. Her ne kadar başkasının konusu altında bana laf atan siz olsanız da!

Eşinizle konuşun ve psikologa gitmeyi önerin.Duyarsızlaştırma terapisinin etkili olduğunu duymuştum.Eğer psikoloğa gitmek istemezse evde küçük çaplı duyarsızlaştırmalar yapmak sorunu aşmanıza yardımcı olabilir

Bu ne bacım böyle. Bakın ben anlatayım. Çalışıyorum ben. 2 haftada bir eşimle birlikte evi temizleriz. Sil süpür yanı. Camları da perdeleri yıkayacağım zaman silerim. O da eşime ait. Ya da kadın alırım eve. Ütü 2 haftada bir yaparım. Herşeyi ütülemem.,is yeri forma gömlekleri ve pantolonları ütülerim. Sizin hayat geçmez böyle.kendine Bı hizmetci tutsun.

Çocuğunuz olduğunda işiniz daha da zor olacak desenize. Şimdi çocuk yok yaptığınız temizlik gozle görünüyor. Çocuk olunca siz temizliği yapıp oh çekip oturacaksiniz en fazla yarım saat sonra ev temizlik yapilmamisa dönecek. Kendinize bu kadar yüklenmeyin. Eşinizin bu tekrarları ve bunaltmayin bir süre sonra siz de krize neden olabilir.

Gecen bir ortamda , bir anne 25 yaşındaki oğlu icin soyle dedi; ' bırakıp memlekete gidecegim gözüm arkada, yemeği camasiri bulasigi nasıl halledecek keske evli olsa'
İnanamadım.
Hepsi olmasa da Bazı anneler bu zihniyetle yetistiriyor ogullarini.
Kadın erkege hizmet eder , arkasini toplar. Yemeğini onune koyar, çamaşırını yikar. Bir de gönlünü yapar.
Oldu.
Esimin bir kirli çorabını makinaya atmis değilim. Sağ olsun. Kendi de yetiştiren de.

Kolaylıklar dilerim size de.

40 sayfa laftan sonra konu sahibi bir tepki koyabildi mi acaba bunu merak ettim? Bu arada benim kocam da ev işine karışır ama kendisi de temizlik yaptığı için dırdırı çekiyorum ne yapayım...

Lütfen klozetinizi hergün çamaşırsuyu ile yıkamayın rahim kanseri olursunuz o çamaşırsuyu suyla geçmiyor uzun zaman klozette kalıyor bir de hergün döküyormuşsunuz off off sakın

Minikkurbaaa merakımdan soruyorum, çamaşır suyunun rahim kanseri yapma yönündeki tetikleyeciliğini anlatan bilimsel bir makale var mıdır? Rahim kanseri genelde hormonal sebeplerden oluşur algısı vardır. Şimdi sen böyle kararlı yazınca merak ettim, tam olarak nasıl bir mekanizma ilerliyor süreç olarak?

Kocayi degistirmeye niyetin yok denecek kadar aptalsan hemen bir is bul ve işe git. Orda dinlenirsin hic degilse. Senin yaptigin amelelik o evin hanimi degil karin tokluguna yaşayan kölesisin.

Ya konuşun hergün temizlik mi olur haftada 2 kes yeterli bence kendiniz icin ne yapıyorsunuz adam temizlik takıntısıvar bence bi işte calışsan bukadar yorulmazsınız .

Arkadaşlar her gün bu kimyasallara maruz kalmak insanı tabi ki hasta yapar. Çünkü vücudun en temel ihtiyacı oksijendir bagışıkilk sistemini oksijen ayakta tutar. Kentlerdeki hava kirliliğinden karbonmonoksit ve havadaki granullerden insanlar hem daha çok solunum yolu hastalıklarına yakalanır hem de temel immun sistemi kaynaklı ms , als ,alzeimer türü hastalıklarin görülme sıklığı artar ... yapmayın etmeyin

Anamm bu ne ya.Okurken strese girdim.Esinizin temizlik takintisi var.Esinize gore degilde kendinize gore yapin temizlik programinizi.Nasil olsa oylede boylede begendiremiyorsunuz.

Hasta o adam normal.değil kendını yıpratma ona yaranacam diye gitsin tedavi olsun takintili o ne ole hergün o kadar ismi yapılır hasta olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…