- 24 Nisan 2007
- 1.620
- 1.694
- 333
Benim yorumum bu sekilde valla,elbette begenmek zorunda degilsiniz. Komsuma kapidan aidat toplamak icin ugradim mecburen. İlk defa o da. Zorla iceri davet etti mecburen girdim. Yoksa komsuluk yaptigimdan degil. Kimsenin evine gitmem zaten. Hic alingan da degilimdir ,soylediklerimi neden uzerinize alindiniz ki?
Ayrica sizin yorumlarinizdaki hecelemeleri gordum,sizin eviniz yahuuuu demeler de bulundugundan, ozelestiri oklarinizi lutfen kendinize dogrultunuz. İyi gunler![]()
Elbette ki yöneltirim... :) Yalnız bir konuda heceleme ile yazmak bir yazım tekniğidir. Büyük harfle yazmak bağırmaktır mesela. Öyle yazmış olsam haklısınız. Heceleme / Uzatma ise vurguya istinaden Türkçe'de (coşku, heyecan gibi duyguları yansıtan günlük konuşma dili yazımını betimleyen metinlerde) yapılır. Dilerseniz; bu konuda beslenmek isterseniz eğer, bununla ilgili TDK örnekleri veya yazarlardan güncel örnekleri özelden paylaşabilirim. Bunu da polemik yaratmak için söylemiyorum, ihtisas alanım bu yönle ilişkili. :)
Bu arada konunun menzilinden uzaklaştırdıysak sevgili
![darkmore](/data/avatars/s/536/536124.jpg?1597690263)
Artık esas konuya dönebiliriz. :)