Eşimin sürekli beni denetlemesi

Bir çeşit yemek bulursa şükretsin. Eşim işin ucundan tutmadan da elimi hiçbirşeye sürmem. Ortak yasam alanı ortak sorumluluk gerektirir. Ben katlanamazdım sizede sabır dilerim

esin tedavi olup duzelmeden sakin aman diyeyim bebek falan dusunme. Siz suanda bebegin zorluklarini kaldirabilecek bir boyutta yasamiyorsunuz. Ayrica esin gercekten tedavi olmali, inan bana bebegi bile camasir suyuyla yikamaya kalkar.

esin tedavi olup duzelmeden sakin aman diyeyim bebek falan dusunme. Siz suanda bebegin zorluklarini kaldirabilecek bir boyutta yasamiyorsunuz. Ayrica esin gercekten tedavi olmali, inan bana bebegi bile camasir suyuyla yikamaya kalkar.
Yani düşünemiyorum bu adamı,o bebeğin altı açılacak,çamaşır sulu mendille silmeden bez bağlattırmaz yeminle

evet çok mantıklı. bunu bi düşünün bence. Evde olmayacağınız için kendi evinizi de kirletmemiş olursunuz böylece

Yazınızı okuyunca kocanizin nazarında
Temizlik yapan lavanta= değerli
Yapmayan değersiz bir izlenim oluştu bende. Yarın bir gün çocuk olunca ne olacak? Hiç düşündünüz mü?

Bu adamdan sakin bebek yapma. O cocugun hayatini mahv edersin. Bosansan bile, o cocuk hasta ruhlu esine baba diye gitmek zorunda. Ev kadini olmak köle olmak degildir! O ev ikinize ait. Ikiniz kirletiyorsaniz, ikinizde temizlemek zorundasiniz. Sen o evin hizmetcisi, ascisi ve gece seks veren bir kisi degilsin!!

Esine rest cek. Ya tedavi olur, ya bosanirsin. Bu adam ile bu sekilde evli kalirsan 10 yil sonra degil, 1 ay sonra bile cözersin artik. Distan 50 yasindaymisin gibi görünürsün, icten hayattan bezmis olursun.

arkadaşlar gayet net yazmışlar. tahminimce senin işsizliğine takmış nerden çıkaracağını şaşırmış.

kendine değer vermezsen kimse sana değer vermez. beğenmediysen sen de temizleyebilirsin de. alıştırma, insanoğlu çiğ süt emmiştir. bu kadar alttan almaya devam edersen eş değil köle olmaktan öte gidemezsin. yol yakınken topla gücünü ve dur demeyi öğren.

Sen onu al bize gelin bir gün ayağının altını öpeceğine garanti veririm

Ben okurken bile yoruldum, sen nasıl dayanıyorsun. Bir de benim eşim çok titiz zannederdim. Böyle alıştırma kocanı, sürekli öyle olmanı ister. Kocandaki bir hastalık mı acaba, önce bunun farkına varmalı.

Bence eşin hasta tedavi ettir kendinde de sakın kusur görme alttan alma bacım bu ne ya psikolojik şiddet ilerleyen zamanda sen de kendini kaybedersin
senin kadar iş yapsam kendi resmimi çerçeveletir ayın elamanı olarak girişe asardım

Ona deki beni bunaltmaya devam edersen eve hayvan alır her yere pislemesine izin veririm ve asla temizlemem de. Azcık kıymet bilsin yada parasına kıyıp temizlikçi tutsun. Yada onu evde bırakıp 1 veya 2 haftalığına annenlere git ve kocana evi tertemiz bulmak istedigini söyle. 1 hafta ev temizlesin görsün işin ne kadar yorucu oldgunu. Ben kocama hangi konuda taviz veriyorsam isteklerinin ardı arkası kesilmiyor. Bosver herşey olduğu kadar

naptin sen ya ayni yaştayiz ben bile o kadar yapmıyorum eşim de temizlik hastasi pislik görünce dayanamazdi ben yapmadim resti çekitm beni beğenmiyosan başka kadin al dedim öle deyince bişey demedi beni de yormadi

İyimisiniz şuanda?
Yani buna vucut dayanmazda o bakımdan soruyoru.
Zaten her akşam kafanızı çorba eden biri var bir de bedenen yorgunluk stres iyi kalbiniz dayanıyor.
Doktora gitsin.

Yani düşünemiyorum bu adamı,o bebeğin altı açılacak,çamaşır sulu mendille silmeden bez bağlattırmaz yeminle
aynen, hele ki pamuk ve suyla temizlenmesi gerekirken! Yenidogana artik islak mendil bile kullanmiyor insanlar. Herkes kimyasali azaltmaya calisiyor hayatinda. Bulasik deterjani yerine alternatifler ariyorlar vs. Konu sahibinin isi zor...

Sorun bence yapilan isin azligi coklugu degil,konu sahibinin esinin ayiligi. Sizin de esiniz bu olmamis o olmamis tekrar yap deyince emrin basim ustune evimin diregi cocuklarimin babasi kurban olam sana diyor musunuz cok komik eger yaranamaya yaranamaya hala yapmaya devam ediyorsaniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…