Eşimin sürekli beni denetlemesi

Bir gün içinde bu işlerin yapılabilmesi, yapmanın mantıklı olduğunu göstermez. Tepkiler buna.

Mantık olarak, gün içinde mesela 20 kez aynı yere gidip gelinebilir ama mantıklısı bir kez gitmek, hatta diğer günler gereksizse gitmemektir.

Haftalık bir temizlik düzeni vardır. Evde o yürüyorsa, pis değilse, bu kadar iş yalnızca zayi olan emektir standart temizlikte biri için. Fakat takıntılıysa, bu onun normalidir. Kimse karışamaz, kendi işini yaptığı müddetçe. Kendi kendine hassas olduğunu bilir, ona göre dikkat eder.Ama normal olan bu değil ve kendi takıntısıyla başkasının psikolojisini bozmamalı.

Benim de ektim var, temizlik hastası. Bütün camlar her gün silinir, bütün koltuklar her gün çekilir, altları süpürülüp silinir, mutfak dolapları her gün silinir. Evin duvarları ayda bir fışır fışır suyla yıkanır. Eli de çabuk, alıştığı için ama onun bunu yapabilmesi normal olduğunu göstermiyor.

Ben günlük süpürür, haftada bir eşyaları çekerim. Evim de düzenli ve temizdir. O koltuğun altı haftada bir çekildiğinde hiç tüy yumakları da dolaşmıyor, camı haftada bir sildiğimde batmış olmuyor.

Hayatında en büyük aktivitesi temizlik onun. 20 senedir İstanbul da, topkapı sarayı na gitmemiş. Üzülerek söylüyor. Hadi bu hafta sonu gidiyoruz dediğimde ise bıgün çok işim var gelemem diyor.

Konu sahibi, emeğine yazık. Bu konu üzerine çalışın. Benim eşim de çok titizdir ama takıntılı değildir. Oda pisse, süpürülmemişse, mutfak dağınıksa orada duramaz. Dolapta askılar farklı yönde duramaz mesela ama koltukların altını kontrol edip beni yetersiz hissettirmez yani.

Ben de her daim tertipli tutarım, günlük bir süpürürüm kıl toz için ama sizinkisi çok fazla.

Obsesif sizin eşiniz kendini tedavi etmesi lazım yoksa sizi de bitirir bu süreç kendinize eziyet etmeyin

Evlendigimizin ilk haftasi bir hevesle esimin gomleklerini utulemistim. Sonra bana bunlari duzgun utuleyememissin bir dahaki yapmana daha dikkatli yap demisti. bnde madem begenmiyorsun kendin yap dedim. Diyis o diyis. 3.5 yildir gomleklerini kendi utuluyor. Elimi bile surmedim
Sende esine begenmiyorsan kendin yap de cik isin icinden. Boyle hayat gecer mi ya. Ben evime gelen temizlikciye bu kadar direktif vermiyorum.

Eşinizden nefret ettim siz nasıl hala etmediniz şaşırdımadam hasta belli yapacağınız kadarını yapın gerisini o yapsın beğenmiyorsa.yaptığım yemek,temizlik yetersiz bulan olursa ben hep derim beğenmiyorsan kendin yap benim yapacağım bu kadar

Allah aşkına vücudunuz nasıl dayanıyor bu tempoya , canınıza kastınız mı var, ne kadar sinir bozucu, eşim bana tutkuyla bağlı diyorsunuz ama adam uymanıza bile laf ediyor neymiş işler yetişmiyormuş, öff tam boğmalık.

Aynısı ben de yaptım valla , bunun kolu düzgün olmamış , yok yakasını bir daha mı geçsen gibi lafları duyunca , yeni işin hayırlı olsun dedim şimdi ütüler onda, hem yapacağım hem de azar yicem banane yahu.

eşin her şeyi mükemmel olsun diyorsa alsın eline bezi deterjanı, temizlik yapsın. sen hizmetçi misin?

Ben yukardaki kısımlara çok takıldım. Her gün bu kadar kimyasala neden maruz kalıyorsunuz. Canınıza yazık.
Ayrıca eşiniz sizi manipüle ediyor. Bunun farkına varın. Dünyanın işini hallediyorsunuz ama ev işlerine yeni yeni alışıyorum diye kendinizi eksik hissediyorsunuz. Bunu da eşiniz hissettiriyor size.
Ben bu kadar işi ayda bir para vererek yaptırıyorum. Eşim asla bana buralar tozlu kalmış vs gibi yorum yapamaz üstelik. Elimden gelen budur der zılgıtı çekerim.
Eşin çok saygısız, hayatta çekilmez bu tavırlar, bu ne yahuuu çok sinir bozucu. Silkelen ve kendine gel. Eşini değiştirmen lazım.
Bi de her gün 3 çeşit yemek ve tatlı ne allasen... kıtlıktan mı çıktık

Ya defet gitsin su adami ya. Bir de esim diyosun. O seni esi olarak gormuyo farkinda misin? Bedavaya hizmetci bulmus. Oh ne guzel. Sinirimi hoplatti adam ya. Anan seni onun pisligini temizle diye mi dogurdu? Yazik degil mi gencligine? Bir de calisma ki adamin rahati bozulmasin. Oh ne ala. Ona maddi olarak muhtac ol ki seni iyice guzelce kullanabilsin. Resmen planli programli istismar bu ya.

Bizde pislik ten olebiliriz balık burcu musunuz

Yazınızın her cümlesini ''nasıl yaa'' ''yook artık'' gibi gibi tepkiler vererek okudum.
Nasıl katlanıyorsunuz? Nolur yapmayın bunu kendinize. Hergün toz almak nedir allah aşkına.
Benim evde köpek olduğu halde hergün süpürmüyorum,yapamam çalışıyorum. İşe başladığınızda ne olacak nasıl yapacaksınız??
Yazık kendinize lütfen böyle alıştırmayın.
Yaptığı psikolojik şiddet kabul edilir gibi değil

Yaptım desem de ki yapsam bile oluyor kadınız yere bi saç telim düşüyor onu bulup getiriyor bak ne buldum diye, kendimi bana o kadar yetersiz hissettiriyor ki
Yaw o saç telini adama yedirmeli veya başka bişey yapmalı. Hadsiz....
Seni nasıl da eziyor farkında mısın??? Söylenmiş kaç defa ama bu bir psikolojik şiddet.

Sen onun özel hizmetcisimisin ki onu memnun etmeye çalışıyorsun. Temiz ev istiyorsa temizleyecek, beraber kirletiyorsunuz, beraber temizleyeceksiniz.

Kocanı hastaneye yatır tedavi olsun .
He bir de hastaneye yatırırken şunu söyle de aklından çıkmasın "SENİN KARINIM BEN HİZMETÇİN DEĞİLİM "
Ne sabır var sizde yahuu

Suratı beş karış olur, çekilmez olur diyorsun da asıl şu anda eşin çekilmezin teki. Sadece seni sindirdiği için ne yazık ki göremiyorsun.
Silkelen ve kendine gel.

Evime temizliğe yardımcı geliyor aynı günde şu yazdıklarınızın hiç birini kusursuzca yaptığını görmedim. Benim annemde çok titizdi her gün kendini öldürürdü sürekli evi temizler bizi evde koltuğa zor oturturdu örtüsü bozulacak diye, ne zaman ki dedem vefat etti her şeyin boş olduğunu anladı bıraktı şimdi ben eskiden deliymişim her gün her gün nasıl o kadar temizlik yapıyormuşum olan giden yıllarıma oldu diyor. Yıllarca çalışmışsınız şimdi evde olmanın keyfini çıkarın biraz . İstediğiniz filmleri izleyin, okuyamadığınız kitapları okuyun geç kalkın uzun kahvaltı yapın. Eşinizde takıntılarının farkına varsın biraz destek alsın olan size olur

Yaw o saç telini adama yedirmeli veya başka bişey yapmalı. Hadsiz....
Seni nasıl da eziyor farkında mısın??? Söylenmiş kaç defa ama bu bir psikolojik şiddet.
DNA testi isterim,benim saçım olduğu ne belli desin.
Bu adamların x kromozomları fazla bence,hani xy, xxy, xxxy olunca o y yüzünden erkek oluyorlar ya,o fazladan xler bunları böyle hizmetçi ruhlu,kaynana ruhlu,şaziye teyze ruhlu adamlar haline getiriyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…