- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
- Konu Sahibi Pammikprensess
Be
Benim eşimin de ayakları kokar leş gibi kendide öyle coraplarinida atar sağa sola. Ama umursamam. Cok yorgun değilse alır düşünü aksiyse üstünü değiştirip öylece yatar. Noldu yani bütün guncalisip yoruluyo normal böyle şeyler. Eşyaya değil insana önem ver biraz. Sen bu şekilde assagilayarak adamı çok umursuyorsun sanki. Abartma temizliği. İnsanın en rahat ettiği yer evidir ama adam evinde bile rahat edemiyo belli. Kendi titizlik hastalığına bi care bul benceCanım bana küfür etti diye ben agırttım konustum Tabiki de konusucam temizlik hastası oldum ben onun yuzunden sadece sigara degil ki dağınık ayaklarını yıkamaz pis ben bıktım artık bunlardan temizlikçi degilim ben bu evde sürekli arkasını toplayım. Zaten oglum çok ama çok yaramaz bide hasta oldu suan diş cıkarıyor ve cok zorlanıyorum hangisiyle ugrasayım. Dün ölüyordum yorgunluktan avuç içlerim ayak tabanlarım basım karnım her yerim agrıyordu. Dün esime söyledim cok kötüyüm diye tamam eger fenalasırsan hastaneye götürürüm seni dedi suan dada müsait degilim dedi ve aksama kadar hiç aramadı öldü mü kaldı mı umrunda degilim