Canim benim senin uslubunda sorun var. Haklı ve haksız tarafların var.
1- Bu forumda bir sürü kadın
tüp bebek derdinde. 35ten sonra da artık herkes anne oluyor. Yazdıklarından incinen olabilir. Ben kendi isteğimle , bilerek 36 yaşında spontan hamile kaldım. Senin genç yasinda mizmizlandigin kadar mizmizlanmadim.
2- İki sen kadının oturmasına kalkmasına, kız çocuk özlemine bile laf ediyorsun. Konuşurken sana hesap mı verecek? İsterse 60 yaşında hamile kalırım Sen yaz kadın konuşsun amirim.
3-Hamile kadın 3-4 kez telefonu acmazsa herkes telaslanir. Düşük mü oldu, bayıldı mi diye.
4- Eviniz anahtarı onda olması kesinlikle dogru değil. Ancak bu dönemde malum sizde de bu mizmizlik varken anahtar kalsın. Hamilelik sonrası alın.
5- O anahtarı köylü kadın oğlunun cebinden çalıp cogaltmadi herhalde. Köylü kadının köylü oğlu bastırdı. Klasik ailesi köylü ama kocam lord tripleri
6- Ben de çok mesafeli biriyimdir. Öyle kizkiza yatma vs hiç sevmem. Herkes ben bu konularda çok net olduğum için kabullendi. Kimi isteyerek, kimi zorla. Ama kimseyi en öfkeli olduğum zaman bile hayat tarzından vurmadım.
7-Kv tipik sınır problemi olan, kendi hayatı olamayan bir kadın. Doğum gününe akrabalarını çağırması bile ondan.Ama şimdi oğlunu da farklı zannediyorsun değil. Tekrar söylüyorum anahtarı veren o.
8- Hikayenize başlık koysam Köylü kadının köylü kızı ve kasaba kızı olurdu:)