Konu sahibi haddinizi aşmayın, evlendiginiz, koynuna girdiğiniz adamin annesini köylü köylü diyerek nereye çekmeye çalışıyorsunuz, sıkıyorsa eşinize köylü annen diyin bakalım. Siz o köylü kadinin doğurup büyüttüğü adamın koynundasınız bunu bir hatırlayın. Kadın size kötü bir şey yapmamış kaç kere aramış insan gibi açsaydiniz gelmezdi.Ha ben kvme evimin anahtarını vermem ama bu sorunu kvmden önce esimle hallederim.Esime öter benim borum.Uslubu yanlis bile olsa Kadın sizin için bir şeyler yapmaya yakin olmaya çalışıyor. Bu ne şımarıklık, once eşinize borunuzu ötürün.Sonra da düzgün bir üslupla kvnizle konuşun, ben daha mesafeli olmak istiyorum diyin.Bu arada size hoşunuza gitmeyecek bir haber vereyim karninizdaki bebekte köylü olacak maalesef ,onların soyadını taşıyacak. 4+1 kirada evi varmis ,babasi zaten zenginmis bla bla ,bu son bir haftadır burayı milyoner kızları bastı hayırdır inşallah.Ailenin iliğini sömürecekler ama ailenin yüzünü görmeyecekler, ne kadar empati yoksunu ve vicdansız bir insansınız. Koca Kadın başına ne gelecekmiş, insanın basina oyle isler geliyor ki şatıftınız kayar.Dusmez kalkmaz bir Allah bu kadar böbürlenip büyük konuşan biri bu lafları öyle bir yer ki neye uğradığını şaşırır.Karsinizdaki bir anne ,anne haddinizi bilin.Bu kadar nefret ediyorsanız oğlundan hemen boşanabilirsiniz