• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin sevgisi gerçekmiydi

Bu konuyla ilgili tek bise demek istiyrm

"Sevilseydiniz hissederdiniz"

8 sene sonra hala bunu sorgulamaniz sevilmediginiz anlamina geliyo bana gore.

Ücretsiz izin alamazsanız sakın işi bırakmayın, sakın

Ücretsiz izin alamazsanız sakın işi bırakmayın, sakın.
Evet işim konusunda her nekadar taviz versemde en azından çalıştığım için lafımı söylüyordum bende çalısıyorum sen almazsan ben alırım ben kendi ayaklari üstünde durmayida bilirim die cevabımı verip kendi istediğim seyleri gecte olsa yapmaya başlamıştım ne olursa insanin hickimseye muhtaç olmaması gibisi yok artik çocuğumuz var oda geçim derdinde eskisi gibi rahat değil bu evlilik mutsuz olursa çocuğumuz için evli kalmaninda anlamı kalmaz ben çocuğumu alip bakabilecek durumumda var cok şükür ailemde arkamda ben eskisi gibi susmuyorum inanin ama evliliğimin temelinde dilediğim sevgiden mahrum kaldım buda benim kendime yaptığım haksizlik oldu gideceksende vaz gececeksemde bunu en başında yapabilmem gerekiyordu.

Evet işim konusunda her nekadar taviz versemde en azından çalıştığım için lafımı söylüyordum bende çalısıyorum sen almazsan ben alırım ben kendi ayaklari üstünde durmayida bilirim die cevabımı verip kendi istediğim seyleri gecte olsa yapmaya başlamıştım ne olursa insanin hickimseye muhtaç olmaması gibisi yok artik çocuğumuz var oda geçim derdinde eskisi gibi rahat değil bu evlilik mutsuz olursa çocuğumuz için evli kalmaninda anlamı kalmaz ben çocuğumu alip bakabilecek durumumda var cok şükür ailemde arkamda ben eskisi gibi susmuyorum inanin ama evliliğimin temelinde dilediğim sevgiden mahrum kaldım buda benim kendime yaptığım haksizlik oldu gideceksende vaz gececeksemde bunu en başında yapabilmem gerekiyordu.
İşte zaten sesiniz çıkmaya başladığı için işi bırakmanızı istiyor. Siz yeter ki susun, bişey istemeyin, anasına hizmete devam; maaşınızı bile gözden çıkarmış bunun için.

Bu konuyla ilgili tek bise demek istiyrm

"Sevilseydiniz hissederdiniz"

8 sene sonra hala bunu sorgulamaniz sevilmediginiz anlamina geliyo bana gore.
Burdan evlenecek arkadaşlara sesleniyorum. Ne olur içinizde şüphe taşıyorsanız bu işi baştan bitirin. Bağlanıp ne derse ona inanmaya varacak kadar sevmeden vaz geçin sevgi şüphe barındırmaz sevildiğini insan hisseder acabasi yoktur sevginin ben yıllardir eminim cok seviyor diyemedim en canli örnek sizde cok haklisiniz gerçekler acı ama böyle.

Burdan evlenecek arkadaşlara sesleniyorum. Ne olur içinizde şüphe taşıyorsanız bu işi baştan bitirin. Bağlanıp ne derse ona inanmaya varacak kadar sevmeden vaz geçin sevgi şüphe barındırmaz sevildiğini insan hisseder acabasi yoktur sevginin ben yıllardir eminim cok seviyor diyemedim en canli örnek sizde cok haklisiniz gerçekler acı ama böyle.
Evet aci ama gercek insan anliyo sevilmedigini.
Suphe duyuyosan kesin sevilmiyosundur zaten.
Sevgi oyle guzel biseyki gosterilmemesi imkansiz

İşte zaten sesiniz çıkmaya başladığı için işi bırakmanızı istiyor. Siz yeter ki susun, bişey istemeyin, anasına hizmete devam; maaşınızı bile gözden çıkarmış bunun için.
Haklısınız ne işimi nede hakkimi yedirmicem kimseye hayat kısa aşık oldum çekiyorum napayim diyemicek kadar önemli yaş ilerledikçe anlıyorum.ama bu saatten sonra en azindan bu şekilde devam etmicek oda fedakarlık yapacak yapmayacaksa artik o düşünecek beni kaybetmekten gerçek anlamda kokuyorsa ona göre davranacak ben cocugumada bakarim kendime de mutsuz bir evlilik boş yere yürimicek.

Sakın işten ayrılmayın. Şimdi kazandığınızı vermeyen, kendi kazandığınızı harcatmayan adamın eline kalsanız size kuruş koklarmaz. Kendine köle eder.
Hepimiz çocuğumuzu bırakıp işe döndük. Ekonomik bağımsızlığınızı kaybetmeyin.
Ve köyde sobayla kendinize yazık etmeyin. Bahaneleri boşverin bir an önce taşının şehire.
Ben evlendim atama durumu bekliyorduk, eşimin ailesinin dublexi var. Üst kat boş eşimin odası var çift kişilik yataklı. Kayınvalidem dedi süreç netleşene kadar gel kal diye. Ben hayır, ben kimseyle yaşayamam. Atama olana kadar aile evimde ayrı kalacağım deidm bir gece bile kalmadım. Çok sonradan kayınvalidem itiraf etti. Dubleks alma sebebi çocuklarından biri üst katta oturur diyeymiş. Şimdi gayet net bilir asla onlarla oturmam. Kırmızı çizginizi belli edeceksiniz. Sert duracaksınız. Alınan küsen kendi bilir

Ee ne desin adam evet öyle nasıl desin. Tabi ki öyle değil seni kaybetmek istemiyorum diycek. Seven insan belli eder, ne demek ailemden böyle gördüm belli edemiyorum.
Yani eleştiren insanlara kızmaya hiç hakkim yok biliyorum çünki bende hepsini düşünüyorum sizin dediklerinizide.akıl var mantık var çok düşünmeye gerek olmadan cvbı görüyorsun zaten bu kadar farkinda olmama rağmen farkindaysaniz hala bi ışık sevip belli etmeyen var bu normal dicek birini bekliyorum burda bu nasıl bi aptallik sevdiğim için herşeyi ben kiļifina uydurmaya calisiyorum ve bunu elimde olmadan yapiyorum inanin bu öyle bi durum keşke hak etmeyene olan sevgimizi söküp atsak öyle bir seviyorum birde eve geldiği zaman disaridaki araba sesinden heycanlaniyorum biraz gecikse uyuyamiyorum koluna yatsam kolu acımasın die ağırlığımı veremiyirum boynum ağrıyor bukadar sevmek istemiyorum ama elimde değil evlenmeden önce sanki tam tersiydi ama biliyorum o herseyi ben aşık olayim die yapmıştı ozamanlar.

Yani eleştiren insanlara kızmaya hiç hakkim yok biliyorum çünki bende hepsini düşünüyorum sizin dediklerinizide.akıl var mantık var çok düşünmeye gerek olmadan cvbı görüyorsun zaten bu kadar farkinda olmama rağmen farkindaysaniz hala bi ışık sevip belli etmeyen var bu normal dicek birini bekliyorum burda bu nasıl bi aptallik sevdiğim için herşeyi ben kiļifina uydurmaya calisiyorum ve bunu elimde olmadan yapiyorum inanin bu öyle bi durum keşke hak etmeyene olan sevgimizi söküp atsak öyle bir seviyorum birde eve geldiği zaman disaridaki araba sesinden heycanlaniyorum biraz gecikse uyuyamiyorum koluna yatsam kolu acımasın die ağırlığımı veremiyirum boynum ağrıyor bukadar sevmek istemiyorum ama elimde değil evlenmeden önce sanki tam tersiydi ama biliyorum o herseyi ben aşık olayim die yapmıştı ozamanlar.
Bir ışık aradığınızın farkındayım ama burdan görünen malesef bu. Tabi sonuç olarak yaşayan sizdiniz siz daha ii bilirsiniz.

Haklısınız ne işimi nede hakkimi yedirmicem kimseye hayat kısa aşık oldum çekiyorum napayim diyemicek kadar önemli yaş ilerledikçe anlıyorum.ama bu saatten sonra en azindan bu şekilde devam etmicek oda fedakarlık yapacak yapmayacaksa artik o düşünecek beni kaybetmekten gerçek anlamda kokuyorsa ona göre davranacak ben cocugumada bakarim kendime de mutsuz bir evlilik boş yere yürimicek.
Kocanız olacak küçük akıllı manipulatörün oyunlarına gelmeyin. Bu kadar şeyi sevilmek uğruna yaptınız, bunun farkında değil mi sanıyorsunuz? Değiştiğinizi görünce ağzınıza bir parmak bal çalacak; ne bileyim, alışveriş yapar, ufak hediyeler alır, pideciye yemeğe götürür falan. Heheh. Siz yine bi enerji ile kaynanaya hizmete devam edersiniz, hiçbir şey istemezsiniz falan. Hah, yapmayın öyle şeyler.

Kocanız olacak küçük akıllı manipulatörün oyunlarına gelmeyin. Bu kadar şeyi sevilmek uğruna yaptınız, bunun farkında değil mi sanıyorsunuz? Değiştiğinizi görünce ağzınıza bir parmak bal çalacak; ne bileyim, alışveriş yapar, ufak hediyeler alır, pideciye yemeğe götürür falan. Heheh. Siz yine bi enerji ile kaynanaya hizmete devam edersiniz, hiçbir şey istemezsiniz falan. Hah, yapmayın öyle şeyler.

Doğru söylüyorsunuz ben değişince şimdi dediginiz gibi ben istemeden alıyor birşey istediğimde ikiletmiyor ama dediğiniz olayin farkindayım bu değişti beni çok seviyorr aaa ne güzel durumluk birşey değil ben hiçbirşeyi unutmadım sadece sevgi kırıntıları aramaktan vazgeçemiyorum işte burda herkesin söylediklerini bende kendime söylediğim halde bir umut cümleleri görmek için yazmışım aslında gerçekleri başkaları tarafsiz ve mantik cercevesinde yüzüme vurduğun da canimin bukadar acıyacağını bilemedim herşey için teşekkürler dinlediğiniz vakit ayırdığınız tavsiyerde bulunup mantikli ve tarafsız olarak cvp verdiğiniz için çok teşekkürler yazdiklariniz bana faydasi oldu ne kadar aci da olsa gerçeklerleri yazdınız.

Doğru söylüyorsunuz ben değişince şimdi dediginiz gibi ben istemeden alıyor birşey istediğimde ikiletmiyor ama dediğiniz olayin farkindayım bu değişti beni çok seviyorr aaa ne güzel durumluk birşey değil ben hiçbirşeyi unutmadım sadece sevgi kırıntıları aramaktan vazgeçemiyorum işte burda herkesin söylediklerini bende kendime söylediğim halde bir umut cümleleri görmek için yazmışım aslında gerçekleri başkaları tarafsiz ve mantik cercevesinde yüzüme vurduğun da canimin bukadar acıyacağını bilemedim herşey için teşekkürler dinlediğiniz vakit ayırdığınız tavsiyerde bulunup mantikli ve tarafsız olarak cvp verdiğiniz için çok teşekkürler yazdiklariniz bana faydasi oldu ne kadar aci da olsa gerçeklerleri yazdınız.
Sevgi kırıntıları ile doymayın, yılların açığını kapatması için fazlası lazım biraz.

Öncekini eşinin aklına zorla sokma. Evlenmişsiniz 8 yıl olmuş. Bu düşünceleri bırak. Sacmalık.

Öncekini eşinin aklına zorla sokma. Evlenmişsiniz 8 yıl olmuş. Bu düşünceleri bırak. Sacmalık.
Yok o konular kapandı belirtmek istedim çünki ozamanlar içimdeki korkuydu sonrasında o kişiyle ilgili hiçbir olay veya şüphe kalmadi geriye bencillikleri ve bana yaptığı haksizliklari kaldi derdim o diğer şahıs beni artık hiç ilgilendirmiyor konusuda geçmiyor aramizda.

Yok o konular kapandı belirtmek istedim çünki ozamanlar içimdeki korkuydu sonrasında o kişiyle ilgili hiçbir olay veya şüphe kalmadi geriye bencillikleri ve bana yaptığı haksizliklari kaldi derdim o diğer şahıs beni artık hiç ilgilendirmiyor konusuda geçmiyor aramizda ona onu severken mi benimle evlendin diye ilk evlendiğimiz yillarda sordum sadece.

Selamlar🙋‍♀️
Ben 8 yıldır evliyim öncesin de 2 senelik beraberliğimiz vardı.aklimda hep sorular vardi fakat çok sevdiğim için soruların cecabını kendime doğru verdim mi bilemiyorum hala içinden çıkamadım rahatsız eden konuları sizede açmak istedim. Bu evlilik hakkında tarafsız olarak yorumlarınızı merak ediyorum.eşim peşimden çok koştu sonunda bende görüştüm ve aşık oldum.fakat benden önceki uzun ilişkisi vardi eşimi çok sevmiş herkez onlarin ilişkisini biliyormuş evlenecekler gözüyle bakıyormuş ama eşimin ailesi hic istememiş çünki kız zengin ve rahat yetişmiş esimin ailesi geri kafali insanlar eşimde birkac yalanini yakalayinca bırakmış onu. ama kiz heryerde hala beni seviyor diye konuşuyordu.bende içten içe hep hala onu sevdiğini ben sakin ve uyumlu olduğum için beni seçtiğini düşünmekten alı koyamadım kendimi.sorun surda başlıyor evlenince artan ilgisizlik fakat ayrilmaya kalktıgımda ayrilmamak için hep çabalaması ben ailemden böyle gördüm belli edemem falan bende sevdiğim için gidemiyordum ama düşününce hep saf olduğumu düşünüp mahvoldum.esim kahve delisi surekli kahveye gider gezmek.oldumu arladaslariyla durumu çok iyi o yüzden cevrede yalakası da çok ama bana gelince Kaynanamla oturayim ev işi yapayim işe gidip geleyim olay o.kayinvalidem ile altli üstlü oturuyoruz köyde şehirde 2 ev olmasina rağmen benim gözüm onun malında hiç olmadı o yüzden köye dedi köye gelin gittim ama zamanla saf niyetimin kullanıldigini gördüm durumumuz iyi diyorum ama esimin ailesi var yemez bende öyle olayim istiyorlar diğer doğalgazlı evlerimizde kiracılar otururken ben köyde soba yakiyorum çalışıyorum paramı eşim çekiyor üstüme başıma bisey almaya kalksam köyde oturunca ozellikle esimde götürmez herzaman kendine olunca en iyi markalar en pahali eşyalar ben olunca düşünmez çalışsamda benim istediğim olmazdı bana gelince hep birsey cikardı.kayinvalidem isten gelince yorgunda olsam mahalleye gitmek isterdi yanliz gitmesin die benide götürürdü ben patlardım hepsi50 yasinda ben 22iydim cay dökerdim onlara hayir diyemezdim surat yapardi huxursuzluk olmasin die isten gelince mahallelerde gezerdim eşimde kahvede arkadaşlarıyla gülüş cümbüş otururdu. sarildigi öptüğü de oldu kaybetmekten korktuğunuda çok gördüm eşimin beni ama bana karşı bukadar bencil olan biri nasıl beni sevmiş olabilirdi.sen beni sevmiyorsun iyi niyetli gördüğün sakin bulduğun için benimle evlendin ailene uymadığı için sevdiğini bıraktın değilmi dediğimde öyle şey olurmu ben niye sevmedigim biriyle evleneyim sevsem onu alırdım ben kimseyi dinlemezdim diyor beni susturuyordu yillar oldu ben hala eşimin bencilliği ve ilgisizliğinin sebenini düşünüyorum sizce gerçekten sevildim mi ben bencil davranan biri seviyor olabilir mi ayni zamanda söylediği gibi karakter meselesi olabilir mi bu.
Bizim oralardada ev gezmesine mahalleye gitmek denir fabrika gibi biryerde çalışıyorsun herhalde. Ne diyim düzenin iyiyse bozma bunları düşünmek için azıcık geç olmuş

Eşinizde suç yok suç sizde, adamın her dediğine evet demişsiniz. Seviyorum evet dedim diye bir şey yok. Eşimi seviyorum ama anasıyla yaşamak istemiyorum ki bence bu evlilik öncesi karar Bundan dolayı eşimle kavga edebiliriz, tartışabiliriz eğer o da beni seviyorsa sonrasında uzlaşırız. Ama boşanalım diyorsa kendisi bilir.

Artık ben erkeklere de suç bulamıyorum yani nasıl yapıyorlarsa bu göz boyamayı bize de öğretsinler.

Back